Inlägg av PontusT

Inlägg som PontusT har skrivit i forumet

Skrivet av shapetwig:

Jag kom själv över denna i förmiddags, finns helt klart lite att jobba på. https://www.amazon.se/Vitrex-mosaik-självhäftande-fyrkantig-s...

Fan trodde jag skulle dö av skratt hahahah

Skrivet av maq777:

Har ni hört talas om skärmtillverkaren "Mhbfhg". Inte? Inte jag heller! Men Amazon verkar pusha deras produkter hårt...

Varför lägger de ut mitt Wi-fi lösenord på Amazon för??

Ps2, ps3, ps4 pro, PS tv också. Samt PC med Xbox game pass nu, allt via recievern och till tv, blir hur bra som helst #mancavedelux

Syntax-horror!

Jag maler bönor 17g till en dubbel espresso, rätt så fint malet ska det vara, men inte det allra finaste, för då blir det lite för beskt med nuvarande böna. Sen låter jag det rinna igenom 18 sekunder ungefär, och skummar lite mjölk på detta. En perfekt latte Vansinnigt gött.
Alternativt så struntar jag i att skumma mjölken och låter det rinna så jag fyller koppen och gör en typ café créme tror jag de kallas och slår i en liten skvätt mjölk på detta, också oerhört gott. Serveras gärna i min gamla Fallout 4 mugg som jag fick när jag en gång för längesen när jag förbokade spelet

Förbokade min på Mediamarkt i maj redan, fick mail från dem idag där de skrev att den släpps 19 november... 2099!
Orkar man vänta 80 liksom får vi en Wipeout 2097 remake med namnet Wipeout 2099 som lanseringstitel kanske? XD

Skrivet av Aletheides:

Håller helt med. Mitt intresse för spelet störtdök. Inte party based och arkad hack and slash combat. Finns redan spelserier som gör detta väldigt bra. Tycker Square borde ha lärt sig av misstagen med Lightning returns.

Får bara hoppas att när de väl visar ordentligt gameplay, att striderna är mer taktiska än vad de verkar vara i den här trailern.
Det kan vara så att de klippt osv så det ska se mer "action" ut och dra till sig uppmärksamhet nu när det utannonserades.

Gillar att de återgår till fantasy nu. Men ogillar skarpt att det ser ut som Devil may cry i striderna! Va fan liksom?

Holy hell. Det var längesen man hörde nåt om gamla guild wars alltså

Skrivet av Jokobib_Bob:

@PontusT: Jag håller med i stora drag men av 2 anledningar blir man ändå lite sur på detta:
1. Enligt mig är Epics launcher skräp, Steams är jävligt bra. 2. När du handlar på Ica och Coop är alla varor i ditt hem, med Steam/Epic är spelen i olika launchers vilket kan störa då jag gillar att ha allt på ett ställe. (Punkt 2 spelar betydligt mindre roll en punkt 1)

Håller inte riktigt med på din punkt två.
Köper du ett spel på Steam ligger det på din dator, eller om du köper samma spel på Epic, ja då ligger spelet fortfarande på din dator.
Men ja, jag förstår vad du menar. Men det jag inte förstår är hur det kan vara en sån grej att öppna en annan launcher som för övrigt är helt gratis osv.
Eller är launchern så pass kass att den kan dra ner prestandan på ens dator? För isåfall är jag helt med på allt detta agg mot Epic

Fint skrivet.

Skrivet av FelixenS:

Den här diskussionen har ju pågått i varenda tråd här om Epic-exklusiva spel, så jag tvivlar på att jag kan säga något om det som inte redan sagts. Det sagt är min anledning till att jag inte rör något från Epic Store eller gjort det sedan den lanserades att de "konkurrerar" med hjälp av exklusivitet, dvs försöker köpa sig en marknadsandel genom att tvinga folk att använda deras tjänst inte för att den är bättre utan för att de köpt rättigheterna till vissa spel. Jag ser helt enkelt detta som en illegitim faktor att konkurrera med avseende på och något som om det uppmuntrades skulle kunna skada marknaden för PC-spel allvarligt.

