Inlägg av Samus

Inlägg som Samus har skrivit i forumet

Jaaaaaa! Trodde det var multi först.

Skrivet av Freeman79a:

Det har de ja. Men är det rushat för att täcka upp lite eller är det "klart". Ingen Cyberpunk 2077 eller måste det ut för Suits:en säger så. Vågar de säga "vi behöver 12 månader till på oss."

Haha du kan googla så märker du att det har försenats för att leverera en bra produkt enligt dem själva.

Skrivet av Freeman79a:

Något kommer att hända med Saber kan man säga. Förmodligen några delar kommer säljas men vad vet nog inte de heller.

Embracer behöver en hit så som Hogwarts Legacy eller så.

Space Marine 2 på ingång.

Skrivet av scaryfoot:

Det var bättre förr. Då köpte man ett spel som var klart. Det var tider det. Jag kunde spela och njuta av hela spelet. Har många fina minnen från den tiden. Då man köpte ett spel och visste att det bara var att starta konsolen med skivan i, och spela. Det enda man behövde tänka på, koncentera sig på, var spelet och allt som hände där på skärmen.

Att det är klart håller jag med dig om men att man expanderar på spel är inte nytt och behöver inte vara negativt såvida det faktiskt är utveckling efter lansering och inte skuret material.

Skrivet av kebbe:

Tänk att finansieras i över två år och endast kunna visa sådant skräp, borde skrotats redan i konceptstadiet. Folket bakom Free Radical Design håller fast vid titeln som tidernas mest överskattade utvecklare.

Hörde tidigare om att utvecklarna inte ville göra en Fortnite klon och att detta var ett hårt beslut från Embracer - rykten.

Video - Timesplitters Next (som lades ned av Embracer)

Fick precis se material ur Embracers TS (verkar det som).

https://www.youtube.com/watch?v=BesmfPD8fj8

Det hela känns som en Fortnite klon än Timesplitters och jag sörjer både att mitt nostalgiska lir misshandlats såhär enbart för att tjäna snabba pengar och möta mainstream-publiken.

Argt fan här.

EDIT: Ha i åtanke att detta är allt som visats iom att Free Radical-arbetare skulle släppa loss lite material, om detta är den tänkta 4:an är inte helt bekräftat, tyvärr ser det ut som det.

Oerhört tråkigt, var verkligen supertaggad på ett Switch 2 och framförallt revealen av MP4.

Ordet "petty" ploppar upp i skallen när man ser samma reaktioner på varje GP nyhet.

Popcorn på g.

Som TS säger så är det också därför jag aldrig tog mig igenom spelet. Var verkligen urtråkigt att så tidigt klampa sig igenom allt.

Medan det är ett problem i några spel finns det många andra RPG's som gör det klockrent.

Skrivet av Gen:

Samtidigt är spelet väldigt billigt så även om folk bara får ut en 20-30 timmar så är det okej för 26€.

Det var inte många fixes

Var det menat som sarkastiskt? Tycker man läst överallt folk som säger "va? vart kom detta spelet ifrån?" eller "första gången jag hör talas om det" (mig inkluderad)

Haha jo, men konceptet i sig, färger/stil. Min åsikt är väl att det är precis det som fångade mig som unge till Pokemon och dylikt, dessutom spelbart i alla åldrar.

Menar inte att de har en PR-firma som skött allt galant.

Skrivet av Hipshot:

Sjukt att det kan gå så snabbt och bli så stort. Visar verkligen på mängden kunder det finns idag.

Jo som ovan redan nämnt så är det mästerlig PR som står för denna mega försäljning.

Skrivet av SeniorGamer:

Det var en underhållande medryckande trailer de gjort för spelet. Men sonen kunde ju namnge ett gäng pokemon som de "inspirerats av"/kopierat
Otroligt likt pokemon-designen i allt från utseende till stil.

Jo det är ju helt klart en typ av "kinesisk kopia".

Men det är också suveränt att se att folk velat ha detta ur exempelvis Pokemon, men att det är en liten utvecklare som faktiskt levererar i tomrummet och fångar publiken.

Dessutom är stilen och konceptet öppet för alla åldrar.

Skrivet av Godofcheese:

När jag säger att dom följer stormen med vad andra skriver så skämtar jag inte
Lite som att man har setat på kafferasten, sökt efter Starfield på google news

Sen har det inte varit något problem med kameran, det är bara personer som spelar i tredjeperson som klagar på skitet

News flash, det har alltid varit såhär i alla bethesda spel, i vissa som t.ex. fallout så fryser till och med tiden.

https://i.imgur.com/dg8KsvP.png

"Alla som spelar i tredjeperson"

Kom igen...

