Inlägg av Thisistoby

Inlägg som Thisistoby har skrivit i forumet

Skrivet av FarbrorBarbr0:

Man visste ju att det här låg i framtiden, där för några år sedan när Microsoft gick bärsärkargång bland spelstudior och köpte upp dem som lördagsgodis. Visst, som konsument i sista led var det väl trevligt med många tillskott av titlar på Gamepass, men det var alltid med vetskapen om sånt här som en sur bismak.

Jag tror också att Obisidan ligger illa till. Det kanske inte läggs ner, men nog kikar man på att omfördela folk därifrån. Om inte redan nu, så om ett par, tre år. Det känns inte som att varken Avowed eller Outer Worlds 2 kommer landa som någon vidare kassasuccé i slutändan, och jag tror att MS är rätt lyhörda för alla dunkna viskningar från internets lika många hörn om ett "Fallout: New Vegas 2". Om man inte redan har börjat plocka ihop folk från Bethesda och Obisidan för att lägga i högsta växeln i att utveckla ett nytt Fallout så vore jag förvånad. Det känns inte heller som en slump att Todd Howard för en vecka proklamerade att Bethesda vill öka sin output av bland annat Fallout. Jag tror ju att Bethesda är rätt nöjda med sin utvecklingstakt, egentligen. Microsoft är kanske inte lika tålmodiga.

Jag är faktiskt inte så orolig för Obisidan. Jag tycker dom har en av bättre katalogerna i Xboxs stall så att säga. Jag tror dom gör lagom stora spel och har inte överdrivet lång utvecklingstid på sina spel. Passar ju game-pass maskinen rätt bra.

Blizzard såklart

Skrivet av Predator8389:

Tycker det är lite orättvist att ge minus poäng för att det är linjärt. Har man skrivit en djup storyn på ett visst sätt så kan linjärt vara att föredra. Icke linjära spel har en tendens att ge sämre inlevelse.

Håller med dig helt. Linjärt behöver inte betyda nått dåligt.

Trailern var kanon! Ser fram emot att hoppa tillbaka

Trevligt blir riktigt taggad, får hoppas det kommer till Xbox snart!

Jävlar har folk inget bättre för sig

10/10 överlag och mest sugen på Fable!

Jajamän hade inga problem att betala fullpris för denna rackaren. Riktigt skoj att spela!

World of Warcraft 2005. När jag var ung grabb den känslan får jag nog aldrig tillbaka. Sen måste det nog vara Mass Effect trilogin.

Korkat av Phil att säga så. Man visste att de var uppförsbacke efter Xbox One generationen. Han utstrålar verkligen inte som någon som tror på sitt "märke" utan låter snarare besegrad. Vill man inte ha en frontfigur som säljer in Xbox eller åtminstone någon som kan ta en käftsmäll? Det är mitt intryck av det hela iallfall...

Ålder: 32
Yrke: Kyltekniker
Utbildning: 2 år YH-utbildning och certifiering
Erfarenhet: 3,5 år
Bruttolön: 34.000 grundlön
Förmåner: friskvård, flexschema, servicebil

Skrivet av Sviskon:

Vilka spel är det som lockar med att köpa just en Xbox?

Forza, Gears (Spana även in Hivebusters), Pentiment och senaste HI-FI rush var trevligt så visst finns där titlar just nu och kommer ett par stycken till i år

Livet som småbarnsförälder så ska jag försöka få in några questar här & där i WoW: Dragonflight mellan blöjbyten och matningar.

Hade hoppats på något från Bioware detta året. Ser ut som jag får vänta lite till

Personligen så blev jag trött på spelet redan efter en timme. Det blev helt enkelt för tjatigt & jag ville bara kasta mina vapen i sjön. Men spelet var dock väldigt fint att titta på.

32 år här!

Mina favoriter den senaste tiden är förmodligen mycket från PS4 generationen. Last of us, Spider-Man & God of war. Självklart också The Witcher 3

En annan period i mitt liv så var det Dragon Age:Orgins och även 2:an.. & hela Mass effekt trilogin. Bioware var nått speciellt vid den tiden.

Går man längre tillbaka till min första förälskelse så hamnar vi hos World of Warcraft.. Tyvärr finns inte magin kvar även om det alltid kommer kännas lite som hemma..

Får hoppas det kommer nya favoriter framöver.

Skaffade Xbox Series X tillsammans med Gamepass 2020 och fick ut mycket nöje för pengarna. Nu har jag i princip kört allt jag har velat köra & större delen av 2022 har varit en torka för mig. Så med lite köp här & där har jag fortfarande haft saker att spela. Men det kanske är deras ”taktik” vem vet?

Det var ju sånna man kunde fiska upp i spelautomaterna med klo när man en liten påg, fräckt!

Skrivet av Kruxarn:

Urk, jag måste sluta köpa spel. Allt jag köper kommer till Game Pass. haha

Mmhm jag vet det är riktigt jevla störigt!

Gardener/Slayer

Tyckte det stämde rätt bra!
Kul