Inlägg av Tasir

Inlägg som Tasir har skrivit i forumet

beror på vad man räknar som att spela ut spelet? för mig är det att klara spelet till 100%, men vet att många tycker att det räcker att klara ut storyn så har man klarat av spelet. Själv orkar jag kanske klara hälften av spelen till 100% och drygt 25% orkar jag inte ens klara ut storyn, ibland fastnar jag på en boss och börjar med ett nytt spel och glömmer då bort att fortsätta försöka klara bossen.

Skrivet av voicu:

Tveksam, den känns inte så bra, beror väl på hur mycket det kostar antar jag. Känner mig inte så sugen att installera DA2 igen heller.

Hittade det här efter en snabb sökning:
Release Date: July 26, 2011
Platforms & Pricing:
Playstation 3 - $9.99
PC/MAC - 800 BioWare Points
Xbox 360 - 800 Microsoft Points

så för mig är det ett givet köp om det bara kostar 800 MP. (Källa: http://dragonage.bioware.com/da2/addon/legacy/)

Gör mig ett försök men kommer antagligen glömma bort en del spel...

Dragon Age: Origins (+ Alla DLC)
FIFA serien
Heroes of Might and Magic IV
Diablo II
Counter-Strike (1.6 och Source)

Skrivet av uberpwnage2.0:
Skrivet av Tasir:

så jag är ett ganska stort fan av DA, men som många andra tappade jag lite förtroende till dem efter ettan..

Efter ettan? Du säger du är ett fan också, lol.

hmm ja? bara för alla DLC som jag tyckte var rätt värdelösa jämnfört med Origins. Kanske formulerade mig lite knasigt men menade inte att jag tappade förtroendet på grund av origins utan deras DLC + DA:2.

EDIT: och med många andra så menade jag inte att dem tyckte som jag utan att dem tappade förtroende för framtida DA spel pga tvåan, hänger du med?

Skrivet av Wardancer:
Skrivet av Tpiom:

Man får se var detta leder någonstans. Bioware kanske har lärt sig av sina missar från DA2. . .

Varför skulle dom? spelet hyllades i recensioner och sålde skitbra, så det dom lärde sig var väl att det funkar skitbra o casha in på sitt namn.

har du kollat i deras egna forum? vet inte hur det är längre men i början var det himla massa gnäll från både konsoll och PC användare, men lade inte ner tillräckligt med tid och ork för att läsa genom alla trådar så jag vet inte hur någon slutade. (vad BW svarade)

så jag är ett ganska stort fan av DA, men som många andra tappade jag lite förtroende till dem efter ettan. Därför hoppas jag verkligen att dem kan behålla stridssystemet + ett par andra halv bra grejer till trean och fixa alla skitsaker som återkommande texturer, värdelös inventory och dåliga/tråkiga konversationer. Och ja jag kör DA på xbox, pallar inte att lira rena RPG på PC längre...

Jag kommer bara köpa ett spel i vår, tyvärr. Om ekonomin hade varit bättre skulle absolut blivit fler.

Så jag kommer definitivt köpa Dragon Age 2 (helt underbart spel, gillade ettan skarpt och testade tvåan på gamex)

andra sepl som ser intressanta ut (enligt mig) är:

Dungeon Siege 3

Hunted: Demon Forge

Warhammer 40K Space (det släpps väl nu under våren? )

hoppas du hittar något spel som passar

får hålla med om vissa delar som ni tar upp, det var en besvikelse att höra om alla bra delar som dem har tagit bort. Testade demot på Gamex och kan säga att det var som ett helt annat spel, men tror att det kan bli värt att spela ändå. För det kommer inte bara vara hanck'n'slash strider.

Det jag kommer sakna mest i DA2 är nog att man inte kan välja ras...

kan tillägga att Isabell INTE är en ny bekantskap, hon hade en ganska liten roll i Dragon Age Origins men hon var där hon gav dig ett "uppdrag" som gick ut på att honlärde dig duellera

Jag läste på lionheads forum att man kommer kunna använda sina sparade filer i Fable 3.
"Fable III will read your save file of II, NPC's will talk about your end game decisions" så stod det pi forumet.

