Inlägg av anon42860

Inlägg som anon42860 har skrivit i forumet

1

"Ljudet är ett skämt". Jag vet inte om recensenten och jag har kört samma spel, ljudet är ju fantastiskt.Riktigt underhållande faktiskt trots att det är från EA.

Vad jag ville minnas utvecklade Epic Games Gears of War till 360n och PC, medan UT 3 till PS3 och PC. När jag ser detta tycker jag att de borde fixa GoW till PS3. De sa i en intervju att UT3 skulle bara vara till PS3 och PC men de har inte hållit detta löfte.

Hoppas de kommer att ha med Q i spelet med Cleeses röst, saknade honom i Casino Royale, en film som jag tyckte var träig.

Tja, där hade jag faktiskt fel. Men jag tror personligen på att det här spelet blir OK. Det skulle vara naturligtvis bättre om WW hade fått gjort det. Ganska logiskt att vi tillhör de allierade men det fanns ett uppdrag i ettan som ryss där man skulle knäppa en spion som försökte fly till danmark via skåne. (det tredje uppdraget för att vara exakt.)

Tycker själv att det ser OK ut (jag är i kön för Beta-testningen förresten).

Angående den tredje sidan, Japan så tycker jag att det är ett bra val. Anime kulturen kan inspirera till en massa knasig mackapärer att leka med. Det som jag tycker skulle vara dock mer logiskt (inte för den delen roligare) så var det så att det var goda NATO mot den onda Warzawapakten och vi mittemellan. Sverige spelade faktiskt en väldigt stor roll i den kampen som trösklen mellan öst och väst, och vi hade ett av världens starkaste militärer. Lite underligt att vi alltid blir upprullade i spelens inledning jämt och ständigt.

Jag gillar inte halo-serien tack vare den överhypade tredje delen som enligt vissa tidningar var ett av spelhistoriens största ögonblick. Rena löjan. Din Teknik hade en bra recesion av spelet där det fick 3 av 5.

På grund av att jag började spela CNC när jag var 4 år så är jag inte så förtjust i WC/SC- universumen( det inkluderar WOW också) heller, inga dåliga spel alltså men JAG gillar dem inte.(jag har testat dem, tro mig)

I verkligheten så var många i tyska armèn och flygvapnet motståndare mot jakten på judar då SS (jag tror ni vet vilka de var) hyllades som hjältar medan de regulära styrkorna var det inte riktigt lika noga med, ett tyskt flygaräss begick (bara rykte) självmord pga utrotningen av judar. Ser själv inga problem att spela Axelmakt, jag menar att t,ex i GTA spelar du som skurk och klarar dig men som fiende mot USA, då går det inte. Skulle nog vara tradigt i längden med att försvara sig hela tiden men fiktionella storylines är välkomna. Problemet är väl det att ingen utvecklare vågar göra det, utom Microsoft i CFS3 (de gånger det funkar, vilket är näst intill aldrig) där du kan påverka krigets utgång.Yay.:D

Och innan ni frågar: Ja, jag vill ha ett stabilt WW2 FPS med tysk kampanj. Och nej, jag är varken Nazist eller kommunist.

Angående IL 2 FB, i recensionen såg jag att en del plan har skins som ser ut som svenska flygvapnet, var kan jag ladda ner dem?

Jag har läst vagt vad de olika kampanjerna kommer att handla.
Den Allierade handlar om en galen President som vill utrota de två andra fraktonerna.
Den Japanska handlar om Kejsaren och hans trasiga relation mot sin son.
Den Sovjetiska handlar om hur sovjet klubbar ner de andra.

Det jag mest har invändningar till är att sovjetarna raderar Einstein ur tiden varav han aldrig kan döda Hitler. Borde inte Nazityskland vara med eventuellt om vi antar att de palla ända till 2014?

Ser häftigt ut, synd bara att prism tech har försvunnit. Det som gör mig mest fundersam är hur snabbt EA kan prångla ut spelen. Tycker att EA har faktiskt sen Generals skött det faktiskt rätt bra fast jag saknar WW. SC och WC (ja, jag har testat samtliga) är inte riktigt min stil. En till grej, hoppas Vänsterklick är standard i spelet.

Detta spel har enligt mig 2 problem; 1, visserligen inte viktig men jag är rikigt förtjust i JAS 39 och 2, det finns bara på xbox 360. VARFÖR? >:(

Eftersom det här verkar vara den enda tråden på forumet som behandlar Simulatorer någolunda så skulle jag vilja ha lite hjälp angående CFS 3.

Jag sitter med en HP årgång 2005 med en Intel Pentium 4 procsesor (Hyper-Threading), ett nVidia 6800gt kort (helt uppdaterat) och windows xp Home Edition (med SP 2).

Problemet är att spelet har en konstig eftersläppning som gör att t,ex gubben rör armen som varannan bildruta återgår till rutan dessförinnan, detta är irreterande då det är i princip ospelbart.

Jag har försökt få hjälp via MS support sidor men det fel jag har fanns inte i deras guider.

PS: Jag har IL 2 1946 också, bättre på i princip allt utom den s.k dynamiska kampanjen.

1