Inlägg av Smartisrules

Inlägg som Smartisrules har skrivit i forumet

1
Skrivet av Nyhet:

Skäll gärna ut dem. Men ge inte livstidsstraff.

#cyberpunk-2077, #krönika, #starfield


Ett trasigt och tyvärr övergivet spel jag fortfarande tänker på ibland och som hade enorm potential att bli suveränt, var Anthem från BioWare. Det var så sjukt tillfredsställande att kunna flyga runt, dyka och utforska. Det borde få komma till liv igen i rätt händer.

Anthem från BioWare

Hypen var total och förhandsbokningarna haglade in. Men jösses vilken flopp. Det gnager mig fortfarande för att det var så snyggt och enormt tillfredsställande att kunna flyga runt hur som helst. Potentialen är och var enorm men ett berg av idiotiska beslut och ett pengakrävande EA förstörde allt.

Kommer ingen PS5 version av FF7 r!

Skrivet av Alienshade:

Jag laddar hem det eller väntar på en ps5 version.

Jag tänkte likadant förut men så hittade jag artikel om Square Enix och hur de tänker inför generationsbytet av konsoler.
De sa att spel som släpps till denna generation kommer fungera/gälla på nästa generation. Kommer alltså inte komma en PS5 version av FF7 remake. Däremot sa de att det kommer komma framtida patcher som ger spelaren grafiska förbättringar m.m. till den nya generationen.

Testade Anthem igår för att få de fyra wraps som är gratis 1 års grejer. När jag ändå var inne tänkte jag köra dagens Stronghold. Kom in alldeles själv och utan huvud. Mina abilitys lät men existerade inte i övrigt. Så föga förvånande dog jag ganska snart. Väntar nog till 2.0 hädanefter.

Jag tänkte skippa FF7 remake till PS4an och skaffa det till PS5an då jag är lite orolig att de gör en Destiny grej av det. Man var tvungen att köpa det igen (rabatterat men ändå) när man gick över till nya generationen (PS4). Är det ett dumt beslut med tanke på deras bakåtkompabilitet? Jag har tagit det med en nypa salt då de ända sedan PS3 skulle lanseras med just bakåtkompabilitet. Något som hittills uteblivit.

1