Inlägg av intyala

Inlägg som intyala har skrivit i forumet

123

Jag håller fullständigt med dem som tycker att man ska gå från xp. Xp mot Win 7 är som att ta en mini PC mot en stationär dator. Tycker att Avalanches har gjort helt rätt.

Det var bara första frågan som man fick tänka till på. Hoppas jag vinner då jag älskar Battlefield spelen.

Skrivet av Bush:

Citat av herr Fredrik Liliegren:

Citat:

Ja, jag visste att de skulle gå konsolvägen eftersom försäljningssiffrorna på pc minskade.

Förstår inte hur han tänker här.
På vilket sätt hade försäljning minskat på PC för DICE? Battlefield 2 är DICE senaste riktiga Battlefield spel på PC och det har sålts i fler exemplar än Bad Company 1 har gjort på både 360 och PS3 tillsammans. Så han vet ju knappat vad har pratar om här, dom kan ju inte gått över till konsol på grund av dålig eller förminskad försäljning av PC versionerna. Dom har ju inte ens gett PC en chans att stå upp mot konsolerna då dom inte har släppts något battlefield-spel till PC på 5år, eller vad det nu är.

Han menar att allt fler personer skaffar konsol och då minska försäljningen av PC spel. Han menar inte att försäljningen har minskat för DICE utan för PC spelen totalt.

F*n vad man längtar till Bf3 kommer.

LockerZ invites

Tjena.

Jag har några invites till LockerZ.com.

LockerZ är en sida där man får PTZ (PTZ är en sorts valuta på lockerz.com) genom att logga in varje dag, svara på en fråga, se på vidios och snart kan man även spela spel. För PTZ så kan man köpa olika saker t.ex. Ipod, Xbox 360, wii, PS3 och mycket mer.

Det är inte säkert att man får varan man ''köper'' då man bara ställer upp i en tävling om just den varan och det kan vara riktigt många som tävlar om just den varan.

Så om du vill ha en invites till LockerZ eller bara vill fråga något om LockerZ så är det bara att skicka ett pm till mig (vill du har en invites så måste du skicka din e-mail till mig.

(Ni som tycker att jag gör reklam för LockerZ behöver ej kommentera, det då jag bara skriver det här för att jag tycker LockerZ är en kul grej som kan visa sig lönsam om man t.ex. får en Ipod).

Skrivet av VeltroXDudE:

Då lär dom ju gräva sin egen grav , vem vill betala 500kr för ett FPS spel för att sen lägga 10$ vid varje patch? Innebär detta att du måste ha alla patcher för att kunna spela och att dom släpper 3-4 patcher varje månad då blir det rätt dyrt. Åt helvete med den här kommunistiska fixeringen vid pengar som har gått åt samtliga utvecklare och utgivare!!!!

Hur f*n får du dem till kommunister dem är snarare kapitalister.

det är klart du tycker, man ska ju spela battlefield på dator.

inget man igentligen tänker på när man spelar.

Babybro

BC 2 kommer lätt att bli årets spel! Jag trode först att jag skulle sakna att ligga ner men när man spelar så tänker man inte på att det inte finns den möjligheten. Killcam har jag inget emot. Och att men kan få hela hus att rasa det är bara gött. De roligaste killsen jag hittils har fått det var när jag fick ett hus att rasa och fick då 2 till 3 kills.

fan jag trode inte att jag kunde längta mer än jag redan gjorde, men det märker jag nu att det kunde jag tydligen.

Kommer pc betan att vara öppen eller stängd, och kommer det komma en Demo och i så fall när?

Jag har nu testat både C&C 3 och expansionen och jag fann att båda var mycket roliga att spela så tack för att du rekommenderade dem. TACK än en gång ;D

Strategi spel likt C&C Generals

Jag söker ett nytt strategi spel som liknar command & conquer generals, då jag inte får generals att fungera på windows 7.

Spelet ska hälst utspela sig i modern tid så som C&C generals gör, man ska kunna bygga en bas. Det gör inget om spelet inte är nytt bara det kan fungera till windows 7.

Tack på förhand

//intyala

så jävla go

Din chans att vinna CoD MW2

Det här är din chans att vinna CoD MW2 Prestige Edition.

Allt du behöver göra är att svara på några frågor, och så får du svar i början av november om du har vunnit.

Hoppas att det går bra för dig.

Tävlingen är här

Ps Det här är paketet där du får med en nattkikare.

EAs presskonferans sänds live på sidan http://ea.com/gamescom

Synd man inte har xbox 360 ser ut att vara ett av de roligaste spelen på länge =D

Behöver HJÄLP det fungerar bra att instalera men när jag ska börja spela blir bilden bara svart men man hör ljuden ändån någon som vet vad jag ska göra för att få det att fungera.
(Jag har windows vista 32 bitars)

123