Inlägg av anon5078

Inlägg som anon5078 har skrivit i forumet

De verkar ju, föga förvånande, inte ha tagit åt sig ett knyst av kritiken mot det första spelet. Kommer att bli skräp.

Ser ju ut precis som det första spelet, rent skräp med andra ord. Snyggt skräp, förvisso, men ändå inte värdigt någon bättre placering än soptunnan.

Med andra ord vill Microsoft att Rare skall börja hypa sina mediokra spel lika mycket som resten av spelindustrin? Tja, ingen kan väl tipsa bättre än Molyneux inom det ämnet.

Såg ju ganska underväldigande ut måste jag säga. Presentationen och det grafiska är ju verkligen imponerande, vilket gör det så mycket tråkigare att de bara kan fylla det vackra skalet med mediokert standardskjutande.
Satsar man på att skapa en episk gangsterhistoria a lá Gudfadern så är det ju så mycket viktigare att man inte missar de små detaljerna, som att fienderna bara står stilla som skyltdockor och låter sig mejas ner av kulsprutan/pistolerna.

Nej, verkar bli en spelmässig flopp. Inte för att det inte kommer att imponera på alla grafikkåta fjantar som hetsar upp sig över den vackra ytan och de välgjorda filmsekvenserna och låter detta ursäkta de pinsamma turkeyshot-sekvenserna de kallar gameplay.

Skrivet av gurkoz:
Skrivet av Jowy of Highland:

Nej, det är tyvärr trasigt och uselt på alla sätt och vis, finns varken logik eller samband alls, har ingenting med speltid, skill eller handlingar att göra. Roligt att se okunniga personer som försvarar det när de troligen knappt spelar spelet, gör man det så blir det ganska uppenbart hur illa genomfört systemet är. Smörja är vad det är.

Lika illa som att se folk uttala sig om mjukvara de inte själv utvecklat och då inte heller kan veta något om hur ett bakomliggande system fungerar.

Fullständigt ointressant hur det fungerar i bakgrunden, alla som spelar spelet kan se hur det fungerar i praktiken, och oavsett om det beror på dålig design eller rena buggar så är det riktigt uselt.

Nej, det är tyvärr trasigt och uselt på alla sätt och vis, finns varken logik eller samband alls, har ingenting med speltid, skill eller handlingar att göra. Roligt att se okunniga personer som försvarar det när de troligen knappt spelar spelet, gör man det så blir det ganska uppenbart hur illa genomfört systemet är. Smörja är vad det är.

1:1-styrning my ass, luktar lika illa som den sjuka hypen innan Wii släpptes. Naturligtvis kommer inget spel komma i närheten av den kontroll och precision som visas upp i promo-trailers som den här, borde vilket barn som helst kunna inse.
Skrattar åt alla godtrogna Nintendo-fans som inbillar sig att så kommer att bli fallet.

Snygga filmer.

Gameplayet såg förjävligt ut.

Tragiskt.

Tragikomisk lista.

Jävligt konsoligt.

Valve borde koncentrera sig på att göra de i nuläget flertalet meningslösa klasser som finns användbara innan de börjar snacka om att inkludera nya.

Givetvis så kommer det att bli skräp.

Om man inte redan visste att spelet utvecklades av samma människor som gjorde Assassins Cred så skulle det inte vara svårt gissa sig till, för båda spelen bjuder på exakt samma sak: Vacker yta med extremrepititivt och fantasilöst innandöme.

"de tog oss en halvtimme att komma."

Ehehe.

Ja, någon var ju tvungen att påpeka det.

Jag gillar verkligen inte att Obsidian väljer att gå samma väg som mainstream-Bioware och gör ännu ett strömlinjeformat shooter-"rpg". De kan så mycket bättre.

Skrivet av TruB:
Skrivet av SorbP:
Skrivet av Slanger:

Trist trailer, tycker de skulle använt in-game motorn istället för att göra en animerad Anslagstavlan-film. Spelet ser grymt ut i verkligheten så jag förstår inte meningen med detta. Den förra trailern var mycket bättre.

helt riktigt såg ju värre ut en frukost tv:n

lite tragiskt att det måste vara crysis grafik för vissa för att dom ska tycka att det är bra, har dom det så behövs dock inget annat heller...

Läsförståelsen är på topp, ser jag.

Nej, den här trailern var inte mycket att hänga i granen. Halvunken animation som presenterar en fruktansvärt klyschig story.

Gothic 3s största problem var ju knappast buggarna, utan det ohyggligt tokusla stridssystemet, som absolut skulle kunna kandidera som ett av de absolut sämsta någonsin. Helt ospelbart.

Ser ohyggligt ordinärt ut, om man klarar av att se förbi den den otroligt hackiga ytan.

Förvånansvärt fult.