Inlägg av Traveller in time

Inlägg som Traveller in time har skrivit i forumet

Om någon har en kod över så är jag väldigt intresserad.
Typiskt att ps4'an dog i tisdagskväll. Dags för uppgradering om jag vill spela något över huvudtaget.

Skrivet av fingalf:

Jag med! Har faktiskt vunnit pris i ödmjukhet, så vem är ödmjukast nu va?!??

Jag gratulerar dig till ditt pris, Det är alltid kul att höra om andras framgångar.

Praliner ska vara rumstemp för godast smak.
Chokladkakor kan ätas kall eller rumstemp men måste ätas från mitten på långsidan som en stor macka.

Ödmjukhet, jag kan bara inte låta bli att berätta hur fruktansvärt ödmjuk jag är, kanske ödmjukast i hela norden. så till den grad att folk blir irriterade på just hur ödmjuk jag är.

Ödmjukhet. Jag är bäst i Sverige på ödmjukhet om inte i hela norden. Finns nog ingen som är så ödmjuk som jag och det är bevisat i och med att jag finns, och det är inte att skryta, det är inget jag gör.

Hushållsekonomi, veckoplaneringar för matinköp och spara pengar är jag en riktig hejare på. Skapa budgetar och hålla dem.

Tvekar. Och Skullzi är inte helt pålitlig så hans kanal är beroende på rykten som dessa, han "rapporterar" om minsta lilla och han har haft så många gånger.

Låt Bethesda jobba och låt Howard få sitt egoboost på scen. Viktigast tycker jag är att de berättar vilka plattformar som kan förvänta sig spelet. Specielt nu efter det nedriga draget mot fans.

Som ett långtids superfan av Bethesdas single-player rollspel så känner jag mig inte som en vinnare.
Exempelvis har jag ca 30 fysiska ps4 spel i hyllan. 12 av dem är från bethesda, spelstudion och förläggare.

Som jag sa om Avowed nyheten så har jag inte en spelbar PC och är inte i närheten ekonomiskt att skaffa en för en lång, lång tid framöver då de kräver vad jag kallar fantasisummor av pengar. Resten av hushållet är helt sålda på PS5, även jag, men jag hade aldrig en tanke på att något sånt här hemskt skulle hända.
En PS5 gör att de kan spela vad de vill och jag är garanterad att kunna spela Starfield och nästa Elder Scrolls och fallout. Alla vinner då Bethesda publicerar på multipla plattformar, alla fans vinner.

Sen slog ondskan till och jag blir Kastad åt sidan igen. Och jag undrar varför Microsoft inte bara rycker plåstret på en gång och säger "Exclusive on" istället för att låta miljoner av fans på PS lida i osäkerhet. Samtidigt har Bethesda visat sig vara dåliga på att ena sina fans. Först tog de en ved klyv till fansen med 76 och nu delar de på oss ytterligare om de kastar alla PS ägare åt sidan som om vi inte betytt något efter alla år av att försvara Bethesda och älskat deras spel trots alla konstiga felsteg de gjort. Alla har inte råd med två konsoler och långt ifrån alla anledningar handlar om pengar. Alla fans har sina egna liv och omständigheter. Och värst är nog att konsolkrigarnas hån på nätet är tondöva till hur fans känner sig, vi vill inte bli indragna i det värdelösa konsoltjafset om vilken som vinner eller förlorar, vi vill fortsätta ha tillgång till de spelserier vi älskar.

Så jag är inte positiv till detta alls, lägg till att jag inte stöder exclusive tänkandet från någon tillverkare alls, enligt mig borde alla ha samma rätt att spela spelen oavsett utgivare eller hårdvaror-tillverkare, inte sony inte microsoft inte heller nintendo.

Efter år av att ha suttit på alla möjliga forum och följt varenda rykte om starfield och spekulationer och önskelistor på vart nästa elder scrolls kan utspela sig så belönas jag nu med, inget. Jag får inget. Igen. Bollen ligger hos bethesda och microsoft och jag är plötsligt inte det mista sugen på "next-gen". För konsekvensen med detta är att jag inte betyder något för Bethesda, likt ett skadligt förhållande så behandlar man inte någon såhär illa och sedan kräver ens pengar och kärlek.

Enbart Avowed. Stort fan av Pillars spelen som jag spelade på PS4 för det är den plattformen jag har. Att man hör att Avowed ska vara som Skyrim i spelsätt är ju den bästa nyheten + en fortsättning i Pillars fantastiskt djupa värld. Synd att jag inte kommer få spela det.

Jag har inte den ekonomiska verkligheten att skaffa flera plattformar och min familj skriker Playstation! Och denna så kallade PC jag skriver på är gjord av potatis och kycklingsallad och lika spelvänlig som Crysis på en miniräknare. Att lägga ut icke existerande pengar på en PC som kostar Fantasisummor är bara en ouppnåelig dröm.

Så det ser ut som att det enda jag varit personligt intresserad av från Playstation och Xbox eventen än en gång kommer nekas mig. Jag är nu "Slå hål i väggen upprörd".

Tex Murphy spelen är magiska. Sköna storys fantastiska och härliga karaktärer och bara sådär lagom ostigt FMV.
Ler djupt varje gång jag minns hur Tex Fick sitt smeknamn! (Pandora directive).

Så när spelet kommer ut är det jag som säger "Hiya Murph"

Tex Murphy: The Poisoned Pawn är fortfarande under utveckling.

Enligt Big Finish Games Twitter:
Also, I know many of you want to hear 'Poisoned Pawn' news as well. All we can officially say at this point is: Yes, the developers are still working on the game. Yes, it still looks fantastic. They feel bad for not as many updates lately but are doing their best! Thank you!

https://twitter.com/BigFinishGames/status/1261031737150197760

Det var tre år sedan något nytt hördes men...
Världens bästa detektiv och dansinstruktör lever än!

