Inlägg av Skrrkburk

Inlägg som Skrrkburk har skrivit i forumet

1

Hade ett helt bedrövligt rally denna sväng precis som i Tyskland, fast ännu sämre denna gång. Började med att lägga bilen på taket redan på sträcka 1, fick punktering som följd. Återigen på sträcka 2 tog min färd slut i en liten polsk skogsdunge. Sträcka 3 var bilen helt mörbultad och jag lyckades dra på mig ännu en punktering men hankade mig in i mål. Efter kraftiga reparationer och 2 straffminuter rullade jag upp till startlinjen på sträcka 4 där jag HÖR OCH HÄPNA lyckades dra på mig ytterligare en punktering.

Vid det här läget var fokus endast på att ta mig igenom resten av tävlingen. Vid ett förvirrat ögonblick på sträcka 5 lyckades jag åter igen bli naturrättskämpe och krama ett träd, på sista sträckan var bilen tvärslut och jag tappade växel efter växel innan jag till sist lyckades rulla mig in i mål vid mäktiga 50km/h efter att endast kunnat köra i 2ans växel dom sista 3-4 mellantiderna.

Allt som allt ett mycket givande rally ur naturskådningsperspektiv

Skrivet av lerb:

Tjena, nu såhär i off season tänkte jag fortsätta jaga lite användaruppgifter, det är fortfarande en hel del förare (mestadels inaktiva) som jag saknar koppling på.

Kolla igen bilden nedan om det är något du kan bidra med.

Osäkert på ditt Racenet namn? Kolla andra bilden nedan, det är bara Racenet medlemmar (alltså Racenet namn) som jag inte har en aning vem/vilka det är.

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

Kemikalie.Kent = Skrrkburk både här och på racenet

Polen är mitt bästa rally hittills, kände mig riktigt snabb på dom 4 första sträckorna, sträcka 5 blev tyvärr förstörd av en punktering, och på SS6 hade jag bra flyt i första sektorn tills jag fick ännu en punktering som tvingade mig att bryta...

Nya Zeeland kändes som det gick på tåget, körde 3 bra sträckor innan jag voltade bilen några varv för mycket på sträcka 4 och var tvungen att bryta. Nya tag i Australien..

1