Inlägg av anon38126

Inlägg som anon38126 har skrivit i forumet

1

Frågan är dock om själva Kinecten går att använda till det gamla Xboxet? Har surfat runt lite men inte hittat några svar på det. Någon som har lite koll eller kanske bättre googlingsförmåga än mig? ^^

Frågan är dock om själva Kinecten går att använda till det gamla Xboxet? Har surfat runt lite men inte hittat några svar på det. Någon som har lite koll eller kanske bättre googlingsförmåga än mig? ^^

Jag måste faktiskt säga att jag har spelat igenom en herrejösses massa spel och det här spelet är faktiskt det enda spelet som verkligen har påverkat mig. Scenen i spelet är väldigt grov. Man ser folk som har blivit skadeskjutna och kryper fram och lämnar snigelspår av blod efter sig, nån som sitter upp mot en vägg och hostar ut blod, det skriks och jag tror nästan jag kunde urskilja någon som grät. Det kändes faktiskt lite jobbigt när man gick bredvid någon stackare som kröp och kallblodigt avrättar honom.

Som ikinz säger så bygger man verkligen upp ett hat mot Makarev (vet inte riktigt heller vad han heter ^^) då scenariot verkligen känns av som jag skrev tidigare. Man får verkligen känslan av att han är en vidrig människa som enbart förtjänar ett öde.

Har dock inte spelat så långt, har precis klarat flygplatsen så vi får väl se om ödet hinner ikapp ryssen. Förövrigt så är det här änsålänge i särklass det absolut bästa spelet jag har spelat. Sån jävla känsla, helt underbart.

Tråkigt att det fick så dåligt betyg. Älskade Butchers Bay. Deras miljöer i det fängelset, slagsmålen, allt får utan att tveka 5 brödrostar av 5 möjliga. Storyn var lite sisådär imo, kunde vart lite mer. Dock var det säkerligen 4-5 år sedan jag spelade det.

Synd att dem inte byggde ett spel på tv serien OZ med Butchers Bay, om ni förstår.

Stalker har potentialen att bli ett utav dem absolut bästa spelen. Någonsin. Tyvärr så får det en jävla massa minus pga den dåliga utvecklingen av spelet. Det känns liksom inte riktigt äkta. Sätt några riktigt duktiga grafikutvecklare på det, varför inte CryEngine? Men behåll vanliga teamet så dem gör det exakt som det redan är bara att det är mycket mycket bättre grafik och mer känsla.

Då skulle det ha fått 11 brödrostar av 10 möjliga imo.

Tyckte det var helt kasst imo. Enda bra dem har gjort med det är att kopierat gameplayet från COH, men sen att man inte en bygger en bas stör jag mig så fruktansvärt på. Nej, fyfan. Det har tappat allt.

1