Inlägg av benkebengt1337

Inlägg som benkebengt1337 har skrivit i forumet

1

SÄLJES: Två biljetter till finalen av PGL CSGO Major (Läktarplats)

Hej! Jag vill gärna bli av med biljetterna till CSGO-finalen idag i och med att jag har blivit riktigt sjuk & inte kommer kunna gå på eventet. Biljetterna säljer jag till samma pris som jag köpte dem för (1290kr totalt för båda biljetterna). Platserna är på läktaren.

Skrivet av Rattatosk:

Fick mitt leveransmail från Elgiganten vid 22.27 igår kväll. Paketet är också spårbart via Bring vid 23.55. Fick min beställningsbekräftelse vid 12.10 utan lagersaldo i mailet. Disc versionen och ordernummer 110415****

Den har planerad leverans mellan 17-22 idag

Exakt samma här! Sjukt förvånad, i och med att jag lade in beställningen igår vid 12.04 ungefär på Elgiganten (Disc Drive-versionen).
Fick dock boka om leveransen till imorgon förmiddag istället pga. socialt umgänge ikväll, men jag ska inte klaga :).

Jag fick precis också ett "Leveransbekräftelse" mail av Elgiganten efter att ha beställt idag vid 12.00. Sjukt förvånad. Fattar inte hur fan jag kan få den så här tidigt valde expresshemleverans så jag antar att jag får den imorgon eller på måndag. Sjukt!

Skrivet av Arceion:

Fick ni alla bekräftelsemail på en gång? Inte fått något mail än...

Ja, jag fick det i alla fall.

Skrivet av induce:

Gott att se att det hjälpte! 👍🏻😊

Verkligen. Stort tack! visste inte om detta när jag försökte förhandsboka på Elgiganten imorse men lyckades plocka en nu när de släppte dem precis efter 12.00!

Fick standard-utgåvan alldeles nyss på Elgiganten! FY FAN vad glad jag är!

ELGIGANTEN NU!

Skrivet av GiGeGame:

Sant, värt att ge det ett försök iaf. Men ibland känns det som att det är omöjligt.

Verkligen... Försökte plocka en på både Elgiganten & Power men som sagt tog de slut innan man man var klar med att blinka...

Skrivet av GiGeGame:

Vågar vi tro på det?

Värt ett försök i alla fall, tycker jag, desperat som jag är... Han hade tydligen snackat med Elgigantens kundtjänst på telefon & en eller flera därifrån meddelade honom att de kommer släppa fler vid 12.00.

Det var någon som skrev här igår tror jag om att Amazon.se skulle öppna upp för förhandsbokningar vid 12.00 idag. Någon mer som kan bekräfta det? Verkar vara ganska tyst om det nu... Hittar inte ens Playstation 5-konsolen där.

Skrivet av mkfscrambler:

https://www.power.se/gaming/konsol/playstation-5/p-1077687/
Släpper den för köp kl 10:00 kanske en sida många "missar".... Själv fick jag en på netonnet nu! Lycka till allihopa!

Tack för tipset! Någon som vet om den här butiken är legit? Aldrig hört om den förut.

Förstår knappt någonting i den här nyheten pga. hur den är skriven... :s

Fan vilken snygg logga ni har! Älskar den.

Ser häftigt ut faktiskt. Men var det bara jag som tyckte att designen på UI:t ser förjävligt ut? Kändes väldigt 2007 med ljusblåa/röda färgerna.

Skrivet av Bad ash:

Bolt action rifles är 1 shot på alla avstånd ändå, så 90% kommer spela Scout. Skulle verkligen gilla HC ifall dom lät bli att ändra dmg/hp. Om dom nu ska öka dmg så borde dom isf ocskå öka saker som rekyl, weapon sway m.m.

Hoppas dom lägger till classic mode som fanns i BF4, där dom främst tog bort 3d spotting.

Inte 100% sant. Om du träffar någon i armarma(kanske benen också, har lite dålig koll på det) i vanlig multiplayer så gör vissa prickskyttegevär bara 60 damage. Så de kommer alltså göra 84 damage istället för 60 i Hardcore.

Eller är jag helt ute och cyklar?

Skrivet av Luffan:

Min frame rate ändrades från att aldrig va under 60 till 45-55. Detta med en 6600k 1060 oc =(

Har samma grafikkort och hade grymt fin fps(60+) på Ultra innan patchen/nya drivers som jag laddade ner igår men efter nya patchen/drivers så kunde jag inte ens få spelbar FPS på low settings.

Verkar dock ha löst sig genom att jag avinstallerade senaste drivrutinerna och laddade ner en äldre version. Om du avinstallerar dina drivers och försöker starta spelet kommer det stå vilka drivers du behöver ha, det var dem som jag laddade ner. Tror det var 375.70 eller nåt liknande.

1