Inlägg av Nelfie

Inlägg som Nelfie har skrivit i forumet

Skrivet av Daed:

Vilken travesti!

G-man är en anonym byråkrat som svamlar lite i mörkret då och då, det är inte ens tydligt huruvida han är en skurk eller inte i spelen. Jokern borde för övrigt inte vara med heller, han är en serietidningskaraktär och hör inte hemma i en turnering för spelskurkar.

Nä, stryk hela Joker vs G-man-omröstningen och sätt in Kane direkt på den semifinalplatsen. Gör om, gör rätt.

Sluta vara ledsen för att din överskattade kane förlorade. G-man är inte ens en 'skurk' ändå vann han demokratiskt. Lev med det.

Jag tror inte battles etc har mycket att göra i denna modden, men fan vad coolt att få lalla omkring i huvudstäderna man 'växt upp i', sure jag har sprungit omkring i tomma maps av Stormwind förr via SteamVR-home. Men kan tänka mig det är mycket roligare att se det befolkat, eller ta en promenad ner i elwynn forest.. Eller.. gå in i Goldshire Inn på en RP server, uppleva cringe i firstperson!

VorpX tillåter dig att köra det i retail åtminstone

inb4 Geralt blir en mörkhyad transexuell icke-binär feminin bi-curious gråsten

Skrivet av Zymac:

Tyvärr är planetgenereringen skittrist fortfarande imo. Det är den som skulle behöva få sig en ordentlig overhaul, som det är nu så är planeterna allt för lika varandra och landskapen känns väldigt onaturliga.

Tänk om det funnits ett sätt att lösa det..

Det kan ju förhoppningsvis inte bli sämre

Skrivet av Majoren:

Tycker dom ska skippa sån skit och släppa en ordentlig konsol med ordentlig skivläsare istället. Tror ju tyvärr inte det handlar om att ge "valmöjligheter", det handlar bara om att försöka normalisera skivlösa konsoler så de kan slopa konsoler med skivläsare helt om några år...

Dags att flytta ifrån skogen och in i stan farfar, vi andra sitter på 1/1Gbit linor, digitalt är framtiden. Jag har hundratals NES/SNES/PS1/PS2/PS3 etc kasetter och skivor, jävla dret att samla på

Baldurs Gate 3, sjukt överskattat. Trist och mediokert.

Skrivet av Gaara:

"Bara för", ibörjan hade man den inte alls, du får den på lv 20. Jag har redan uppgraderat allt innan nerfen. Railgun va bästa sättet att ta hand om de där irriterande chargers som dök upp på svårare nivåer.
Kör bara någon misson då och då, som sagt har jag redan maxat alla uppgraderingar så inte så mycket att spela för annat än för "nöjets" skull.

Coil gun fungerar strålande, även lasercannon sen de buffade den. Autocannon smälter chargers och har alltid gjort. Meta kommer alltid att ändras, kan inte alltid bara köra med samma setup hela livet.

Skrivet av mobmoben:

Kommer det att bli some med Valheim utvecklarna att dem bara totalt överger spelet efter de fått sina pengar nu? Tycker det börjar bli ett stort problem nu, att early access spel släpps och exploderar i popularitet, sedan så bara överger senare utvecklarna spelet för dem har reden fått sina pengar.

Valheim är långt ifrån övergivet, Men med deras 11 devs så tar updates lite längre tid än studios med 600. Andas, spela något annat sålänge. Finns förövrigt fantastiska overhauls till spelet, som exempelvis Jewelheim som lägger till en helvetes massa + ökar svårighetsgraden markant mot vanilla.

Man ser ju att majoriteten inte har vänner, trist för er

Skrivet av totalwarplayer:

Förstår inte att Nintendo inte satt stopp för denna uppenbara överträdelse än.

Vad menar du? Ska vi prata om alla spel som använder människor i sitt spel också? Är du helt bäng eller? Bara för något liknar något annat betyder det inte mer än att de tagit inspiration från det, och även om det är en kopia och Palworld gör ett bättre spel än Pokemon så är det väl bara en win för consumers? Varför bryr du dig? Vad förlorar du på det? xD

Skrivet av Kleptoman:

Finns gratis på game pass

"Gratis"

Windows 8.1 är över 10 år gammalt, hur fan sitter folk fortfarande med detta, eller de äldre varianterna? Tillochmed mitt sketna hotell kör Windows 10

Älskar att folks klagomål är laddskärmarna, när problemet ligger på deras brödrost till hårdvara. Vilka laddningsskärmer? Jag hann knappt läsa halva tipsen innan den försvann

The Finals är ett spel som jag nyligen testade, och jag måste säga att det inte imponerade särskilt mycket. Spelet når knappt upp till medelnivån och lämnar mycket att önska. Det finns definitivt bättre alternativ tillgängliga på marknaden för den som söker en mer engagerande spelupplevelse. Trots detta kan jag förstå varför barn kan ha roligt med det.

Skrivet av Freakon:

Tycker att din jämförelse haltar. Man kan inte jämföra två olika typer av spel (Flightsimulator och Star Citizen) då de helt enkelt ämnar att uppnå olika saker.

Att däremot jämföra Star Citizen med Starfield funkar bra då båda delar stora delar av upplevelsen med varandra. Båda är äventyr i rymden osv.

Star Citizen får då Starfield att skämmas.

Så, då kan vi även jämföra Starcraft? För det tar också plats i rymden. Är du helt bäng eller? xD

Skrivet av tuckdragon:

cs skins då? kul med gambling för kidsen 😂

Du kan åtminstone sälja dina skins på cs.

Skrivet av trickeh2k:

Jag har testat alla tips som finns, inklusive avstängt overall. Det är bara skräpigt kodat tyvärr, får hoppas de lyckas råda bot på detta med denna patch.

När majoriteten spelar utan problem, så är det oftast inte devs fel att DU har problem, se över din mjuk/hårdvara. Prova uppgradera din brödrost så ska du se att du kanske får färre problem!

Varför stoppa vid en stad? WE HAVE THE TECHNOLOGY! Se till att fixa hela jävla jorden istället. Börja med alla huvudstäder, sen låt community steppa in och arbeta in sina delar av världen, Bara att lassa ut drönare som 360-fotograferar, sen gäller det bara att filtrera ut att skit och ersätta med nå nytt fiktionellt spännande.

ezpz, lätt som en pannkaka, tar max en kvart.