Inlägg av Herk

Inlägg som Herk har skrivit i forumet

Lyckades någon beställa från cdon för någon dag sen när dom skrev att det var preliminär leverans 30 juli? Har ni i så fall fått veta nåt mer sen dess om fastställt datum?

Edit: Mailade och fick svar att det såg ut som att det kunde skickas ut nästa vecka, men det var också bara preliminärt!

"Eftersom konsolerna varit konstant slut kan vi antat de allra flesta av dem faktiskt också sålts, inte skeppats till butik för att stå där och samla *dam*."

Som en annan heheh... Jo inte har man problem med fruntimre. Dom dras till en som en playstation.

Mina fingrar har helt enkelt blivit för starka och precisa. Min nuvarande telefon hänger inte med när jag lägger ut femtio kort under min tur i Hearthstone, eller när jag kastar ständigt perfekta skruvbollar i Pokémon. Den tolkar mina fingergester som att jag inte hann med allt under min tur eller som att jag missade kastet helt, ibland som en extremt stor miss till och med. Jag behöver en telefon med den allra senaste teknologin som är kapabel att läsa vad mina gamer-fingrar vill göra!

Gillar att det här blir ett tydligt meddelande ändå att folk reagerar på otroligt dålig kvalitet vid launch. Dom verkar ha sjuk talang på den där studion men det är fan skämmigt att släppa ett så pass buggigt spel och ja tror dom tagit emot kritiken. (Hoppas iaf)

Death Stranding
The Last of Us
The Last of Us (Left Behind DLC)
Control (The Foundation DLC)
The Last of Us Part II
Cuphead
Control (AWE DLC)
Spiritfarer
Amnesia: Rebirth
The Pathless
Hearthstone

Tror Last of Us och slutspurten av Death Stranding var årets höjdpunkter, samt gångerna man äntligen vann mot någon riktigt jobbig boss i Cuphead. Control hade ganska många skumma sekvenser som jag gillar också, och Hearthstone har vart kul när vi kört turneringar på jobbet!

Monster Mango Loco förvandlar Master Chief för en kort tid till en mango... och denna mango är loco!

När Master Chief transformeras till sin ultimata form, El Mango Loco, så är det bara för dom stackars små rymdvarelserna att gömma sig och ropa på mamma. Master Chief blir liten, rund och smidig. Kapabel att rulla fram i hastigheter likt en mango i en riktigt brant nedförsbacke! Vad som ger formen namnet "Loco" är att inte nog med att denna legendariske soldat blir till en liten mango, den möjliggör också användaren att spotta kärnor ur sin kropp som både oskadliggör fiender illa kvickt och effektivt planterar ett flertal mangoträd!

Skrivet av azynkron:

Jag skulle undersöka det extremt noggrant innan jag köpte det utomlands. Till Nextgen har alla tillbehör en säkerhetskrets som pratar och verifierar sig med huvudenheten. Naturligtvis för att göra det omöjligt för ickelicensierade 3e-partstillverkare.

Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om det även finns ett regionslås med i den lösningen för att förhindra folk från att beställa grejor från en billigare region.

Edit: Anledningen till att det oftast är billigare I USA är för att de inte har någon statlig moms. Det är upp till varje delstat att beskatta konsumtion och vissa gör det medan andra inte.
Så, tar du in grejor måste du betala importavgifter
http://www.foretagande.se/tull-moms-vid-import-fran-kina-till...
Eftersom USA är utanför EU är det garanterat straffavgifter så förebered dig på det ifall du vill chansa på att VR-setet fungerar.

Jag ringde supporten och det ska inte vara något regionslås, så tullen blir den enda frågan. Tack för svaret!

Kan man köpa PSVR från USA?

Jag ska till USA över julen och fick just snilleblixten att PSVR har kommit ut då och att den kostar 399 dollar där men typ 4800 här (1400 kr dyrare).

Men visst måste man skatta på något sätt när man köper elektronik från utlandet? Går det att veta ungefär hur mkt det skulle bli i förväg? Och den viktigaste frågan, skulle en PSVR köpt i USA fungera som vanligt med en PS4 köpt i sverige?

Om någon vet och kan svara vore jag tacksam.

Är bara glad att Witcher 3 vann, bra val

Givet köpet är.

Vänta va? "Gör dom om samma misstag igen?". Multiplayern var ju asbra.

nog dragon age

har spelat mer än 90 timmar nu och det har inte kraschat en enda gång

Hoppades att Game of Thrones skulle komma först

Ens followers ser visst annorlunda ut om man byter armor. Och det var alltså inte nödvändigt med tactical mode för att dom satt det på easy? Är det dåligt? Kör på hard om du vill ha det svårt, det säger väl sig självt.

Skrivet av Duck:

Ni skriver "I morgon klockan 09:01 publicerar vi här på FZ vår recension av Dragon Age: Inquisition." i artikeln, nu till min fundering.

Hur kommer det sig att recensionen publiceras så tidigt, brukar de inte publiceras samma vecka som spelet släpps?

Vill bara poängtera att jag inte har något emot det, kan en anledning vara den att spelet släpps tidigare i en annan del av världen? Det är väl den 21 november den släpps i Sverige?

Det är utgivaren av spelet som bestämmer när man får lägga ut sina reviews, och oftast är det samma vecka eller dag som det släpps men inte alltid.

Skrivet av Oneone:
Skrivet av Brain:

Oavsett hur bra eller dåligt DA 2 var, så tycker jag ändå att detta ser ut att bli mindre bra. De verkar göra samma misstag igen. Istället för att satsa på djupa karaktärer och lore verkar satsningen ha gjorts på flashig combat och överdrivna stereotyper a la dålig Hollywoodfilm. Det kommer säkerligen tilltala många, men för oss som längtar efter känslor och nya erfarenheter får nog längta vidare. //Skrivet på Android, ursäktar stavfel.

verkar lite så tyvär , någon som sett eller läst hur mycket man kan kustomisera karaktärerna? kan man ändra vapen, kläder, ringar osv? samt speca dem som man vill? str dex osv?

Man kan ändra hur dom ser ut, byta vapen och gear osv, men vet inte vilka stats som finns och om man kan ändra dom när man levlar upp eller nåt. Såg ett talent tree där han la till dmg % på nån attack, och en där han fick en stun chance.

Hoppas det ser lika bra ut på PS4, är jävligt taggad på det här

Blir så lätt ett köp!

Hoppas verkligen man kan lira Persona 5 när det kommer