Och för sådana som invänder att det minsann finns spel som bara släpps på Steam också: Ja, men det är då inte på grund av något incitament från Valves sida utan ett normalt affärsbeslut baserat på de olika plattformarnas relativa kvaliteter. Även självpublicering är helt acceptabelt eftersom det inte är ett försök att underminera konkurrensen på marknaden. Att inte själv göra affärer med sina konkurrenter och att hindra andra från att göra det är två helt olika saker.

Tack för bra sammanfattning
Så folk är alltså sura att de inte får välja vilken launcher som skall användas.
Men kan spelupplevelsen påverkas pga detta?
Rätta mig om jag har fel, men tar inte Steam ut en mycket större andel om ett spel säljs hos dem än att det säljs hos Epic?
Har för mig detta, och att skilljer ganska så mycket också. Så ur rent affärsperspektiv kan jag isåfall förstå varför man hellre skulle använda sig av Epic och till och med bli exklusivt hos dem.

Jag är konsollare till 95% nu för tiden. Så tycker ändå att allt detta agg är lite väl överdrivet.
Vågar jag säga att skillnaden på konsol-exklusiva spel är lite värre än på pc, då du måste köpa en helt ny maskin för 4K typ för att få lira ett spel. Där kan jag störa mig rejält på exklusiva spel. Men förstår såklart att man måste ha en säljpitch och locka kunder med något unikt
Ja denna spelvärld har blivit krånglig..
Tack alla för bra svar

Har aldrig förstått varför folk blir så jävla sura om det är på Epic eller Steam? Det är ju fortfarande på pc!!
Tycker det e sjukt löjligt att bli så jävla arg för en sån sak.
Om en affär du inte gillar har en vara du vill ha, och en affär du gillar inte har den varan, men de kommer få in den om ett år, väntar man verkligen ett år då? Du märker ingen skillnad på den överhuvudtaget.
Förväntar mig en eller två hatiska svar nu..
Men snälla, någon, förklara vad som är så fruktansvärt med detta. Gärna med vänlig ton.

Jag klarade för inte alls längesedan, den för jävliga vattenbanan i Turtles 1 på nes.. en gammal nemesis som hemsökt mina minnen som en omöjlig bana

Hoppade in här för att kolla va folk tycker. Då e jag långt från ensam att tycka att detta är en medioker sörja som luktar flopp lång väg. Kommer inte ens spela det när det kommer gratis på PS plus. Det ser bara inte värt tiden man investerar.

Kul, det dök upp på PS now igår tillsammans med en massa andra sköna titlar. Ska lätt provas snart

Remasterd... Det ska börjas i tid.

Asså. Jag har haft PS plus från start.. är ganska så hög level med trophys, har haft PS 1, PS 2, PS3, ps4 och nu har jag pro med Psvr. Har jobbat i spelbutik och sålt otaliga PS maskiner. (Såklart vet inte Sony om detta) men inte fan dyker det upp några cash inte.. sånt här gör mig jävla irriterad bara. Visst, 100 spänn drabbar ingen fattig. Men om de hade haft någon typ premium PS användare så hade jag enkelt kvalat in. Undrar om det är helt random vilka som får? eller vad det är som gör att vissa får en hundring och andra inte..
Sådär.. blev tvungen att få ha mitt lilla utbrott bara.. snikna jävlar!

Ursäkta mitt språk..

Men nejeee!!!! Jag tryckte för fanken fel och ser det i sista sekund när jag klickar på skicka in bidraget!!! AAAAAARGH

Blir så trött på alla som ska missuppfatta vad som sades på deras visning angående bakåtkompatibiliteten. De tog de hundra vanligaste spelen och kollade hur många av dem som fungerade direkt på ps5, och det var nästan alla av dem!! Sen sa de att de räknar med att betydligt fler kommer fungera direkt från start annars får utgivarna patcha spelet då. De gick till och med ut och klargjorde detta kristallklart!! Ändå tar folk fel på det

Skrivet av loerk:

Nedknarkning och andra typer av liknande avbrott har ju varit en del av serien ända sen Far Cry 2? Men ja, de var lite overkill i 5an.

Usch ja.. tvåans plötsliga malaria-anfall var ju verkligen hemska. Hände alltid mitt i en strid också. Fy.. hoppas de tar bort detta från dessa från kommande titel. Man kanske blir tvingad att röka cigarr med Castro istället..