Inlägg av Herr_Haubitz

Inlägg som Herr_Haubitz har skrivit i forumet

12

Kan ju inte påstå att jag väntade men lyckades buda hem en 256GB-version på Tradera ny för 6500kr inkl. frakt. Enligt mig helt ok!
Vad tycker jag då? Efter 1 vecka kan jag bara säga wow vilken häftig grej!
Skälet till att jag köpte den är väl främst för att jag har ett grymt intresse för teknik så där givet. Men också sugen på att spela FFXIV "on the go" och vad ska man säga? Fungerar finfint! Ändrade lite inställningar och ligger på stadiga 60fps förutom i städer med massa folk.
Stadia med Destiny 2 fungerar klockrent (förutom om uppkopplingen är kass)
Xbox Game Pass fungerar faktiskt lite bättre än Stadia! Halo Infinite flyter på ok.
Alien Isolation, Evil Within 1 och 2 i sängen med ingen belysning är riktigt härligt!

Värd varenda krona om jag dock egentligen kanske inte behöver den men kunde inte motstå haha

Haha midnatt, har jag redan däckat! Har man lite morgonnyheter att läsa! Mest nyfiken på FFXVI, kanske till och med en trailer? Oavsett kul att se vad de har att berätta.

Mums!

Skrivet av miffot:

Sugen köpa detta till ps5:an för casual spela igenom storyn en gång till

Tips är att spelet är på rea nu på PS Store om du tänker köpa det till ps5:an

Destiny 2! Cross play/save är fint om man har på många plattformar men….MEN! Om du köper en expansion till låt oss säga PC, då är den låst till PC. Du kan spela Seasons content på din Xbox/Playstation men inte expansionen. Lite trist men förstår dem för pengarnas skull.

Tyvärr, inte med bitter ton men tillbaka i Destiny 2 träsket. Hitta en bra deal på Deluxe Edition till The Witch Queen så ja varför inte. Fast spelar på Xbox Series X denna expansionen och inte PC!

Skrivet av marsson90:

Verkligen. Det här kommer dock inte i år

Ah! Tack för info! Blev lite för glad när man läste det haha! =D

Först ett nytt Monkey Island och nu detta?!! Detta spelåret är redan topp!

Legend of Dragoon! Underskattat av vissa och en klassiker hos andra. Klar favorit när jag såg namnet. För er som inte spelat det än testa det! Lite speciellt men riktigt bra.

YES!!!!!!

Pendlar mellan Swtor och FFXIV. Får ge propps till Square för deras sätt att hantera belastningen på deras servrar just nu med tanke på lanseringen av Endwalker. Står i kö nu på 300. Började på +1000, kanske väntat i 20 minuter. Riktigt bra jobbat!

Tyvärr ej förvånad då spelet varit under utveckling så länge, långt innan första trailern och gameplay reveal att det troligtvis inte finns pengar kvar, lust eller ork. Synd! Hade nog haft potential men Ubisoft väljer väl att slopa spelet för andra mer "lätt"-sålda titlar. Håller med ovan @Molotov om hans åsikt. Detta är då min åsikt eller vad jag tror skett.

Skrivet av Therant:

Ja det kan jag hålla med dig om, det är väl inte att begära för mycket att få ett mess då och då. Tyckte bara du var lite hård mot butiken, de är nog knappast ensamma om att hålla på sådär mot sina kunder, vilket inte heller är en ursäkt, men ändå. Jag gissar att de ligger långt ner i listan att få in tillräckligt med konsoler så att de kan beta av kön snabbare. Men men, nu ska jag va tyst så att det blir on topic igen.

Kan förstå hur du menade med att jag lät hård i det jag skrev men eftersom jag habdlat hos dem så länge så skrev jag kritiken åt dem lika mjukt som sockervadd haha. Fortsatt trevlig dag på dig och tillbaka till topic!

Skrivet av Therant:

Vad är det du vill att de ska skriva om nu detta svar är så dåligt? Kan de inte ge dig ett datum så är det ju så.

Så klart! Det jag menade med det jag skrev var om de hade skickat ut lite då och då hur det går och de jobbar på det istället för "radiotystnad" i 4 månader så känner man åtmistone att det kanske händer något. Klart att de inte kan ge ett datum få fler butiker lider av brist men att hålla en kommunikation med kunden är väl ändå något man kan fråga om?

Skrivet av Willemalm:

Undrar om nån fått någon info från dustin eller fått sitt ps5 levererat. Beställde mitt 29/10 och har inte hört något överhuvudtaget .

Kan berätta att jag en gång i månaden sedan November mailat Dustinhome mest om uppdatering på hur det går för dem. Tyvärr så efter senast svar då jag även gav dem lite ris för dålig infon gällande att ens skick ut att "vi jobbar så hårt vi kan" fick man glatt svart, bara att vänta...många som bokat. Jag har handlat av Dustinhome i minst 10 år och detta är bland de sämsta bemötande mot kunder de gjort. Väl medveten om bristen på ps5 vilket jag skrev till dem i mitt mail men mer ris över hur de sköter information mot kunden. Lång inlägg sorry för det men kort sagt :

"Hej! Det är bara vänta egentligen, vi får in enheter lite då och då, men det är många många boknigar som vi har :). "

12