Inlägg av Xaion

Inlägg som Xaion har skrivit i forumet

123

Tyvärr så går dom inte tillbaka till hur det var förr. det har bara blivit värre. slutade med min gubbe för ca en månad sen. lvl 60 jedi. Dock om man spelar någon timme så är man redan uppe i lvl 13.

Skrivet av AstroCreep:

Funderar på att ta upp mitt

account i SWG, längtar så otroligt mkt efter Star Wars Galaxen. Har även hört att dom börjat återgå lite mer till de gammla SWG mer o mer. Så om ett halvår kanske de är bättre. Enligt mig så va spelet som Bäst när CU kom och Rage of the Wookiees... Givetvis va spelet underbart i början när de kom när man va ut och utforkade alla platser på tex Tatooine och fick myspinne av att enbart se Jabba palatsen på håll... minnen!

Fight night är ju faktiskt jävligt kul. 3.an var kul men dock så kunde man fixa till det lite. gillar boxning och varje gång jag spelade det så blev det att man såg rocky filmerna också!:P

köpte mafia direkt när det kom ut i hop om att det skulle vara bra och det är faktiskt otroligt bra. så förhoppningsvis är detta minst lika bra fast dock med bättre grafik. hoppas att de inte sabbar storyn med något annat. Storyn är rätt viktig.

X-Men Origins: Wolverine tillkännagivet

Många spel blir inte så bra när de gör det till alla plattformar.

Och jag har feta problem med att koppla mitt xbox till mitt nätverk. Allt bara slutar fungera. sen när jag ska koppla in det till min dator så fungerar det inte på en hel dag. hur betalar man det då? med points eller?

Star Wars The force Unleashed är just nu mitt favorit spel det är hur kul som helst till wii.!

När jag och min kompis klarade ett spel på sega där en var en indian med hagelbössa och en annan var en cowboy med pistol. Kommer inte ihåg vad det heter vill gärna ha namn på det dock. Det var underbart att klara det i co-op

Jedi knight serierna:D

Måste tyvärr säga Flatout Ultimate carnage därför det var inte mycket nytt i det. Grafiken var också överkrävande även om jag inte hade problem med det. Men som sagt blev en besvikelse.

Jag har aldrig blivit så rädd som när jag spelade resident evil 1 på ps. när man träffar första zombien trodde jag att jag skulle pissa på mig. Sen tycker jag även de nya resident evil spelen är läskiga när dom kommer o jagar en. Hatar att bli jagad.

det funkade inte med internet explorer. så ajg prövade med firefox. funkade utmärkt.

hur ska jag göra för att få koden. jag kan bara trycka på den inte skriva nått och när jag trycker så uppdaterar den bara. suck. vad ska man göra.

123