Inlägg av eqlzr

Inlägg som eqlzr har skrivit i forumet

1

Om det inte har kommit några uppdaterade rykten så rörde väl inte 4K-biten faktiskt spelande i 4K utan det handlade om att dockan skulle få ett chip för att kunna koda av 4K-video. Dvs du skulle kunna titta på t.ex. 4K Youtube på din Switch, men inte faktiskt spela i 4K.

Skrivet av HYBRiS:

Fast varken Netflix eller HBO levererar ju fysiska produkter med sina betaltjänster och gratis appar i Appstore.
Tycker de är fullt jämförbara med speltjänster.

Nu vet jag inte hur det är med HBO, men Netflix har plockat bort in-app purchases och det enda sättet att betala för deras tjänst är att skaffa ett konto via Netflix.com. Du kan alltså inte skaffa en prenumeration direkt ifrån appen

@Freeman79a: Nej du kan inte sideloada in applikationer i iOS utan allt måste gå via App Store. Och ingen med någon form av säkerhetstänk bör göra det på en Androidtelefon heller.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Det Epic menar är att Apple utnyttjar sin ställning för att förhindra konkurrens. Att de godtyckligt låter andra appar ha direktbetalningar (Amazon, som exempel) men inte dem. Och att 30 % är en för hög avgift.

Om konflikten blir långvarit kommer Epic garanterat att förlora pengar på detta. Bara i juli omsatte Fortnite 34 miljoner dollar på App Store.

Vet inte om det är så godtyckligt egentligen. De appar som Apple tillåter direktbetalning är appar som säljer fysiska produkter och tjänster. Om Epic skulle kunna få igenom direktbetalningar så skulle de behöva skicka fysiska V-bucks till folk.

"If you want to unlock features or functionality within your app, (by way of example: subscriptions, in-game currencies, game levels, access to premium content, or unlocking a full version), you must use in-app purchase. Apps may use in-app purchase currencies to enable customers to “tip” digital content providers in the app. Apps and their metadata may not include buttons, external links, or other calls to action that direct customers to purchasing mechanisms other than in-app purchase."

"Physical Goods and Services Outside of the App: If your app enables people to purchase goods or services that will be consumed outside of the app, you must use purchase methods other than in-app purchase to collect those payments, such as Apple Pay or traditional credit card entry. Apps may facilitate transmission of approved virtual currencies (e.g. Bitcoin, DogeCoin) provided that they do so in compliance with all state and federal laws for the territories in which the app functions."

Greta Thunberg och Peter Stormare!

Spelade nästan uteslutande PUBG. Trots sina brister så är det fortfarande förbannat roligt när man får till ett bra game, adrenalinet pumpar och cirkeln krymper!

Är det inte stressen och adrenalinpåslaget som gör PUBG så fantastiskt? Det är ju det som gör det till det bästa BR-spelet om du frågar mig. Att lära sig hantera det på ett sätt som gör att man inte drar ett helt magasin till höger om en snubbe finns det ingen annan lösning på än at helt enkelt fortsätta spela och lära sig hantera de stressiga situationerna bättre.

För mig personligen känner jag mycket mer stress om jag kör solo games än om jag kör med en eller flera kompisar. Det är någonting som får mig att slappna av och inte tänka lika mycket på det när jag kan sitta och prata med polarna samtidigt.

Skrivet av eld:

Utan tvekan, finns inte så många x1 varianter, dessutom billigare för deras produktion.

Nu när jag tänker på det så finns det inget fysiskt sätt att docka switch-lite till tvn om du inte plockar isär dockan och kör på något hemmabygge, så det är nog antagligen varför de stängt av portabelt läge.

https://wccftech.com/nintendo-switch-mini-new-nvidia-tegra-10...

Ja, det finns massa bilder på Jocke som gothare!

Ibland räcker det bara att pausa videon på rätt ställe för att få en rolig bild. Joakim ber sina undersåtar att springa iväg och hämta mer kaffe till honom!

@Carl Johansson-Sundelius: Du hade ju kunnat rocka den här stilen utan problem!

Jag störde mig inte alls på hans engelska. Var fullt fokuserad på vad som faktiskt visades upp och jag tycker det ser bra ut! Kan det här vara det första BR-spelet som faktiskt är bra tro?

Doom + Zelda = Minecraft?

Att dom inte bara gjorde som Nintendo gjorde med Metroid Prime 4. Man slänger upp en logotyp på skärmen och sen ingenting mer. Det hade skapat en massa hype och spekulationer och stillat alla fansen att det faktiskt är ett spel under utveckling. Sen kunde man släppt mobilspelet och sagt precis som @apanbajs skriver "Här har ni någonting att spela under tiden"

1