Inlägg av zosma

Inlägg som zosma har skrivit i forumet

Skrivet av Nilz:

Bra recension!

Jag beställde hem lurarna och jag har stött på problem med laddningen. Enligt manualen så ska lampan lysa gult när de laddas och sedan lysa vitt när batteriet är fulladdat.

Men mitt ex. började aldrig lysa vitt. Bara gult och sedan slocknade lampan efter ett tag. Jag tog ut kabeln och satte sedan i den igen och den lös gult hela natten men gick aldrig över till vitt. Då testade jag i min Xbox och de var fulladdade.

Lämnade dock in de på Webhallen och fick dem utbytta (kanske onödigt om det bara är lampan som visar fel. Men, men...). Nu har jag fått hem de nya och det är samma ”problem”. Är det jag som missuppfattat? Ska inte lampan lysa vitt när lurarna är fulladdade?

Jag har testat med olika kablar, olika laddare och direkt in i Xbox. Samma resultat.

Hur ser det ut för er andra som också köpt?

Det var samma för mig. Den lyste gult, sen efter ett tag när jag kollade så hade lampan slocknat, så den lyste aldrig vitt.

För min del blir det inget större skillnad, firar inte speciellt mycket jul, och firar det alltid med min katt, och så blir det i år också. Även julfesten på jobbet är inställd, den brukade jag gå.

Jag får prova lite mer och även andra spel, innan jag kan säga om jag har problem eller inte. Har bara använd dom ca 1 timme.

Jag hade inget problem med ljudet. Bara spelat RDR2 online och en liten stund GTA V online. Och tittat på några videoklipp. I vilket fall så var den ena ställt till spelljud, tror jag i alla fall. För just då var jag bara inne på startskärmen och videoklippen. I vilket fall var det på ett ändläge. Kan ju vara att den var hela vägen på chat ljud också.

Jag läste någonstans där dom testade olika lurar till xbox att det fanns rapporterar om problem till series x/s men att dom lyckades inte återskapa dom.

Nu är jag ingen ljudspecialist. Men nu har dom parat sig, och det gick väldigt smidigt. Installerade även Dolby Atmos. Men använde inte lurarna jättemycket än, bara en kort stund med RDR2 och tittade några videoklipp som var på dolby atmos appen.

När jag kopplade lurarna, så funderade jag varför jag inte fick nåt ljud, men det beror på att den ena volymkontrollen, som justerar mellan chat och spelljud, var inställd hela vägen för spel. Och antar att den tolkade videoklippen som chat.

Det lilla jag använde lät dom bra.

Då har jag fått mina lurar. Har inte testat dom än, bara satt på laddning så länge.

Skrivet av strangelove:

Har för mig att det stod i mejlet att WH kommer lägga in alla leveranser omgående men att paketet inte skickas idag. Det är nog därför det dyker upp.

Edit: Om det nu var PS5 du syftade på, tror jag läste fel

"För att göra utskicken smidigare så förpackar vi enheterna som skickas via post. Du kan alltså få en avi från posten om att enheten är på väg, även om den ännu inte är det riktigt än. Enheterna går ut från oss så att det enligt posten kommer i tid till release och inte innan. Det kan innebära att om posten blir försenad så får du den inte på release ändå. Vänligen ha det i åtanke vid planering av din tid."

Nej, det är Series X och den har flyttat på sig lite. Beräknad leverans 1 dag, så bör komma imorgon.

Fick mejl från noreply@pacsoftonline att en leverans är på väg från webhallen, inte hört nåt mer från dom, fick ju inte min series x till release. Men har spårningsnummer, om jag kollar på det, så är det än så länge bara elektronisk information, men enligt den så vägen den bara 1 kg. Har inte beställt nåt annat från Webhallen. Och sen på min sida har den flyttats från aktiva till hämtad/skickat.

Skrivet av NuZ:

Jag skulle säga ja men det pga. Jag tycker Atmos är värt det. Dock är sköldpaddorna väldigt snygga och sköna så helt upp till dina krav och preferenser

Beställde Corsair. Får dom troligen på tisdag.

Funderar på att köpa headset till min Series X, är dom här värd att betala dubbla priset, jämfört med Turtle Beach stealth 600 antar att turtle beach har inte Dolby Atmos.

Skrivet av jk78ki:

Är det någon annan som har problemet att inte kunna logga in på elgiganten? Sidan bara laddas om och "logga in" knappen är kvar som inget har hänt.

Jag hade inga problem att logga.

Började installera lite spel från EA Play, installerar dom på en extern mekanisk disk, sparar den interna till annat. NFL 20, FiFA 20 och NHL 20, NFL har jag nog aldrig spelat, Så tänkte testa hur den är, är inte så insatt i reglerna heller, bara på ett ungerfär. Tar nog en stund att hämta, dom är kanske ca 50 gb var. Har den uppkopplat med wifi så jag får ca 200 Mbit hastighet.

Skrivet av Kellini:

Hmmnn kanske man borde bli Xbox nerd istället för ps5.. Xbox game pass är fint!

Det tycker jag

Har inte hunnit öppna paketet än, måste jobba lite, arbetar hemma dessa tider. Men hämtade min från butiken i Falkenberg.

20201110_102819 by Kimmo Räsänen, on Flickr

Då har man hämtat en stycke X på EG. Var inget kö utanför butiken. Var där ca 20 minuter innan öppning.

Skrivet av PixelNoise:

Kan det verkligen stämma ??? 🤔

Återstår att se, var inne hos min lokala butik idag, och dom kunde reservera en till mig imorgon. Dock inte all access vad jag tror. Får se vad som händer imorgon.

Jag får inte min X från Webhallen, så ringde Elgiganten, ifall det kommer att finnas i butik, och det skulle det göra. Det går inte att reservera, utan man får vara där när dom ska öppna, och då var han säker att jag skulle få en. Hämta i butik knappen, skulle inte bli aktiv förrän en timme efter att dom öppnar. Besökte min butik, och där kunde dom reservera en till mig så jag kan hämta den imorgon.

Dum som jag var så la jag in min beställning på webhallen när förbokningen officiellt startade 22/9, så fick mejl att jag inte får på release utan senare i december. Borde ha lagt in förbokningen på någon annan ställe som inte började ta förbokningar 10 år tidigare. Microsoft eller Elgiganten. Men lite sent att ändra på det nu.

Skrivet av EYEtriforce:

Läste vad du skrev och tänkte "vad har denna snubben rökt?" Sen inser jag....Herre min quaddamage det är ju snart bara en vecka kvar på riktigt?!?!? )))))))) HYYYYYYPE

Inte rökt någonting, länge sen jag slutade.

Skrivet av majep:

Nej, inte i sverige. 19/11 är release.

Nej, release är 10/11.