Inlägg av Flaxe

Inlägg som Flaxe har skrivit i forumet

2 minuter sedan från Lulzsec på Twitter:

Citat:

Seems the glorious leader of LulzSec got arrested, it's all over now... wait... we're all still here! Which poor bastard did they take down?

Som några andra sagt, jag tycker det är bra att dom bevisar bristerna i säkerheten hos företag, sen om dom gör det för att stjäla kunduppgifter etc. är ju inte så roligt såklart, men om dom gör det för att bevisa brister så är det bra enligt mig.
Jag kommer ihåg för några år sedan så var det ju någon som hackade Bill Gates bankkonto, han gjorde det för att testa brist inom säkerheten och han fick ju skit mycket pengar av Bill Gates för att han gjorde det...

Förstår inte riktigt, måste man förboka det ifrån Gamestop för att få med "Physical Warfare Pack" eller får man med det om man förbokar det från Origin (EA Store) också?

Skrivet av Yunfat:

He he skönt att Dice som ska va så Nytänkande snott co-op från cod seriens spec ops. Lätt ju exakt samma. Och att dom även ska ha nått community likt call of duty elite som alla bf fanboys gnällde på.

Dock lätt mp hyvsat kul, bra med TDM, för dom flesta spela ju så i alla spelsätt ändå.

Hoppas bara man kan spela dett online då jag ej kunnat lira något annat av dice (BC2 o MH) spel mer än 30 innan man dc.

Hur vet du att DICE har snott co-op från CoD? Bara för att ett spel får en ny funktion som liknar (kanske) ett annat spel så måste de ju inte ha kopierat därifrån? CoD är ju inte direkt det enda spelet med co-op funktion och då kan man lika gärna säga att CoD snott från något annat spel för jag har svårt att tro att CoD var först med det.

BF Fanboys gnällde inte på CoD:Elite, det var prat om att de inför en månadskostnad på det som folk stör sig på - vilket Battlelog inte kommer ha.

Anledningen till att du inte kan ha lirat något annat av DICE är ju inte DICE's fel eftersom det är flera miljoner andra som kan spela det utan problem, varav jag är en av dessa. Kanske du blir kickad pga. PunkBuster - isåfall kan det vara bra att uppdatera det.

Riktigt trevliga intervjuer! Tack så mycket för dessa

Ge mig ett spel som INTE portas till PC!! BF3 är fan det enda bra känns det som.

Tack så mycket för den här artikeln! Har väntat på den enda sedan vi fick reda på att den skulle komma idag kl 18:00 Bra skrivet!

Skrivet av Yunfat:
Skrivet av Flaxe:

Bojkotta skiten, MW-serien är fan det sämsta skiten som går att köpa och hur fan kan spelet vara "modern krigföring" när det inte ens finns TANKS eller krävs någon som helst taktik för att vinna??!!! Finns det ens bilar i de här skit spelen? (jag har lirat några minuter och sen avinstallerat skiten så jag har inte hunnit upptäcka fordon om de nu finns)
Tror de att riktigt krig är banor på 10x10 meter där du bara springer och dödar med vapen som ser ut som vattenpistoler och animationer som suger? Fyfan, det går inte att hitta någonting bra med MW-serien (för att inte nämna BO såklart), skulle kunna skriva i flera timmar om hur jävla dåligt det här spelet är men har inte tid...

Nej i riktiga krig ska man kontrollera A-B-C-D. Och dör du så respawnar du precis som i riktiga krig. Eller , nej just de.

Det låter som att du syftar på BattleField-serien, och jag nämnde aldrig någonting om det eller hur? Det du skrev, så är det i alla de här spelen och därför ingenting jag tog upp.

Edit: för att klargöra allt, kolla realismen i spelet och jämför det med andra i samma genre (*host* BF).

Bojkotta skiten, MW-serien är fan det sämsta skiten som går att köpa och hur fan kan spelet vara "modern krigföring" när det inte ens finns TANKS eller krävs någon som helst taktik för att vinna??!!! Finns det ens bilar i de här skit spelen? (jag har lirat några minuter och sen avinstallerat skiten så jag har inte hunnit upptäcka fordon om de nu finns)
Tror de att riktigt krig är banor på 10x10 meter där du bara springer och dödar med vapen som ser ut som vattenpistoler och animationer som suger? Fyfan, det går inte att hitta någonting bra med MW-serien (för att inte nämna BO såklart), skulle kunna skriva i flera timmar om hur jävla dåligt det här spelet är men har inte tid...

