Inlägg av Nelfie

Inlägg som Nelfie har skrivit i forumet

Skrivet av Raider:

Hade gärna tagit mig an detta spelet om man bara haft lite polare att hugga med

Ett av få spel som faktiskt har fantastiska randoms också. Ge det en chans om du har möjlighet någon dag.

Skrivet av Minnels:

Spelade igenom detta med polarna när 0.8 kom och jag blev bara förbannad och upprörd varje gång vi körde. Så mycket QoL som saknas och saker som kunde göras så mycket bättre.

Factorio är det bättre spelet i genren och jag hoppas att fler ser det med tiden. Allt är inte bättre i 3d. Blir arg bara av att se namnet satisfactory. Trauma

Jaha, Kan du lista alla dessa avsaknade QoL features som förstörde detta spelet för dig måntro?

Påstår att jag inte har några spel, min profil är public.

Alternativt så kan man använda denna också, ger även lite mer detaljerad info.

De tappade en extrem mängd spelare under PSN login hysterin, och resten av oss som inte spelar väntar mest bara på lite mer variation i content samt att få leka med Illuminate

Märkligt hur de "tvingades" att ställa in lanseringen strax efter de gått ut med att där finns naket-naket i spelet..

Personligen tyckte jag om combat i 1:an mer, kändes bättre att parry:a fiender med svärdet än att bara rulla omkring som om man gästade dark souls, spelet var väldigt linjärt men det störde mig inte jättemycket för det hör till berättandet lite, puzzlena var inte svåra, men krävdes ofta att man skulle springa frustrerande långa omvägar för att klara av.

Den enda jätten som jag faktiskt tyckte var awesome att möta var den första. Det var coolt gjort och fick ändå lite gåshud med alla fräcka effekter och ljud. Att dö var också väldigt förlåtande, det var som om spelet auto-save:ade varannan sekund,

Spoiler för 1:an nedanför

Det fanns ingen fara med att dö som i 1:an. Vilket gav lite spänning iomed The dark rot' s bluffande om permadeath som gjorde att man fick lite survival instinct, även om det inte var sant. Men det visste man inte då.

Körde igenom spelet på ca: 6 timmar utan att springa mer än nödvändigt. Även om det var kort, så tyckte jag ändå om spelet, har spelet långt värre spel för prislappen det kom i. Men finns mycket att önska.

Det var kul innan det blev PK

Skrivet av Crank:

Har bara spelat de första delarna som jag tror kallas WoW classic nu. Skulle vara skoj att ge sig på och prova lite nyare WoW, men är rädd att jag blir fast idet på samma sätt som förr när man spelade all ledig tid tillsammans med flera kompisar. Men å andra sidan så är det nog inte lika många som spelar idag

Större chans du fastnar i classic mer än retail, retail har blivit så casual friendly så vemsomhelst kan få njuta av det vare sig de spelar med vänner eller solo.

Var med i en lobby en gång, host var nå random <input asian name>, han dog en gång för han ställde sig rakt framför min autocannon sentry, blev sprängd i luften obviously för där kom fiender framför honom, han duckade eller la sig inte ner, han bara ställde sig framför som nå idiot.

Sen en kvart senare så springer han i princip mot min mortar (som var placerad för att inte träffa spelare, för ingen var i närheten eller påväg till mig när jag satte ut den, det var bara en liten hive, kunde soloa den utan problem.) menhan springer in och försöker Melee:a en charger, blir träffad och dör igen.

Sen kickade han mig. Riktigt blåst kille lol

Edit2:

En annan gång så dog host, jag sprang förbi och plockade upp samples han droppade, han sparkade mig från lobbyn för det. Han var level 37, omöjligt att han inte vet vid det laget att de är 100% shared.

Greymarket köper man det på då, åt helvete med exklusivitet, de ska inte få en krona av mig

Skrivet av Daed:

Vilken travesti!

G-man är en anonym byråkrat som svamlar lite i mörkret då och då, det är inte ens tydligt huruvida han är en skurk eller inte i spelen. Jokern borde för övrigt inte vara med heller, han är en serietidningskaraktär och hör inte hemma i en turnering för spelskurkar.

Nä, stryk hela Joker vs G-man-omröstningen och sätt in Kane direkt på den semifinalplatsen. Gör om, gör rätt.

Sluta vara ledsen för att din överskattade kane förlorade. G-man är inte ens en 'skurk' ändå vann han demokratiskt. Lev med det.

Jag tror inte battles etc har mycket att göra i denna modden, men fan vad coolt att få lalla omkring i huvudstäderna man 'växt upp i', sure jag har sprungit omkring i tomma maps av Stormwind förr via SteamVR-home. Men kan tänka mig det är mycket roligare att se det befolkat, eller ta en promenad ner i elwynn forest.. Eller.. gå in i Goldshire Inn på en RP server, uppleva cringe i firstperson!

VorpX tillåter dig att köra det i retail åtminstone

inb4 Geralt blir en mörkhyad transexuell icke-binär feminin bi-curious gråsten

Skrivet av Zymac:

Tyvärr är planetgenereringen skittrist fortfarande imo. Det är den som skulle behöva få sig en ordentlig overhaul, som det är nu så är planeterna allt för lika varandra och landskapen känns väldigt onaturliga.

Tänk om det funnits ett sätt att lösa det..

Det kan ju förhoppningsvis inte bli sämre

Skrivet av Majoren:

Tycker dom ska skippa sån skit och släppa en ordentlig konsol med ordentlig skivläsare istället. Tror ju tyvärr inte det handlar om att ge "valmöjligheter", det handlar bara om att försöka normalisera skivlösa konsoler så de kan slopa konsoler med skivläsare helt om några år...

Dags att flytta ifrån skogen och in i stan farfar, vi andra sitter på 1/1Gbit linor, digitalt är framtiden. Jag har hundratals NES/SNES/PS1/PS2/PS3 etc kasetter och skivor, jävla dret att samla på

Baldurs Gate 3, sjukt överskattat. Trist och mediokert.

Skrivet av Gaara:

"Bara för", ibörjan hade man den inte alls, du får den på lv 20. Jag har redan uppgraderat allt innan nerfen. Railgun va bästa sättet att ta hand om de där irriterande chargers som dök upp på svårare nivåer.
Kör bara någon misson då och då, som sagt har jag redan maxat alla uppgraderingar så inte så mycket att spela för annat än för "nöjets" skull.

Coil gun fungerar strålande, även lasercannon sen de buffade den. Autocannon smälter chargers och har alltid gjort. Meta kommer alltid att ändras, kan inte alltid bara köra med samma setup hela livet.

Skrivet av mobmoben:

Kommer det att bli some med Valheim utvecklarna att dem bara totalt överger spelet efter de fått sina pengar nu? Tycker det börjar bli ett stort problem nu, att early access spel släpps och exploderar i popularitet, sedan så bara överger senare utvecklarna spelet för dem har reden fått sina pengar.

Valheim är långt ifrån övergivet, Men med deras 11 devs så tar updates lite längre tid än studios med 600. Andas, spela något annat sålänge. Finns förövrigt fantastiska overhauls till spelet, som exempelvis Jewelheim som lägger till en helvetes massa + ökar svårighetsgraden markant mot vanilla.

Man ser ju att majoriteten inte har vänner, trist för er