Inlägg av Kaan

Inlägg som Kaan har skrivit i forumet

Yay jag vann något! Så glad, tack FZ!

Skrivet av Strasser:
Skrivet av Ankh:

Sista frågan tog lite tid - men jag kom på en (enligt mig) perfekt person till rollen som Isaac (förresten, det var min första tanke när jag såg namnet Isaac Clarke...tänkte omedelbart "fan, det måste vara en hyllning till dessa två författare!" och tro det eller ej - det visade det sig vara)..

Vilka?

Isaac Asimov och Arthur C. Clarke, två stora science-fiction författare.

FYI, Capcom fick tillåtelse att göra Street Fighter HD Remix större än 150MB innan det här annonserades.

http://www.gamespot.com/news/6187742.html

Citat:

Speaking with GameSpot, a Capcom representative confirmed that Microsoft has indeed slackened the limit for SSFIITHDR, and also noted that Bionic Commando Rearmed will also not be subjected to the 150MB XBLA file-size limit.

Skrivet av karbon:

Vad menas med DLC?

DLC=Downloadable Content.

Det är bara 360 versionen av spelet som har DLC som kommer i augusti 2008 och nån gång 2009. Det betyder inte att PS3 inte kommer få DLC också men just nu så har Rockstar bara bekräftat DLC till 360.

Även om jag älskar Rockstars spel så blir det lite vänta och se med det här, då Remedy verkar inte ha något med spelet att göra.

Skrivet av Nioreh:

Falloutfans är så himla värdelösa. Det här lär bli det bästa spelet i år långa vägar, ändå håller de på och klagar på att det är alla möjliga fel på 3:an. De har redan bestämt sig för att det kommer bli sämst i värden bara för att det inte är samma utvecklare som sist och inte spelas på exakt samma sätt som de gamla. De borde vara glada att de får en uppföljare till sist.

Själv har jag inte spelat 1an och 2an och tror inte jag kommer göra det heller. Men 3an kommer jag nog köpa, det verkar vara helt mitt typ av spel.

Jag tycker också folk som har bestämt sig att spelet suger även fast de inte spelat det är ganska dumma i huvudet, men du skulle förstå deras synpunkt om du hade spelat Fallout 1/2. Jag har fortfarande hopp för det här, jag hoppas de har lärt sina misstag från Oblivion.

Finns uppe på Youtube också.

http://www.youtube.com/watch?v=cWuteFLUPSY

Spelet är lite svårt att vänja sig vid, speciellt cover systemet. Men efter man har lärt sig sig det är spelet hur kul som helst.

Tycker det bästa med spelet är co-op, tillsammans med riktigt bra story och helt sjukt bra röstskådespeleri.

Stark 4/5 av mig.

Skaffade ett 8800GTS 320mb när jag fixade massa nya delar till datorn i september.

Skrivet av slartibartfast:

Efter att ha läst erkiteln så tycker jag bara ändringarna verkar vettiga. De låter spelarna ta del av det som tävlingsspelande på högre nivå innebär utan att behöva tacklaför svåra kontroller.
De bästa designfilosofin har alltid varit: Easy to learn, hard to master.
Hur skoj skulle ett strategispel vara om det krävde att man tränade i tiotals timmar med grundläggande enhetskontroll innan man kan börja jobba med strategiskt tänkande?

Det är en väldigt bra approach till fighting spel men oftast blir det så att spelen tillåter folk att buttonmasha och ändå vinna mot någon uppenbart bättre och mer strategisk. Jag hoppas de hittar en bra mellanpunkt.

Skrivet av pellen:

Hur kan man gilla något FPS-spel på en konsol öht?

Vissa FPS spel fungerar faktist bra på konsoller, och sen är Gears of War inte ett FPS utan ett TPS.

Ingen idé att prata om vilken version som bidrog till förseningen då varken Rockstar eller Take-Two har sagt något om vad som skapade förseningen förutom att de behövde mer tid.

