Inlägg av illcapitan

Inlägg som illcapitan har skrivit i forumet

1

jag har klarat det, tog väl ett tag ;P synd att det blir långtråkigt efter ett tag

Blogg 2007-11-06

Tja, var ett tag sen jag skrev, vet inte varför har väl inte orkat
Sista tiden har jag inte spelat så mycket 360, men denna veckan började skolan igen, inte så roligt kanske. Fast då spelar man ju alltid lite roliga online spel eller små spel. Förr var det Supermario Forever som var roligt, men efter ett lång tids spelande, med glädje och frustration gav vi upp det spelet. Vi började sedan med en flash variant av spelet Portal som nyss släpptes i The Orange Box. Det var roligt men det klarade vi ganska fort. Denna veckan hittade vi det mest meningslösa online spelet men man blir nästan beroende. Det går ut på att skriva alfabetet så snabbt man kan, ganska roligt, spelet hittar du här http://onlinespel.nu/alfabetet.html. Personbästat är 3.63, känns rätt bra

allt för denna gången, vi hörs

/karl

#blogg

Blogg 2007-10-26

Godmorgon, det första man får syn på är att assassins creed är färdigt så nu längtar man ju ännu mer än tidigare, men det får man ta antar jag.

Igårkväll spelade jag Colin McRae: DiRT för första gången på ett tag, och det var ju roligt och om jag känner mig själv rätt kommer jag väl sitta med det tills jag klarat det, har 70% på karriären nu så en bit kvar men det kan bli roligt för man får ju nya achievements. *ler*

Därför väntar jag nog med mina nya köp tills nästa helg skulle jag tro (:

Keep it real, peace out

/illcapitan

#blogg

Blogg 2007-10-25

Godmorgon (:

Jag har kommit till tidpunkten då jag i princip tröttnat på alla mina nuvarande spel, därför är det dags att köpa lite nya till helgen. Jag är rätt säker på att det blir två spel denna gången. Det blir antagligen de här två spelen.

Tony Hawk's Proving Ground - uppföljaren till Project 8, ska bli roligt att se vad gänget bakom tony hawk spelen har att visa upp nu när man kört skate ett tag, jag tror inte att det är bättre känsla än i skate men jag tror att det kan bli ungefär lika roligt (:

Half-Life 2: The Orange Box - 5 spel i 1 box, kan det bli bättre? knappast, Överallt ser man att boxen får 5/5 poäng, vilket lockar ännu mer till ett köp. Efter att även ha spelat Portal Flash Game på internet blir jag supersugen på att spela spelet i 3D. Half-life spelen går också alltid hem och det ska bli roligt att testa Team Fortress 2.

*PLAYING XBOX360*

/illcapitan

#blogg

haha oj skrev fel, hade lite bråttom ;P

trevligt, man blir lite sugen men kan man spela utan en guitar hero gitarr?

EDIT: Kan man få achievements på ett demo? kommer spelet ligga ibland "played games" ?

Blogg 2007-10-24

Jaha, då har man tagit sitt ansvar och blivit medlem på FZ efter att dagligen besökt sidan för att läsa nyheter och hålla utkik efter nya spel man kan längta till så mycket att man inte kan sitta still.

Ett bra exempel är väl Assassins Creed. Jag kommer ihåg att när jag först såg det tyckte jag att det verkade tråkigt, fick känslan att det skulle vara som oblivion, men med noggrannare eftertanke är det spelet jag längtat mest till dom senaste månaderna. Nu när det kom en film med gameplay hit till FZ har jag väl kollat på det 5-6 gånger och bara drömt mig bort till år 1191 då spelet utspelar sig. Jag kan tänka mig att det kommer bli nästan lite väl mycket spelande veckan då assassins blir tillgängligt i affärerna, men det är det värt. Det blir säkert en del frustration under spelets gång innan man lärt sig att hoppa mellan allt i spelet, men visst, det blir riktigt häftigt att till slut kunna det och sedan avsluta det hela med en "leap of faith" som du kan se i senaste filmen om assassins här på FZ.

Det var allt jag kunde tänka på i mitt första blogginlägg, men det kommer mer nån annan dag (:

/ illcapitan

#blogg

1