Inlägg av Orisons

Inlägg som Orisons har skrivit i forumet

1

Tack, Verkligen tack så mycket. Din recension gav mig mer glädje än någon av filmerna i denna trilogi har gjort. (Är det ens en trilogi?) Jag har sett alla SW filmer på Bio utom denna. Force awakens var ok, knappt. Men last Jedi var så dålig att jag tappade all motivation till att se några fler SW filmer.
Tycker att du på ett kul sätt lyfter fram ett av mina största problem med den nya "trilogin" nämligen att det känns som en enda stor improvisation, jag menar inte bara det att filmerna i sig inte alls hänger ihop, (om någon påstår att det fanns ett manus till en "trilogi" innan TFA så ljuger dom!) Scenerna hänger inte heller ihop, karaktärers motivation förstår man inte mycket av, motsägelser överallt.
Det enda jag fått ut av Disneys övertagande är, spinnof filmerna och The Mandalorian. Jag har dock fått en ny uppskattning för del 1-3 som nu framstår som mästerverk, och "i have the high ground" som lysande manusförfattande.

Inga repor på min, trots att jag har två barn som rycker den in och ut dagligen. Ser inte hur man ska kunna repa den om man inte vinklar den extremt mycket då man drar den in och ut.
Stör mig mer på den klena kontruktionen för att hålla fast kontrollerna. Att en 4 åring eller en 6 åring kan slita loss kontrollerna är inte ok. Bytte ut piggarna mot metall, som det borde varit från början och nu sitter dom som berget.

1