Det är inte så enkelt och du vet det själv.

Folk har olika krav och det har hänt en hel del i industrin senaste decenniet.

Skrivet av Godofcheese:

Finns så himla många moddar som är mer intressant än den här, känns lite som att ni följer med flödet vad andra sidor tar och skriver

T.ex. Derretech, det är en mod som borde ta spotlighten på den här sidan om vi ska behöva snacka om moddar till ett spel som kanske inte är det bästa

https://www.nexusmods.com/starfield/mods/5686

Tror det handlar om hur spelets skick är från start. Problemet är ökänt och av det jag läst i diverse mod-forum och videos så har denna lösning varit eftertraktad med tanke på att spelets kamerafixering är bortom hjälp. Grymma lösningar för spelet hör väl till modforumet där fanbasen huserar?

Skrivet av Devan:

Förstår att de vill få ut spelet innan jul ledigheten, men släppa det så nära nya Steamworld Build känns lite som att skjuta sig i foten.

Håller med. Är väldigt taggad på Steamworld då demot gav mersmak.

Inte särskilt imponerad av Against the Storm, känns inte unikt utan rätt platt. Har man sett rogue-like element tidigare så är det precis så, blev inte engagerad i världen eller storyn heller.

Lyssnar på denna ambience mix och börjar bli sömnig....
https://www.youtube.com/watch?v=tW0--HdWw7M

Skrivet av PeTTs0n:

Tja, lite spelar det väl in i hur tjänster marknadsförs och förs fram också - som jag var inne på så finns det i en del avseenden inte så många alternativ (till att "hyra" sina spel alltså - flera spel idag är ju dessvärre tämligen beroende av onlinetjänster), och/eller så framställs inte dessa som alternativ.

När det kommer till just XBGP kan jag väl i viss mån hålla med om att det blir lite väl gnälligt. Så länge man är medveten om vad tjänsten är och inte är så ser jag inte problemet med den riktigt heller. Däremot stör det mig personligen lite att den ibland framställs som det bästa och häftigaste sedan skivat bröd, för det är den inte riktigt. Det är en tjänst som säkerligen passar rätt många, men den har sina baksidor som inte bör förringas eller glömmas bort. Den bör heller inte framställas som någon slags universell ersättare till att köpa spel, och en anledning till det illustreras ju rätt tydligt i artikeln.

Jag har, för att jämföra lite, använt Spotify i många år och är överlag riktigt nöjd med tjänsten, men jag köper fortfarande en del fysiska album från artister jag vill stötta lite extra och/eller där jag vill vara säker på att musiken får ett gott hem oavsett vad som händer med Spotifys tjänst/avtal, eller deras servrar, eller min internetåtkomst för den delen.

Men vi får väl se hur den här typen (eller nya sådana) av tjänster utvecklas i framtiden också.

Absolut. Skönt att höra att vi har en till materiell supporter här, gör samma sak med filmer speciellt.

Skrivet av PeTTs0n:

Nu är det ju inte riktigt så enkelt att det bara är de faktorerna som spelar in i hur folk konsumerar innehåll.
För dig kan det mycket väl vara så att inga andra faktorer är särskilt relevanta, medan det för andra är viktigt att kunna plocka upp spel ett år eller två senare och spela utan att behöva tänka om de faktiskt har tillgång till det längre eller inte. Det kan också vara så att alla inte har möjlighet att spela jämnt utspritt över året, och att då "behöva" reflektera över vilken/vilka månader som det är värt att prenumerera blir också en onödig grej att "behöva" tänka på för en del.

XBGP passar säkerligen den breda massan på förhållandevis många sätt (precis som exempelvis Spotify gör när det kommer till musik), men det är inte för alla, av en rad olika anledningar. Det är dock helt okej att inte begripa det.

Säger inte emot dig, men min fråga kvarstår, det är bara göra saker precis som förut - köp dina spel. Att vara bitter över att en annan tjänst finns tillgänglig gör inte saken bättre. Lite som många heta diskussioner så förstår jag inte syftet med att bara sprida gift.

Skrivet av BlueTeam:

Skumt att Spiderman 2 inte ens var nominerad för Playstation? Är ju unisont hyllat av både kritiker och spelare runtom?

Fortfarande väldigt nytt?

Begriper inte hur bittra folk verkar vara, sett till pris och utbud finns det ingenting som slår GP.