Men, om förseningen gör spelet bättre så får det av mig

Enda som var svårt med banan var att han inte använde metallen för väggarna där man inte kan skjuta portaler, var lite förvirrande i början. Allt annat var ju inte värst svårt, tog 10-15min.

Skrivet av GrassEater:
Skrivet av _78:

Men gott folk. Allt detta liv över en persons åsikt om ett spel, ett SPEL! Artikeln är väl som allt annat vi läser här på FZ skriven utav en människa med egna åsikter? Den här gången gick dessa åsikter vilt isär med majoriteten utav FZ:s medlemmar, och på grund utav det så ska det regna skit över recensenten och FZ i helhet.
Sorgligt.

Att sedan viss kritik kanske fått ett hårdare bemötande från FZ:s sida än vad nödvändigt må vara kan bero på sättet kritiken framförts? Vissa inlägg har uppenbarligen mer substans än andra.

Och anser man det nödvändigt att lämna FZ på dessa grunder har jag svårt att tänka mig att resterande medlemmar kommer sakna era smått fantastiska inlägg till den grad att vi väljer att göra er sällskap....

Håller helt och hållet med. Denna recension har fått oproportioneliga konsekvenser. 18 SIDOR!!!!!

Jag tror att nästan alla har något hatspel, som majoriteten gillar.

Det här har inte något med att göra att han inte gillar spelet eller den låga poängen, utan att hans argument i recensionen inte håller upp och är löjliga. En dålig recension helt enkelt.

Och jag tänker inte gå in varför dem inte håller upp, då det finns 18 sidor som visar varför.

Skrivet av MKultra:

Typiskt att de nedskjutna fienderna fade:ar bort nästan på en gång, usch för konsoller med sina begränsningar..

Bare en fyi här, de försvinner för att vapnena han använder har uppgraderingar som gör att de antingen försvinner eller smälter. Annars stannar kropparna kvar.

Skrivet av Katana:

hm, slängde in banan förut för nån vecka sen men då ville den inte funka, så sket i'n.. testade nu igen och funkar galant

och på tal om crysis, slängde ihop en liten crysisfilm tidigare idag ;P
http://youtube.com/watch?v=bfoj2Kg1upc

edit:duglig bana, går väl inte att göra så mkt mer med de material som följde med i demot.

Tänkte faktist gå och lägga mig nu men måste bara logga in för att säga, vilken bra film! Riktigt skön att kolla på.

Skrivet av Schtraider:

Vad jag tror att han försökte säga var nog snarare att der är märkligt att kategoriskt begära multiplayer i ett spel som är väldigt tydligt fokuserat på single playerupplevelsen. Ska du inte klaga på att man inte kan ha tomteluva på sig också och att det inte finns en /dance emote?

Right on the money. Det var det jag menade.

Skrivet av the_maxx:
Skrivet av Petah:

Tycker nästan synd om recensenten, typ 10 sidor med klagomål ^^

Håller iof med de som klagar, gillade inte alls recensionen. Men som sagt, det är vad han tycker.

Tyck inte synd om mig. Jag står fast vid vad jag skrivit och hur jag tycker. Tycker bara det är roligt att läsa alla kommentarer här i tråden. Keep em comming.

Roligt är det också att läsa om alla som nu tydligen ska sluta besöka sidan bara för min lilla artikel.

Nu när du är här har jag en fråga, vad för sorts multiplayer förväntade du dig i ett RPG?

Måste bara skriva en gång till i tråden om vissas påstående om att kvinnosynen är fel. Sen när är det omoraliskt/fel för kvinnor att vilja ha sex? Tycker de för fram det ganska bra i spelet, där kvinnorna oftast tar initiativet.

"Jag vill verkligen försöka gilla The Witcher. CD Projekt har gjort ett nobelt försök att skapa något stort men de faller ganska tidigt - och väldigt djupt. Buggarna är många, mycket saknas än, produkten är ofärdig och en multiplayerfunktion saknas helt."

Helt IQ befriad rescension. Vem förväntar sig ett multiplayer läge i RPG spel? Visst är det kul när det finns med, men det är inget som man ska dra av poäng för om det saknas.