Inlägg av Pinnen77

Inlägg som Pinnen77 har skrivit i forumet

1

https://youtu.be/GcgxXnEVVyM?si=3fNOPPoK2VRhJbym

Floppar den finns ju alltid Nuka Break att trösta sig med.

Washington DC, Fallout 3

Kan fortfarande längta tillbaka till Washington D.C i Fallout 3, kanske främst tunnelbanesystemet där man gick vilse och hittade alla möjliga dolda saker. Plus ferals som skrek i fjärran. Mycket spännande! Sen uppe på gatorna var det fullt krig med supermutants, Black talon Company och allmänt livsfarliga motståndare. Good times!

Bästa tolkningen av jullåt nånsin.

Hej FZ!

Har tittat runt i många år här men aldrig brytt mig om att göra nåt inlägg eller regga mig, men den här tråden fick mig känna att det kanske är dags.
Kan inte känna igen mig personligen i stressen över sociala medier då jag aldrig hoppade på det tåget, men jag ser hur min omgivning spenderar mer tid med sina telefoner än med sin partner/barn/vänner,
och har på allvar börjat fundera över hur bra detta kan vara för oss människor som i grund och botten är sociala varelser.
Jag bor med fru och barn i ett stort hus utanför en med svenska mått mätt medelstor stad, kan uppbåda kanske 8-12 sovplatser beroende på hur obekvämt man är beredd att sova en natt eller två,
och tänkte spontant att man kanske skulle bjuda in till ett FZ-lan där medlemmar kan träffa lite likasinnade och spela en helg och få lite gemenskap IRL.
Efter att ha läst tråden började jag tänka mer i banorna att man kanske skulle ha en helg för likasinnade utan skärmar överhuvudtaget,
och i ärlighetens namn tror jag knappast det ADSL vi har här kan erbjuda så mycket kul LAN-ande ändå...
Istället kanske man skulle ha en helg för snack och umgänge, som på den gamla goda tiden. Bastu finns, samtal runt öppen eld under bar himmel kan ordnas utan problem.
Fysiska aktiviteter likaså, fälla träd, hugga ved, promenader, relativt komplett gym finns på plats för både styrka och kondition om man är sugen på det, laga mat ihop, eller grilla beroende på årstid,
karaoke på kvällen i den hemsnickrade baren.

Om intresse finns, så skicka ett PM (om man nu kan göra så på FZ, inte bekant med hur det funkar).
Verkar intresset stort nog startar jag en egen tråd om det hela eftersom jag vill inte dra fokus från denna viktiga tråd.

Mvh Henrik

1