Inlägg av sgt.eagle

Inlägg som sgt.eagle har skrivit i forumet

Skrivet av WolfGrin:

Rätt åt dessa lögnare kan bara säga fuck them.

Lugna ned dig. Du har all möjlighet till refund så sluta upp med gnället.

Spelet varierar mycket från fall till fall. Min upplevelse av spelet delas inte med den kritik de får erfara.

Skrivet av NuZ:

Snygg trailer gör ju inte ett snyggt spel. Sjukligt dåligt spel när de släpptes. EA försöker men nej tack. Det tåget har gott

Så kan man ju tänka med allt men hur roligt blir livet då? Sjukt bitter inställning. Kanske ge det en chans, så blir du lite gladare i höstmörkret :).

Calle 32 sekunder

@kebbe: Vad grundar du det på?

@Bakerman:
Efter att du dött så kan du hoppa in i ett nytt spel nästintill ögonblickligen. Väntetiden blir alltså inte lång, skulle säga att PUBG utöver väntetiden innan planet börjar åka är extremt kort.

Avskärmad?

@anon_319742: Måste nog ha missat de senaste släppen Blizzard fått ut på marknaden. Overwatch är nog ett av de mer nytänkande fpsen som kommit ut i modern tid. Hade ju likaväl kunnat floppa då den specifika genren inte varit beprövad.
Hots har ju även det lyckats göra ändringar i hur moba kan se ut. Där spelar de även mot giganter som Dota och LOL. Så att de enbart spelar säkra kort skulle jag inte säga. Kolla bara hur många dussin-mobas det finns.

Skrivet av absimilard:

Ja, den karaktÖren går inte av för hackor......

Skrivet av IceTeus:
Skrivet av palsk1:

ni har alla fel, call of duty united offensive som va bäst

Helt rätt! UO var helt överlägset.

Dystert att de tyvärr inte uppnått denna standard på något CoD därefter. Vilka minnen man har från UO! Helt klart ett av de spelen jag spenderade mest tid på under min ungdom.

Det Battlefield lyckas med är helheten. Slut-mixen är så sjukt bra ihopsatt men eftersom att de försöker återspegla verkligheten krävs det inte en superb individuell ljudbild. De vinner inga priser på ljuden individuellt utan mixen mellan dem.

Star Citizen är ju ren fiktion, även då de försöker på sig en realistisk känsla så tror jag en ljudbild alá "Gravity" skulle göra mer skada än nytta. Den "ljudlösa" ljudbild fungerar inte riktigt i ett underhållningssyfte som Star Citizen arbetar mot.

k3m och Henkebenke81 är helt rätt ute.

Spelet verkar förövrigt bli sjukt fett!

Hoppas de orkar lägga tid på ljud designen i spelet.

Skrivet av qun0:
Skrivet av Robbefloff:
Skrivet av qun0:
Skrivet av Kung333n:
Skrivet av El Presidente:
Skrivet av Saftnisse:
Skrivet av Deep Throat:

Då ni tycker det här är crap samt att IW inte har brains nog att släppa en rättvis video, så får jag ta bladet från munnen.då jag har haft möjligheten att studera detta någon vecka nu.

Bf3 sålde 5 miljoner ex på rekordtid, well MW3 kommer sälja 10 miljoner första dagen, så bra är det.

1. Grymt bra action, rappare strider och följetong på SP kampanjen som är bra mkt mer långvarig och utmanande.
2. Roligare vapen som får vilken vapentok som helst att komma i brallan
3. Högt återspelarvärde, då man som i MW2 samt Blops har andra saker att lösa färdigheter, låsa upp vapen och utrustning, UTAN att behöva ligga online på MS Larv, flåt live
4. Grafiken är jämbördig med BF3 om inte vassare i vissa sekvenser.

Det man kan enkelt fastslå är att dessa grafiktunga spel skall upplevas med hårddisk, dvdskiva blir långa laddtider och ständiga hack.

Jag korar MW3 vinnare i kampen om konsumenterna, dels för intressantare story, action och teknik.
BF3 blir vinnare för sitt spännande multiplayer!

Crap eller inte, you decide!

/Deepthroat

Antagligen säljer dom mest för att dom gled in på en räkmacka med namnet COD?

Grymt bra action och rappare strider + återspelarvärde passar inte ihop..
Spelar du samma bana om och om igen så kommer det att bli upprepande och tråkigt

Tror nog du får mest variation i BF3 med alla tanks,båtar,Helikoptrar,flyg,antiair,militärfordon
helt enkelt.. gillar du inte fordon så kan du bara springa omkring som infanteri. man låser även här upp olika små saker som hjälper dig

Du tycker vapnen är snygga, Vissa bryr sig faktiskt om att dom ska funka på riktigt med.
När man skjuter beter dom sig äckligt fult i alla fall, typ åker fram och tillbaks, jag tycker den ska hacka upp och ner tills du inte har någon kontroll över siktandet i stället. men då kan inte inte alla småpojkar spela bra längre

BF3 vinner grafik fighten mot MW3 vilken dag som helst. testa flyga 1000 meter upp som i BF3 fast i MW3 och se hur snygg grafiken blir. vem som hellst kan göra snygg grafik på en pytteliten tight bana. till ock med B spel gör bra grafik nu

Hur kan du säga att MW3 är bättre fast BF3 vinner på spännande multiplayer? är inte multiplayer menat att vara bra och spännande? trodde MW3 var ett multiplayerspel faktiskt ^^

MW3 vinner med att spelet inte kommer att spruta buggar över alla som ska köpa det...

