Inlägg av WonderBoy

Inlägg som WonderBoy har skrivit i forumet

🌎 Jul 20, 2024 🌍
🔥 1 | Avg. Guesses: 3.5
🟧🟧🟨🟩 = 4

https://globle-game.com
#globle

#Rabbel #20240711
27/27 ord, 45 poäng
https://rabbel.se

Helt klart roligare med ledtrådar!

Skrivet av Jonny Myrén:

Saffransglass låter förjäkla spännande. Varför har jag aldrig testat det? Måste letas reda på.

Jag provade saffransglass för första gången i Lund (kulglass) för cirka en månad sedan! Över förväntan!

Mitt drömspel:

Ett stort rollspelsäventyr löst inspirerat av filmen Bridge to Terabithia (det ska alltså utspela sig både i den verkliga världen och i fantasivärlden). Det som skiljer spelet åt från andra episka rollspelsäventyr är alltså att spelaren själv är med och skapar spelets varelser (jag föreställer mig en modern tolkning av artskaparen från Spore), arkitektur och kultur. Dessa kulturer kopplas därefter samman med en rad olika civilisations-arketyper; allt från strikta byråkratier, till barbariska erövrare och fridfulla och vänliga stammar (du kan givetvis själv välja vilka du vill alliera dig med) som spelets berättelse kretsar kring.

Dessa arketyper har i sin tur motsvarigheter i den verkliga världen; den strikta byråkratin skulle kunna korrespondera med huvudpersonens känslokalla styvmoder och hennes väninnor, de barbariska erövrarna av skolgårdens mobbare och de fridfulla stammarna av lokala föreningar för nyandliga med tydliga anor från hippierörelsen.

Slutligen ska spelet vara relativt stort i sin skala med en öppen, detaljerad och stämningsmässigt dynamisk värld (mörk, ljus, sorglig, humoristisk etc.).

Dröm-regissör: Josef Fares
Dröm-utvecklare: Obsidian Entertainment

Otroligt tråkigt. Har följt processen till och från via deras Youtube-kanal under det senaste året. Och även om spelet känts ovanligt "rough around the edges" emellanåt har jag fått intrycket av att dess utvecklare varit extremt lyhörda, transparenta och tillmötesgående.

Jag råkar vara av åsikten att man inte bör ha starka åsikter om sådant man vet mycket lite om. Däremot kan jag säga att om det Delventhal skriver stämmer, så har ju Paradox skött det hela riktigt uselt (viktigt att poängtera; vi har inte fått höra samtliga inblandade än). Hur svårt ska det vara att kommunicera och diskutera alternativa lösningar med sina medarbetare? Det handlar om grundläggande mellanmänsklig respekt.

#CoverQuest #479

🟥🟩⬛⬛⬛ 🎉 2/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Gjorde samma misstag som Neroz...

Det räcker tydligen inte med att de tar våra jobb, nu har de nästlat sig in bland våra favoritskurkar också...

Jk, grattis GLaDOS! Jag är GLaD för din skull!

#CoverQuest #461

🟥🟥🟩⬛⬛ 🎉 3/5

https://coverquest.jbonet.xyz

🔎 ZoomOut 2024-04-29: 🟥🟥🟩⬛⬛ 😊
https://zoomout.videoludid.com

🌎 Apr 26, 2024 🌍
🔥 1 | Avg. Guesses: 6.94
⬜⬜🟧🟥🟥🟩 = 6

https://globle-game.com
#globle

#CoverQuest #458

🟥🟥🟥🟩⬛ 🎉 4/5

https://coverquest.jbonet.xyz

Jag har inte kollat upp exakt vad som ingår än (PC), men det kändes ändå lite spännande när det rasslade till i questloggen idag.

Är bara 15 timmar in, men än så länge är det kraschfritt. Det enda anmärkningsvärda var en ovanligt lång laddningsskärm.

#CoverQuest #457

🟥🟩⬛⬛⬛ 🎉 2/5

https://coverquest.jbonet.xyz

#GuessTheGame #712

🎮 🟥 🟥 🟥 🟥 🟥 🟩

#GameNavigator
https://GuessThe.Game/p/712

Sjukt svag för den grafiska stilen och musiken i Discounty! Tack för tipset!

Även Road to Vostok ser trevligt ut, gillar konceptet med en specifik zon med permanent död (mycket att vinna och mycket att förlora). Om inlägget ovan/utomstående tips inte faller inom TS ramar för tråden, så tycker jag definitivt att det borde finnas en dedikerad till osläppta spel/early access-spel (om det inte redan finns)! Det finns många dolda opolerade diamanter därute, varav de flesta garanterat skulle gynnas av lite uppmärksamhet.

#CoverQuest #456

🟩⬛⬛⬛⬛ 🎉 1/5

https://coverquest.jbonet.xyz