Inlägg av Erki

Inlägg som Erki har skrivit i forumet

1

Dåliga kontroller och att det inte går att ändra på dem i inställningarna. Tycker alla spel borde ge valet att springa utan att trycka ner L3 varje gång… så mycket skönare för tummen att bara trycka fram L3 spaken istället! Ännu värre är det när man tvingas hålla L3 nedtryckt konstant för att öka hastigheten tex med en at st i star Wars battlefront 2. Fattar inte varför man springer med att hålla in andra knappar i vissa spel som gta 5 eller elden ring, det gör det bara mycket svårare att kolla runt med R3 samtidigt som man springer.

Stör mig också på när man inte kan ändra tiden i RPG spel. Tycker det borde vara en självklarhet i alla spel. Gillar inte att spela på natten. Vet inte riktigt varför egentligen, men har aldrig gillat det.

En annan grej är RPG spel som inte har enemy scaling. Det är anledningen till varför jag inte spelade klart cyberpunk 2077. Gjorde allt som gick att göra i den första stadsdelen och efter det var jag helt op vilket tog bort spelglädjen helt.

Är lite besviken på att de inte kan fixa native 4K 60 fps på ett snart 10 år gammalt spel.

Är det bara jag som tycker att spelet blir alldeles för lätt efter ett tag? Kör på svåraste svårighetsgraden men efter att ha gjort alla quest i första stadsdelen så är jag så sjukt op… detta förstör spelupplevelsen för mig totalt. Hoppas de lägger till enemy scaling snart!

Jag har laddat ner ps5 versionen nu med ps4 skivan i men kan inte starta spelet… det står bara att jag måste sätta i skivan för ps4 versionen (Har testat båda skivorna). Någon som fått det att fungera?

Jag har laddat ner ps5 versionen nu med ps4 skivan i men kan inte starta spelet… det står bara att jag måste sätta i skivan för ps4 versionen (Har testat båda skivorna). Någon som fått det att fungera?

Har för mig att det tar 500 timmar om man vill klara alla olika slut, vilket innebär att man måste spela om spelet ett par gånger? Att klara alla quest och collectibles tar närmre 100 timmar.

Tycker det är osmakligt och onödigt att de har med digitalt djurplågeri i ett spel...

Mitt ps5 är äntligen framme! Beställde på mediamarkt 8/10

Skrivet av Ezmir:

Nån som har beställt från amazon 20 november 2020 ? När tror ni den leveransen kommer ?

Gissar att den kommer i januari eller februari.

Ja samma här! 😛 Lyckades få en ps5 till min kundvagn på eg igår, men den försvann innan jag hann boka...

Tror ni man kan få en detta året om man bokade på amazon idag?

Ok, tack för svar!

Måste man betala direkt om man bokar på amazon?

Lyckades få in ett ps5 i min kundvagn lite efter kl 14 idag På eg. Skrev in alla uppgifterna men sen när jag ska trycka köp så var det fullt igen... känner mig nästan stulen på ett ps5...

1