Kan ju bero på att dom haft möjlighet att fixa buggarna ända sedan 2007 då MW kom!

haha wait what? haft möjlighet sedan mw1? ehm då var nog inte ens mw3 tänkt att göra. När det stod första gången om mw3 tog det en stund innan dom sa att dom ville ha folk som skulle buggtesta varenda litet hörn i spelet innan det skulle släppas. Dom tänkte kämpa med att få det så buggfritt som det bara går. Det har inte dom tänk efter sedan första mw. Tror inte iw hörde av sig till sledge då och sa (öhm tja! börja tänka på att göra mw3 så buggfritt som möjligt) vad jag vet så visste ingen att mw2 eller 3 skulle komma så du är ute och cyklar grabben

Om du tänker ett par steg till, så är det sannolikt att kung333n menade att de har haft sedan 2007 på sig att leta buggar, eftersom de båda spelen använder samma motor, som i sig torde vara ganska buggfri efter första omgången med patchar efter just mw, som patchades ganska friskt när det kom ut.

Vidare tror jag mig nog vara säker på att ett flertal personer visste att, när mw blev den succé det blev, det skulle komma både en tvåa och trea, nämligen de som bestämde om så skulle bli fallet. Pengar är pengar.

Bara för det är samma motor betyder det inte att det ska vara fritt från buggar i nyare mw spelen. Det bör du själv veta

Såklart att du har rätt med det men de flesta animationer och den grundliga leveldesignen är ju fortfarande väldigt lik om inte samma som de lite älde spelen på så sätt så minskas buggarna ned enormt mycket. Att ändra på skins som vapen och utstyrsel ger inte samma buggfrenzy som det är att skapa en ny motor. Saftnisse är ju korrekt i sitt uttalande även då inget spel är buggfritt.

Skrivet av raefzm88:
Skrivet av firebird_79:

skit skit skit, amerika bättre än nazi? samma skit vem va de som började med koncentrations läger usa för utrotta indianer förtrykta mörkhyade i usa........ slahhandel lika dant england döda massa civila i indien och slavhandel.. ända usa bryr sig om är oljaa!!! alltid gjort. se vietnam där var usa rädda för att om komunisterna hade tagit över vietnam så hade de hotat usa oljetransport... plus dom har knappt vunnit något krig heller inte så mycket att hurra för... men vaddå patriot över sit land. finns inget land om man tänker efter allt på jorden tillhör alla varelser. länder och marker är ett på hit från makt galna idioter... usa hade fått stor stryck om dom hade haft sitt land i europa.

My eyes are bleeding.

Haha gjorde min dag!

Skrivet av pewpew:

faaaan ja e så jävla sugen på att installera bf2 igen för att lira lite, men det är nåt jävla kladdigt på min skiva :S

Blev du helt till dig när du hörde nyheten kanske?

Jag som tyckte det såg mysigt ut!

Skrivet av showerguy:

Tråkigaste spelet i år!

Öddö skabbunge, sluta kasta ur dig skit. Skriv varför det skulle vara det tråkigaste spelet om du just nu har en åsikt värd att berätta.

Haha. Känns som att de ska komma upp en stor varning mot epilepsi. = )

Något brutalt snyggt, snyggare explosion när pansarskottet träffar hotellet får man banne mig leta efter.

MOW serien är ju en av de strategiska spelen jag lagt ner mest tid på, men assault squad var lite av en besvikelse för mig i coop mode. Då alla skirmish mapparna är "likadana" så blir det väldigt fort enformigt när man spelar med en polare på lan. Online däremot så fungerar detta spel perfekt, ett stort plus med "special" listan.

Skrivet av PingviN:
Skrivet av Skelögd:

Håller med. Hoppas fan inte att medics springer runt som rambo som BC2. Medics ska ha ärtbössor och inget annat. Sen vill inte jag heller att hälsan ska bli återhämtad efter strid.

Jag tyckte att 4 klasser fungerade utmärkt i 2142. Medics slogs ihop med Assault och blev en väldigt attraktiv, offensiv klass.
Jag är inte heller särskilt förtjust i BC2-upplägget där Medis springer runt med kulsprutor

Där har du en bra punkt, hade glömt "titanen" Bf2142 ett bra balanserat spel i fråga. Man kan ju bara hoppas att spelets fyra klasser blir optimerade på ett sådant vis.

Får banne mig hoppas att medicen inte har en KSP som huvudarmering. I fall detta händer så blir man ledsen i ögat.

BF2s koncept med 7 olika klasser var enligt mig klockrent. Då det blir lite mer specialicering på gruppen ifråga.