Inlägg av BooliBoo

Inlägg som BooliBoo har skrivit i forumet

Äntligen!! Nu är det bara upp till FZ att se till att detta stämmer. 😉

Det beror på om man ser fram emot att spela det eller inte. De flesta spel är inte det så då kan man köpa det för halva priset efter 6mån förutom Nintendos egna titlar förstås. Spelet får väl kosta det varje person tycker det är värt för dom annars väntar de väl in en rea. Utgivarna blir väl varse om detta när de börjar ta för mycket betalt och spelarna inte betalar det de vill längre.

Undrar hur mycket som får plagieras från andra spel utan att de stäms med tanke på att de flesta spel ändå är av liknande karaktär inom sin genre?

Men en story i metroidvania spel är väl nästan alltid otroligt simpla mall 1A. Det viktigaste är ändå känslan i kontroll och musik och att det faktiskt är roligt att spela.

Men kan finnas såna spel med bra story så berätta gärna vilka som finns?

Grafiskt ser det ändå rätt bra ut men mmo känns tråkigt. Synd då jag verkligen gillar världen i Dune men tur att Part 2 kommer snart i alla fall.

Snart installerar du bara en AI som spelar åt dig.

Skrivet av Hipshot:

Skall bli kul att se hur man gör med piskan.

Liknande som de gjorde i metroid med grapplinghook typ. Hoppas de tar tillvara på den här chansen nu och gör ett bra spel.

Skrivet av lonian:

Har man bara pengarna så är ju 4090 det man vill ha.
Lär väl dröja till 2025 innan 5000 serien kommer.

Jag uppgraderade till 4090 innan sommaren och är nöjd.

Släpps väl varannat år så 5090 borde komma i höst. Men 4090 är ett grymt bra kort även om det kostar nån timlön eller två att köpa.

Bara ge dem till Blue point så har de fixat sina remakes på ett bra sätt sen och slipper skämmas hela vägen till banken för att hämta sina säckar med guld. 😉

Fördelen med Star Wars outlaws är väl att de har en bra grund i snowdrop med tanke på vad de gjorde med Avatar. Sen att det är ett Ubisoft spel i grunden är på gott och ont. Men hoppas på en trevlig upplevelse i vilket som.

Bara man kan köra den dockad är jag nöjd eller att de släpper två versioner, en bärbar och en dockad.

Skrivet av Arceion:

Metroid Prime 4 och Silent Hill 2!

Tillsammans med half-life 3 hoppas jag? 😉

FF7 Rebirth helt klart men dessa ska nog också liras hoppas jag Shadow of the Erdtree, Star Wars outlaw.

RE4 på Wii var riktigt bra och att sikta med Wiimote var så bra fast kanske lite lätt då det blev headshot för det mesta. 317 spänn är lockande för remaken.

Anthem hade ändå bra känsla i robotarna, de kändes tunga och mäktiga och världen var snygg och ändå rolig att flyga omkring i så synd att de inte gjorde ett spel av det bara.

Men ansågs inte Battlefront lite som misslyckade spel? 50 milj exemplar känns ändå ok…….. fast de hade kanske räknat med att sälja 100milj i och för sig.

Det var inte mycket pengar för det företaget så de kom lindrigt undan. Det är lite verklöst när företag eller personer får böter som det egentligen inte betyder något för.

Bra med lite konkurrens till steam så de håller sig på tårna. Sen bra att utvecklarna får lite mer i fickan även om jag tror de ofta säljer bättre på Steam.

Skulle varit kanon om det kom på PS5 så får de alla exklusiva spel från ms........ eller då ändrar de kanske på modellen men Sony lär ju tjäna på det känns det som. Så håller tummarna.

Frågan är om de inte vill det redan i maj?

Grattis.

Skrivet av NoiizeR:

Hade planer på

PS5 DualSense trådlös kontroll Cobalt Blue (ej rea)
PlayStation Plus Essential 12 månader (ej rea)
Raid: World War II (ej rea)
Robocop: Rogue City (ej rea)

I regel så är det sällan rea på något man är intresserad av

Sony har väl rea på PS plus mellan 20-30%? Köpte en Premium för 1134 tror jag det var i helgen som var.