Tack för ditt svar för nu vet jag att jag kan sälja mitt spel

Fable 3

tänkte bara kolla om det är någon som är tillräckligt insatt som kan bekräfta om man kan sälja sitt Fable 2 men fortfarande använda sitt sparade spel på hårddisken i Fable 3.

kommer nog inte köpa denna, men den såg lite bättre ut men vem kollar på sånt när man spelar

inte för att vara petig men i video säger dem väl att den kommer kosta 64.99 dollar och inte 70 som ni skrev i artikeln, hehe bara en sak som jag tänkte på.

Skrivet av Fenix:

hur kul är det om alla flyger omkring i liknande fraktskepp?

själv tycker jag att det kommer bli bra, fraktskepp = mer att plundra

låter bra det här med att behålla handkontrollerna som "bas" i fifa och ha natal/move vid speciella tillfällen, skulle vara kul om man kunde göra mindre målgester med natal (inte volter ^^) kan se jag och min bror springa runt i rummet med nävarna i vädret efter att ha avgjort i slutminuterna.

Skrivet av bjosarn:

Tasir: Mediaspelaren blir dock ytterst långsam om man kopplar in externa hårddiskar (som t.ex. datorn)? Det är iaf. min erfarenhet.

kan hända, ajg har bara testat med en extern hårddisk(USB) och det var inga problem

Ja fast den är inte lika avancerad som vissa som finns på datorn, men vad mer behöver man än start,stop/paus och spola ^^

Kanske har jag missat något då jag är en oerfaren 360användare så xboxrävarna får fylla i senare om det vissar sig att jag har missat något

du kan göra alla saker som du har listat upp på en 360 utan några extra program, vet inte om det finns några speciella program som skulle kunna "förfina" din upplevelse på något sätt. Själv använder jag xboxen att se på film istället på min dvd-spelare, tycker det fungerar lika bra. Musik går fin fint att spela upp både medans du spelar eller när du har xboxen i dashboard läget. Bilder har jag inte testat på så jag kan inte utala mig om det.

Det enklaste sättet att kolla på film/ bilder eller lyssna på musik är genom en extern hårddisk så det är bra att du har en, nackdelen är att du inte kan föra över dina filer från externa hårddisken till hårddisken på xboxet, skulle vara skönt om man kunde det speciellt med musiken.

HDMI är en självklarhet för mig iallefall

Har aldrig testat att koppla in andra högtalare men dem kontakter som jag har på mitt xbox är 3 st USB.

Hoppas att du får nytta av mitt inlägg

Ja jag är en av officerarna i Focus guilden och det var någon som var sugen på att lira empire istället men när jag snackade med dem andra officerarna så var det ingen av oss som vill/orkar starta en ny guild på en annan server, men vi skulle stödja alla som vill ta det ansvaret, så du kan om du vill göra en post i MMOfocus forumet och se hur intresset är och om ni får ihop någon officer.

Skrivet av Skummis:

Och 250 giggarn finns den ute nu tro ?

läste nyss x10 nyheten och där står det att dem kommer lansera ett xbox med 250 GB hårddisk, två trådlösa handkontroller och FF XIII så om det inte finns nu så kommer det finnas snart

Det ända jag har hört är att det kanske kommer en ny modell med Natal inbyggt men att det även kommer kunna gå att köpa bara Natal också (utan att behöva köpa den nya modellern)

Sen skulle jag tro att dem komemr satsa på en större hårddisk då många användare klagar på att den är för lite, jag klarar mig dock med min 60gig

Har inte hört något annat rykte men jag skulle bli glatt överraskad om kontrollerna blir uppladdningsbara som strandad.

Ja får se hur jag gör, orkar nog inte rippa cd skivor

Musik från extern hårddisk till den interna hårddisken?

Hej jag har kört ett tag nu med att spela musik från min externa håddisk (använder usb-porten) men jag skulle vilja veta om jag kan lägga över en del av min musik till den interna hårddisken så att jag kan spara mina spellistor. Jag kulle även kunna använda usb-porten till annat då tex ha mitt play-and-charge kit i medans jag spelar.

Så finns det någon lösning på detta?

MVH Tasir