Inlägg av TeddyS

Inlägg som TeddyS har skrivit i forumet

1
Skrivet av NeoWeo:

Har ni jobbat fulltid i 13 år på spelet?

Första åren pluggade vi samtidigt, men sen släppet på Early Access så har det varit fulltid!

Skrivet av Najkan:

Beroende på hur översättningsfiler ser ut skulle man nog bara kunna mappa det mot chatgpt eller google translate med ett script o kanske kunna få svenska, överallt.

Idk skulle kunna vara ett kul helgprojekt om man hade tillgång till koden 😜

Lekte runt lite med detta tidigare i år faktiskt! Den funkar ju sjukt bra till enkla dialoger där kontext inte är viktigt, så nästan alla strödialoger med birolls-NPCs hade nog funkat perfekt. Dock blir den av förståeliga skäl snabbt förvirrad av dialoger där det finns mer kontext! Hade jag skrivit toolsen för dialogen idag hade jag nog lagt in ett simpelt "taggnings"-system där varje dialog kunde taggas som typ... "AI-vänlig", "AI:n behöver assistans" (ex. en kort förklaring av kontextet) och "översätt manuellt".

...fan det är kul att fundera på system, men har release om fem dar så får dreggla över AI-dystopins ändlösa potential att skapa arbetslöshet nån annan gång

Utvecklare här! Det är nu man önskar att man inte bara lurkat under sin FZ-tid så ens konto hade mer OG-cred. Men sjukt kul att se att det finns lite hype kring vårt spel efter alla dessa år (barngrafiken till trots)! Och tack FZ för att ni skickat kärlek vår väg!

PS: Via Steam finns det verktyg för att göra egna översättningar, så om någon orkar, översätt gärna spelet till svenska så kanske jag äntligen kan hänga med i handlingen

1