Inlägg av Fjornsvavne

Inlägg som Fjornsvavne har skrivit i forumet

Okej, det är kanske inte ett spel som skulle ha så stor chans till plats på en sådan här topp 10-lista, men då det närvarar på i min topp-lista hade jag gärna kunnat lägga en röst på Theme Hospital.

Hyllade Limbo-skaparna på nytt projekt

Varför skriver FZ så ofta fel på den här studions namn? Jag kanske missat något internskämt, men de heter Playdead (vilket kan ses på deras wikipedia, och i källan ni länkar till).
För övrigt ser jag väldans fram emot deras nästa projekt. Kommer bli avgörande om utvecklarna hade ett engångstillfälle där en länge slipad på vision kunde med lite tur förverkligas, eller om Playdead verkligen är en studio att räkna med. Med Limbo i bagaget hoppas man verkligen på det senare förstås.

Felar aldrig. Ta mig fan varje gång jag ska ge Gothic-serien en chans (minst en per titel) så får man en fryst torsk daskad rakt över ansiktet. Maken till buggigare skit får man leta efter.

Personligen kan jag kanske se ett köp om det här faller i pris, och inte en nådig sådan. Tycker själv att det är så tråkigt att de tvingat på en massa krystade begränsningar i Dead Rising-spelen som känns hemma från en tid vi för länge sedan passerat, när jag kan uppskatta essensen av spelet för vad den är.

För övrigt får jag väl tacka för ett blogg-inlägg, Jonas. Var gömde du recensionen?

Jahopp. Grattis till de som vann, då.

Borde jag läsa detta som att det är mer lönsamt med prenumeranter i europeiska regionen? Hade sett fram emot detta faktiskt, att få prova på spelet igen.

Lite besviken att det nya heta som Ken Levine pratat om var ett nytt Bioshock. Fast att dömma av den maffiga trailern så är det mer ett nytt Shock-spel, än ett nytt Bioshock. Förmodligen säljer väl namnet bättre än om man skulle introducera något nytt. Cloudshock...

Särskilt efter intervjun som Gamers with Jobs' egna Julian Murdoch gjort så verkar spelet väldans intressant. Blir dessutom lite nyfiken om det är detta som Sean Elliot jobbat på, eller om det är något annat projekt, och om det är detsamma som Chris Remo rekryterats till. Massa fuffens bakom de där väggarna.

Spread the word.

Det måste finnas någon som kan läsa engelska från en skylt bättre än han. Dåligt.

Måste vara fel på söksystemet, för jag hittar inte X-COM: UFO Defense

DeathSpank ute i mitten av juli

Givet köp.

Dessutom hade jag uppskattat artikeln om skribenten hade bättre insyn i spelutveckling. Men nåja, kanske inte kan få allt här i världen. Fann det lite lustigt hur ouppdaterad den var som ovan forumit påpekade.

Skrivet av Sadako:

Hah! En press-release skriven av H.P Lovecraft. Mäktigt!

Tänkte inte ens på att läsa den, men sannerligen som du säger. Tydliga referenser till Shadow over Innsmouth och Pickman's Model, inte sant? Förmodligen fler.
Fan, nu blir jag bara mer sugen på att åtminstone testa spelet, vilket jag vet att jag inte kommer palla. Något jag mer dömer efter denna video. Suck.

Amnesia: The Dark Descent får släppdatum

Ännu ett spel som är så coolt att jag inte vill spela det. -_-

Säga vad man vill om Another World, trailern gav ett sjujävla intryck.

Visserligen lockande, men skulle jag lägga ut pengar på en ny konsol idag skulle jag hellre köpa PS3, som ju går loss för samma peng. Inte minst för att jag har en fungerande 360...

Och min bild av spelets målgrupp och den typiska amerikanska 360-spelaren kryddas på.

Kinect? Och det muttrades om att Natal saknade givet uttal.

Minns första Driver när det kom. Så oerhörd skön frihetskänsla och imponerande fysik. Var så jäkla snyggt också, vill jag minnas. Och jag är glad att jag inte försökt återuppleva det minnet, för det håller nog verkligen inte upp. Sedan dess har de bara pumpat ut skit i serien?
Eftersom det är hett med pånyttfödelse i spelbranschen nu så är det säkert en omstart av Driver de vill göra. På gott och ont, kanske.

Nog för att det krävs ett företag som Valve för att DNF ska för det första någon gång i framtiden släppas, och bli bra, men beslutet i sig känns inte logiskt faktiskt. Att Valve skulle köpa upp ett sådant stort och långtgående projekt fullt av dispyter och vad där nu finns som kommer med namnet.