Inlägg av flugis

Inlägg som flugis har skrivit i forumet

1

Vem kan hålla A med stil
Smyga fram i många mil
Rusha lång och flasha höga
Få fi att verka hyffsat tröga
Vinna stort mot cs-toppen
med vänsterhand om kaffekoppen

Svenska ninjor i pirogiland
Sätt mitt esportshjärta snabbt i brand
Vinn för fan och visa dansken
Att guldet passar oss som hand i handsken

• En digital Mass Effect-serie av Dark Horse Comics, komplett med unikt designade bilder. <- Nähä?! Unikt designade bilder? De menar alltså att dessa inte går att få tag på någon annanstans?! Doh!

• Exklusiv digital litografi (4 x 6 tum) helt utan motsvarighet. <- Exklusivt?! Alla som köper denna box får väl det? Då är det för fan inte exklusivt. Helt utan motsvarighet? Tro fan det, vem skulle annars göra ett litografi av mass effekt 3?

• En hel samling med material som inte går att få tag på någon annanstans! <- Seriöst, hur många gånger behöver man nämna att man bara kan få tag på det från "suprise" utgivarna. Va? Kan man bara köpa spelet från de som gjort det? Vafan, då är det ju exklusivt, unikt och går inte att få tag från någon annanstans!

Ren reklam, jag hoppas fz fick betalt för den här nyheten.

Varför gnäller folk? IW har ju varit supertydliga och ärliga med deras intentioner i MW2. ALLA visste om att ingen dedikerade serverar skulle släppas och ALLA visste om att mw2 modscen skulle vara obefintlig?!

Ni som trots detta köpte spelet, trots vetskapen att det skulle bli ett skitspel, ni har fan INGEN rätt att sitta och gnälla. Det är tack vare er som IW nu har lyckats sätta standard för skitspel en lång tid framöver (det blev ju en försäljningssuccé, och money talks).

Recensenten kanske menar "Nerbantat" istället för "Nerbandat"?

Skrivet av Margy:
Skrivet av Oneone:
Skrivet av Margy:

Nog för att det verkar vara ett skumt företag men är det inte lite väl tidigt att polisanmäla?

När började de med dessa "fantastiska" priser? De borde i alla fall få ett par veckor på sig att skicka iväg grejorna.

http://www.sweclockers.com/nyhet/9063-playzone_polisanmalda

kolla där .

Om det fanns något nytt där så undgår det mig.

Troligtvis så är det ju en bluff men jag tycker ändå att det är lite tidigt med polisanmälningar. Hur länge har de som beställt väntat? Det skrivs om annonser i måndags. Om en ärlig butik av någon konstig anledning skulle erbjuda fantasipriser skulle de ju bli tvungna att slå igen bara för att det sprids på nätet att de är bedragare och polisanmälningar börjar hagla in.

Även om man beställt något på Internet så är det väl inte heller självklart att man ska kunna knata in i en fysisk affär i samma kedja och kräva varor efter ett par dagar. Om jag beställer på onoff.se så tror jag inte att jag kan gå in på den lokala onoff-butiken och kräva en vara eller pengar ett par dagar senare.

Troligtvis är ju detta ett bedrägeriförsök men man måste ju ändå ge butiken en rimlig chans att hinna leverera sakerna.

Vaddå, e du så naiv att du tror att man polisanmäler en butik bara för att varan inte kommit? Det handlar ju om att de på något sätt har brutit mot lagen. Kanske kan det vara det faktum att deras webbutik drar ju ordinarie pris (6000kr) när någon ska betala för deras superbilliga ps3:or. Använd sunt förnuft på nätet, trodde verkligen inte att folk var så lättlurade.

Ser det ut att vara för bra, då är det med största sannolikhet något skumt! There is no such thing as a free lunch!

För övrigt kan jag rekommendera konsumentsiten cints inlägg om affären: http://www.cint.se/debatt/ShowPostFlat.aspx?PostID=117825

Helt fel forum för den här frågan, men jag är så nyfiken;

Heter det verkligen "Fast [DEM har ju sagt...". Absolut inte menat att vara dryg språkpolis, är som sagt bara konfunderad över detta ordval.

måste vara jul, folk är positiva till en fz-recension...

Instämmer med föregående talare angeånde rädslan av så många här att erkänna datormissbruksbegreppet! Om en människa inte fungerar och isolerar sig mentalt och fysiskt, ska man då INTE agera? Missbruk är aldrig bra, och att sätta upp gränser är något man lär sig över tid, inget man inför abrupt vid 17-års ålder (pik till föräldrarna).

Vet inte om jag ska bli road eller skrämd av alla hobbyvetare här på forumet som skriker rättsövergrepp och snackar om ECT. Killen ska få HJÄLP för att han klart och tydligt MÅR DÅLIGT, är inte det en bra sak? Vad tror ni händer när killen fyller 18 och blir myndig om ingen ingriper. Ser snarare det som ett friskhetstecken från föräldrar och samhälle att något händer.

Skrivet av FL3JM:

Bland dom sämsta recentionerna jag läst.

"direkt vidrig, nakenbild" <-- Sen när är en naken kvinnokropp vidrig? Även om man skulle vara bög lär man ju inte, som kille, tycka att en kvinnokropp är "vidrig".

Jag kan på rak arm tänka mig minst 3 vidriga nakna kvinnokroppar (och manskroppar för den delen)... Allt beror på hur pass familiär kroppen är med personlig hygien :D:D:D

Tycker det är schysst att inte ha en spara-när-man-vill. Det gör spelet mer utmanande! Annars blir det lätt; gå två steg (Spara) Hoppa upp på plattformen (spara) Titta till höger (spara)... Ett lyckat exempel = Ninja Gaiden Black!

jag hade det också till nes, kommer ihåg att dte var relativt svårt.

Skrivet av smuts:

Är det bara jag som tycker att detta spel inte ser intressant ut alls?
Varför all denna hype? Jag fattar inte...

trodde bara det var jag som tänkte det där... verkar verkligen skittrist...

Motivera varför man ska köpa en konsol för 6k+ och spel för 500 om man har dålig framerate? Försvinner inte hela tanken med konsol? Så sjuuuuuukt dåligt tycker jag.

Bara jag som tyckte det såg ganska "ordinary" ut i grafiken? Blev inte alls imponerad.

tack tack för tipsen! Ska genast kollas.

Bra äventyrsspel!

Tjenare

Jag letar efter ett riktigt bra äventyrsspel till det första xboxet. Spelade Dreamfall men det hängde sig hela tiden så nu vill jag ha något annat... Vad kan ni rekommendera?

Funderar möjligen på broken sword...

Jag köpte det.. men det fanns ju inget folk som spelade det!

Skrivet av reset2:

Spelet är brutalt men jag ser inget problem för en 12 åring att spela det. Om du inte tror att du kommer att skjuta ner folk på måfå pga av ett spel så är det nog lugnt...

Lär dig lite om inlärning innan du gör sådana idiotiska uttalanden...

1