Inlägg av 3rik

Inlägg som 3rik har skrivit i forumet

1

En Garde såg väldigt trevligt ut. Synd att det inte finns på Playstation!

Get ready Snowy we're going on an adventure!

🐪 Enjoy the first trailer of Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh! Scheduled for 2023 on PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S & PC

https://twitter.com/Microids_off/status/1633907501572735061?s...

https://www.microids.com/game-tintin-reporter-cigars-of-the-p...

Spelade demot på PC nu och gillade det skarpt men skulle hellre vilja spela det på mitt PS5. Hur väl tror ni spelet funkar med handkontroll?

Ska nog spela slutet om det inte innehåller Asgård eller Jotunheim. De två världarna med smurfarna var det klart sämsta med spelet. Jag hoppas på en sista vikingafärd till något land långt bort.

Skrivet av r4v3nl0rd:

Började spela detta för någon dag sedan och gillade det initialt riktigt skarpt. Mysigt och roligt. En solklar 4/5 åtminstone.

Nu när jag börjar närma mig slutet får jag tyvärr medge att jag är lite less. Jag menar, det är ju pussel ÖVERALLT, HELA TIDEN... Det är nödvändigtvis inte så att det är jätteknepiga pussel, men de är ju så ofantligt LÅNGA och MÅNGA... Har på riktigt haft mardrömmar om dem. Känns som Ubisoft försökt lite väl mycket på pusselfronten. Har aldrig kört ett modernt Zelda-spel, men är det verkligen SÅ mycket pussel i Zelda?

Less is more, liksom.

Vill verkligen gilla spelet annars och det gör jag ju också, är rätt kluven. Tyvärr lutar det åt 3/5 för min del just nu.

Spelade äntligen klart detta på ca 30h. Håller med i nästan allt och det blir 3/5 för mig. När jag hade gjort uppskattningsvis 60% av main missions tröttnade jag på att ständigt fastna i dessa pussel hela hela tiden. Blev att plöja igenom sista 5h ungefär. Hade jag inte gjort det så hade jag nog slutat där oavklarat för man hade ju inget val heller på sluttampen när jag så gärna ville nå det sista striden heller.

Väldigt fint och välgjort spel men en slimmad bana hade gjort det gott.

Skrivet av Soulless:

Det enda råd jag kan ge är att söka efter tutorials och guider på youtube, engelska förvisso men där finns verkligen superba guider för nybörjare! Vilket man är för alltid när det gäller CK spelen

Någon specifik youtuber du rekommenderar? Tänkte köpa spelet i helgen och behöver nog väldigt mycket hjälp.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Alltså. Startade upp igen. Jag är verkligen klar. Har inte upplevt ett sådant här antiklimax på väldigt länge. 75+ timmar spelade och finalen var så intetsägande att jag inte ens förstod att det var en final.

Detta blir nog första och sista AssCreed jag lirar.

Spelade klart häromdagen och är helt enig med dig. Helt plötsligt var det bara tråkiga River Raids kvar i Questlistan. Jag fick sätta mig och googla för att förstå om jag skulle leta upp något mer som inte syntes eller om det var bara slut. Otroligt tandlöst slut på spelet.

I appen finns nu "January sale" som är julrean då. Som tidigare sagt så gäller det till 9/1. Det lär bli några julklappspengar som går åt. Några spel med fina rabatter var det allt.

Skrivet av Megagurra:

Psprices.com

Regga med email och favorita spel, lite som Prisjakt.

Du får sedan mail när spelet nått önskad summa eller vid övrig reducering.

Jag har inte kollat om dom har lagt till stöd för PS5 titlar än men tar nog minst 6 månader innan du hittar reor på dom ändå.
Har använt mig av deras sida hela generationen.

MVH
Gustav

Tack, det ser ut att vara en bra sida men inte riktigt det jag söker då hemsidan riktar sig endast på Playstation Store. Det är möjligt att det inte finns någon liknande sida som innehåller Playstation Store och gemene affär i Sverige utan det får bli prisjakt och denna hemsidan för att täcka så mycket som möjligt.

Hemsida för att hitta rea på konsolspel

Jag har nyss införskaffat mig ett PS5 och sitter nu med de spelen som ingår. Jag hade inget PS4 och har således missat den konsolgenerationen och känner mig lite ur form när det gäller Playstation. Jag såg en annan tråd där en medlem fick jättebra hjälp med att lista vilka spel från föregående generation som "bör" spelas och den listan ska jag passa på att använda mig av också.

Jag undrar dock om det finns någon bra hemsida för att se vilka spel som är på rea på Playstation? Jag kan ju använda mig av Prisjakt men det är lite jobbigt att behöva lägga in 30< spel i min bevakningslista och sedan spammas när det blir något extrapris. Därför söker jag en hemsida som det kryllar av för PC där man kan se pris och prishistorik.

Finns ju även psndeals osv men det är ju endast för PS Store och där är sällan bästa pris.

Är det Prisjakt som gäller eller finns det något bättre?

PSNow verkar integrerat i PS5? Kommer det betyda att man kan strömma PS3 -spel osv på PS5 då? Någon som använder PSNow och kanske vet hur det fungerar?

Stardew Valley för mig. Ljusa och glada färger. Korta etapper så man kan avsluta när man vill även om man bara ska spela en dag till hela tiden. "Känslan" av att vara ute på landet och ta hand om sig själv och sin egen bondgård istället för den gråa storstaden i verkligheten. Bra musik i spelet även om jag varvar med någon podd ibland.

Skrivet av Moonglow:

Pratade med kundservice igår och det ska snart komma ett mail med information till alla som har förbokat.

Det har ju låtit liknande hela tiden, "Så fort vi vet mer så kommer vi höra av oss". Är väl pessimisten i mig som inte tror mer än att det kommer komma samma besked som alla andra butiker redan sagt om köordning och oklarheter kring vilka som kommer få i vilken batch men blir gärna positivt överraskad.

Skrivet av Whatamada:

Jag misstänker att det är upp till varje butik/kedja.
Jag saxar ett svar från NetOnNet på frågan om en kan ta sig till deras butiker på release och köpa en, i detta fall, PS5:

"Hej! Just nu har vi inte ett bekräftat svar till dig på detta, det brukar bli att vi får in ett antal exemplar som hanteras gentemot de förhandsbeställningar som har kommit in, och beroende på hur många exemplar som blir över så kan de komma att sorteras ut i butikerna - Det kommer vara ett högt tryck på beställningar på dessa enheter och det är möjligt att det kan bli först efter release som butikerna har dessa tillgängliga. Du får gärna återkomma när datumet närmar sig så kan vi kolla närmare på detta! Informationen ovan är preliminär! "

Jaha då låter det som att jag inte kan lugna mig själv med det längre heller då.. Kommer bli en jobbig tid tills dess för att ens kunna hoppas på att få en konsol i år då känns det som.

Skrivet av Kellini:

Kommer inte t.ex elgiganten ha ps5 fysiskt i butik också? Annars lite konstigt att man bara kan preorda genom nätet eller?

Undrar också detta. Var inne och kollade runt på Elgigantens hemsida men såg inget där, kanske beror på hur många konsoller de blir tilldelade? Får väl bli backup om min beställning från Webhallen inte sker i år. Kan vara värt 5h i kylan om det krävs för att få innan Q1.

1