Vad menar han med "Alla versioner av spelet ska således vara identiska." och "Det blir låst vid 60 FPS vilket innebär att det aldrig kommer gå under det, men det kan gå över 60 FPS"???

Om spelen ska vara identiska, så måste ju spelet utvecklas till den plattform med sämst hårdvara etc...? Annars kommer ju spelet inte fungera på den plattformen. Sen hur fan ska det fungera med MINST 60 fps, aldrig under? Så då borde jag kunna spela utan några som helst problem på min jääätte gamla dator med ett passivt-kylt 6150 LE och en Intel Pentium 4 @ 1.8GHz? Lycka till säger jag bara...

Grattis till vinnarna, börjar tro att jag aldrig kommer vinna :/

Jag tyckte inte att nyheterna i patchen var något speciellt...
Anledningen till prestandaförbättringen är väl att de tar bort DRM-skyddet så att spelet blir som gog versionen av spelet, men det går ju att fixa det ändå via GCW och att bara ladda ner gog versionen av spelet där. Stem versionen är inte helt utan DRM-skyddet.

Som någon skrev om G35 så lider jag av samma problem med att ljudet inte fungerar i normala fall, jag har fått ändra drivrutin till standard USB Audio Device för att lurarna ska köras i stereo, då fungerar ljudet. Men man kan ju tycka att CDP borde fixa det.

Sen den där questen Troll Trouble, vad är speciellt med den? Såg den i ett DLC-pack men jag har redan gått in i Chapter 2 nu. Går det att gå tillbaka och göra den senare?

Grattis till alla som vann! Undra när det är min tur...

Tycker spelet ser riktigt trevligt ut och blev riktigt sugen på att spela det. Har inte spelat 1:an än men ska försöka göra det innan jag börjar med 2:an.

Väldigt bra med videorecension dessutom, fortsätt med det!

Fin tävling! Har ju aldrig vunnit något tidigare så får väl hålla tummarna nu ännu en gång!

Som någon skrev tidigare, vad har egentligen denna PCGA gjort i praktiken?

Ni som tjatar om AMD (det heter inte ATI längre) och Nvidia, varför vill ni hellre köpa AMD kort bara för att Nvidia hoppar av PCGA? Förstår det inte... personligen gillar jag inte AMD och köper alltid Intel & Nvidia produkter, och varför ska detta ändra min åsikt bara för att de lämnar någon organisation som man knappt hört talats om?

Längtar riktigt mycket efter detta.
Sett många som inte förstår detta med Duke Nukem, som t.ex. är född -87 och som är för "unga" för att spelat/vart med när Duke Nukem var det bästa liksom.

Jag är född -93, om jag ska vara ärlig så kom jag inte ihåg att det var Duke Nukem 3D jag lirade. Kollade lite videos på det nyss och satan vad minnen det väckte till liv. Det var ju bara det som jag spelade iaf, tillsammans med min brorsa som är född -88.

Kollade en video där han lirade igenom Hollywood Holocaust, jag kom tom. ihåg vilken väg man skulle gå och jag kan fan inte vart gammal när jag lirade det där spelet, men jag kommer ihåg det som om det var igår när jag ser det

Ska helt klart köpa Forever när det släpps.

Jag vill ha banor från BF2, såsom Strike at Karkand och massa andra... ena haken med alla andra än Karkand är ju att de flesta (alla?) har enormt mycket vatten och det finns ju bara helikoptrar i BC2... så kan ju bli lite tråkigt på alla de vatten mapsen när man inte har tillgång till flygplan

Hoppas dom tar med sådant i BF3, flygplan dvs Älskar de!

Grattis ni som vann! Får väl betala för min egen biljett då, men kommer nog förbi och hälsar på i eran monter ändå!

Satan vad trevligt, jag som var nära att beställa biljetterna senare idag Hoppas man vinner då! Lycka till alla iaf.

Skrivet av Annanaz:

ehh så vapnen kmr få lika lite rekyl som dom i MOH, så vad kmr då vara för skillnad mellan spelen? samma motor samma fordon samma vapen ( fast med olika skins) nej jag som ändå tkte att spelet var ok men om rekylen blir lika lam som i moh, går bc i graven...

Håller med, MOH är verkligen sämst enligt mig, om man tänker på rekyl/hitbox eftersom man träffar hela tiden, skotten går spikrakt osv...

Tycker BC2 är bra som det är, jag har inga problem med att döda folk... bara lägga ett skott i pannan så dör dom ju? Hur bra hitbox som helst... gäller att man siktar rätt bara. Hoppas det inte blir allt för stor förändring iaf, annars åker BC2 också på hyllan och jag går tillbaka till gamla BF2.