Skrivet av anon_79617:

Jag hade gett det en chans till om det kom en 2.0 och inte såg alltför utdaterat ut.
Men betalar inte ett öre till.

Agree! Men för att jag ska ge det en ny chans måste de designa om för mer Singleplayer klassisk bioware uppdrag. Var inte så kul när det roliga med "Play with friends" helt beror på om man har friends som kan spela i samma ögonblick som en själv.

Och POW! Bara sådär så har jag börjat på en ny karaktär i NV. Nästa Fallout måste tillbaka till rötterna, eller lämna över det helt till Obsidian.

Är det fel av mig att säga "About God F****ng time!" Terraflops hit och dit säger inte mig så mycket, jag har enbart spelen i åtanke när jag ska bestämma ett köp.

Kanske lite Fable??? lite mera Halo gameplay??? Lite icke tidigare annonserade titlar ja tack!.

Ser ut som något från vägverket. Det eller för en pretentiös ny bar i Stockholm som kommer läggas ner inom 6 månader.

Nej den var ingen höjdare.

Skrivet av Robilitoow:

Bruma i TES4 Oblivion, något med den lilla träiga staden i vinterlandskapet som verkligen ger mig mysfaktor 100

Samma här. Bruma ELLER Anvil. Kan inte bestämma mig.
Plunder Island från Monkey Island har också hög mysfaktor.

Tack för att du klargjorde det Fezk

Jo såg här på morgonen att det inte var Starfield. Hoppas bara denna snubbes spel inte blir lidande för att gamers blev besvikna. Många många törstar rejält efter information om Bethesdas nästa och det märks på forumen. Men vi väntar vidare på något gottigt att spela, 5+ år nu.

Ändrar rubriken till (fejk)

Starfield läckt? (Fejk! Det var ett annat spel)

(Uppdatering: Det var inte Starfield! Det var ett enmansprojekt.)

Det handlar om ett saltkar, det handlar om en skakig, suddig mobilkamera.
Inte Starfield, Bethesda Game Studios nästa stora Singleplayer, utom läckan i sig självt då.
Tror jag på det själv? Litar generellt inte på internet ryckte men detta övertygar till den grad att jag inte vet. Kan vara en välgjord fejk.

Två korta youtube klipp visar kort hur det skulle komma att se ut när ens skepp reser mellan system och anländer vid Mars. Ett annat skepp syns även i bild, Bot? Story npc? (snälla inte mp). Och en post-it note som säger "sluta röka" flyger vid botten av skärmen, allt ackompanjeras av musik som påminner om det som spelades vid E3 teasern för två år sedan.

Nu om du inte vill se det själv utan vänta tills release för det där stora "Bethesda ögonblicket" (lämna kloaken, lämna valvet etc)
Så vet du nu vad som sker och behöver inte klicka på videorna, som säkert kommer att tas bort snart.

Vad tror ni?, Och Bethesda har ju sagt att de inte kommer göra någon digital showcase det här året och istället släppa information "när det passar". När det blir vet ju ingen.

Om FZ vill ta bort denna tråd så är det okej med mig, kan ju som sagt vara en stor fejkning för att djävlas med alla oss som törstat efter ett bra bethesdaspel sedan 2015.

Jag vill se ett nytt format! Det ska inte vara PR avdelningarna som sitter och slänger ur sig plattityder och onödigt skräp och sen visas en för-renderad trailer som inte representerar äkta gameplay och som tagit månader att skapa.

Ge Äkta gameplay till oberoende som får spela igen det! Streamat live så inget trixande sker.
Mer uppmärksamhet till utvecklarnas hårda arbete och ta bort all makt från förläggarnas/studiornas pr avdelningar. Jag är bitter för de har ljugit för hårt och för mycket så det gamla upplägget känns cringy och lögnaktigt

Tycker att "ingen skillnad" och "ganska bra" har för stort glapp. jag skulle säga "lite bättre". Men det fick bli ingen skillnad då det ligger närmast mitt intryck av uppdateringen.

Problemet är fortfarande 76 i sitt eget utförande som fortfarande ligger kvar som grund. Uppdateringen gör helt enkelt inte tillräckligt för att förändra det som är.
Wastlanders lyfts fram av Bethesda som en "helkonvertering" men sanning är att det är en egen identitet som lades till uppe på 76. Recensenter, många ärligare youtubers och intryck ger samma bild och uppfattning jag själv fick när jag körde wastlanders, problemet är att 76 fortfarande finns där med alla sina problem. Wastlanders är en början men egentligen bara första steget till att fixa problemen och den tråkiga påtvingade grinding och repetiva lootandet.
15-20 timmar för innehållet och sedan finns bara 76 i sitt oförändrade skick.

Bethesda måste fortsätta med wastlanders liknande material och göra privata servrar gratis för alla, för i nuläget kan jag fortfarande inte rekommendera de som inte försvarar allt 76 gör att pröva på. ge det mer tid. utanför instanserna flockas trollen och de "vänliga" som inte vill lämna en ifred. och XP-nerfen gör att du måste spendera tid i vanilla76. nej tack.

Det går att rädda men det kräver mer arbete från bethesdas sida om det ska bli bra, för förlåta det som de gjort tidigare förtjänar inte att förlåtas, de måste förstå vad som faktiskt funkar om de vill vända majoritetens intryck och om 76 ska likna deras tidigare mästerverk.

Tack för denna, har själv sneglat på spelet men tvekat på grund av tidspressen som jag aldrig gillade. Men att den går att stänga av låter kanon.