Inlägg av aus

Inlägg som aus har skrivit i forumet

12

Tråkigt att höra.

Skrivet av Rh3nium:
Skrivet av Cirdane:
Skrivet av Bojkott:
Skrivet av Araxes:
Skrivet av Bojkott:

Fan vad ni lipar, jävla mesar. Hade ni lipat lika mycket om det öppnades fler konkurrenter till Systembolaget?

Ju mer konkurrens Valve får desto bättre. Större skitföretag får man ju leta efter.

Kass jämförelse, då Valve inte har monopol på att sälja spel.

Steam som plattform för ens spelbibliotek är det verkligen inget fel på.

Kasst motargument i och med att Valve har monopol på en hel del spel.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_using_Steam_authe...

Och då är denna lista inte komplett heller.

Hur menar du att steam authentication = monopol?

Finns en mängd olika digital distributörer som säljer spel från den listan med varierande prissättning. Huruvida spelen som säljs är i form av steam keys eller inte är väl irrelevant för slutpriset?

Kan det vara så att man kan köpa på olika ställen men att du *måste* launcha spelet via Steam iaf? Då är det ju ett slags monopol.
Det är som att köpa alkohol var som helst men får enbart dricka på ett visst krog.... Då stämmer den typen av jämförelsen iaf...

Steam är i särklass det största multimediabedrägeriet i historien.

Skrivet av Araxes:
Skrivet av Bojkott:

Fan vad ni lipar, jävla mesar. Hade ni lipat lika mycket om det öppnades fler konkurrenter till Systembolaget?

Ju mer konkurrens Valve får desto bättre. Större skitföretag får man ju leta efter.

Kass jämförelse, då Valve inte har monopol på att sälja spel.

Steam som plattform för ens spelbibliotek är det verkligen inget fel på.

Jo!, men det är det väl. Min bokhylla i vårt bibliotek känns bra mycket bättre. Flukturerar inte på långa vägar som Valve gör. Sen om dadaisterna hos Twitch öppnar med en plattform där N.......fanboys med vänner kan florera, jag menar, du vet...........bli lämnad ifred?

Skulle utan vidare spela Pocahontas via Twitch. En riktig vinnare det här!!!

Eller, köp inte spelet, låt dom börja släppa hela spel istället. Alla utvecklare verkar ha färdigt material för sina spel dessa dagar, men märkligt nog misslyckas med att bränna skiten på disken. Möjligen lägger ALLA dessa spelmakare på ett extra kål denna sista arbetsdag. Som dom måste jobba på.......................

Skrivet av cb99:

Ordet Foliehatt,
Ett av MSM och indoktrinerings medias största försäljningsbedrifter i modern tid.

I dagens läge och i ett av de godtrognaste länderna i världen så börjar även här många förstå att en stor del av det som publiceras är tillrättalagt och säljer allt som ofta en agenda, oftast en politisk sådan.

Det fantastiska ordet foliehatt som flitigt används i de mest skiftande sammanhang har etablerat sig så starkt att många bara stänger av sunt förnuft omedelbart, nyfikenhet och viljan att ta reda på hur verkligheten förhåller sig försvinner direkt, och det fungerar lite som en av-knapp.

Men nu med medias dalande siffror i hela västvärlden och förbrukade förtroendekapital har nu den etablerade media-maskinen en svår kris och svårigheter med sitt existens berättigande, samtidigt som alternativa nyhetskällor blir allt mer populära, för om man nu inte längre kan "sälja på" åsikter och agendor så vad är då meningen att alls betala för media-apparaten?
(bara att titta på de få ägarintressena som står för media i Sverige, samma koncentration har skett i de flesta västländer)

Men fantastiskt och glädjande är dock att fler och fler har kommit/kommer till insikt att bara för att någon använder ordet foliehatt så innebär det inte automatiskt att den som blir kallad det har fel och att man kanske inte behöver stänga sitt eget sunda förnuft, nyfikenhet och sluta lyssna utan kan jobba lite för att ta reda på om det kanske trots allt finns mer än en sida av saken även om ordet foliehatt kastas runt i en diskussion.

-cb99

Verkar vara så ja. Satan vad tråkigt hur saker ter sig.....
som exempel. Hur ruskigt pinsamt det blir när man gör en "sneak a peak" hos svt mellan varven, efter man deltagit på webben under några år nu. Herre jesus vad bortkommet.....?

Skrivet av magiul:

Det är bra Calle!

Man ska föregå med gott exempel, speciellt viktigt som moderator.

MattiAce: Äh, ingen storm här, vi diskuterar ju bara i normal ton. Ska vara lite fram och tillbaka, inget kul om alla tycker lika ju.

Snygg bild. Ska skaffa mig en också, ska försöka komma i närheten.

Skrivet av kaealy:

Så "konspirationsteorier" kring att Disney försökt göra sig av med Felix tack vare att hans kontrakt varit för fördelaktigt samt till hans fördel var inte så långsökta ändå. Tycker det är en del personer här inne som ska be om ursäkt för att de dumförklarade andra användare när de påstod just detta, speciellt om man ingick i crew-gänget.

Missat detta. Men att dessa bolag helst ser sina påläggskalvar sittande ned känns väl som ett ganska troligt antagande. Varför inte använda sig av sina kontakter? Kan väl knappast första gången det sker i så fall, lol.
Med all respekt, vare sig x gör det ena och y gör det andra, tänker den här att vederbörande F blivit ett problem för dessa kategori A.
Fördelaktig?, ekonomiskt?, vore väl det sista herr K lastar stakars Disneys med. Huvudvärken var nog en annan. Så, en misstänker att D inte gråter sig till sömns över utkomsten från detta.......... Du vilar ditt argument på mediers uppgifter? Och märk väl, 2 veckor senare........., hummmm!?

P.S Tror inte att så är fallet heller. Men när saklighet eller samförstånd blivit synonymt med As vilja finns ej utrymme för ursäktande.

12