Inlägg av Kexmannen

Inlägg som Kexmannen har skrivit i forumet

Lyckat Xhosa.... Fattar inte hur du har tid att sitta på FZ forum, jag menar du måste väl grinda guld i WoW?
Ontopic: Finner inga ord....

Spelet verkar riktigt awesome! Kul med ett nytänkande spel, hoppas det kmr ut snart. Ingen som vet releasedatum?

Ladda ner till 360 problem...

Tja!
Nu har det uppstått ett problem, efter jag skrev in beta nykeln till CoD 5 så kan jag inte ladda ner nåt längre från xbox marketplace. Alla tankningar kmr till 1%, sen slutar det funka. Nån som har haft samma problem eller vet lösningen?

MvH Martin

Mer metallica tack ^_^ Jag vill juh spela Seek n destroy lr Master of puppets, fast trapped under ice e guld också

Fan vilket skönt lir klart mkt bättre än 08 (som var skitbra ). Bollkontrollen kändes bättre nu än förra då spelarna var stela som grävmaskiner...

32 tums Samsung LCD tv, Funkar skitbra

Jag har spelat FPS och strategi spel på PC ända sedan jag var 9-10 år, främst CS1,6 som jag spelade i flera år och under en tid på riktigt hög nivå, och för bara runt 8 månader sedan gick jag över till PS3a då jag inte orkade med att uppgradera min PC för massa dyra pengar hela tiden.

Jag tänkte då att jag aldrig skulle få för mig att spela FPS på den, utan jag var mest intresserad av sportspelen, kanske något rollspel och lite bilspel. Men så impulsköpte jag Cod4 i USA för runt 270 svenska kr på mellandags rean där och i början var det så hiskeligt svårt med kontrollena så jag fick panik, men sen så...

Nu har jag lärt mig minst sagt och har över 8 dagars played time på online läget och jag stormtrivs av att sitta framför min HDTV och spela FPS online med en handkontroll, det funkar huuur bra som helst!

Jag förstår att du inte kommer tro mig nu; men till viss del känns det lättare att styra runt sitt sikte med en handkontroll, kan inte riktigt förklara det, men det känns verkligare på något sätt, svårt det där. Och du kan ju inte säga att du aldrig hört någon säga det tidigare, tror de flesta Cod4 spelare på konsol, PS3 som 360 kan intyga att när man väl lärt sig är det helt underbart.

Så sluta vara en sån negativ bakåtsträvare och ge ett konsol FPS en rejäl chans någon gång(förslagsvis då Cod4) och spela några timmar tills du har fått in kontrollerna bra i kroppen, så kommer du snällt få äta upp dina ord sen...[/quote]

CS 1.6 tss, kom tillbaka när du spelat CS 5.2beta
Iaf jag håller med dig med att spela FPS på konsolen, funkar skitbra. Var själv väldigt skeptisk i början till det men efter man vant sig så är det inte så stor skillnad om man jämför med att spela fps på Dator (det kommer alltid funkar bättre med mus).
Ontopic: För er som är arga över att det inte kommer till Windows borde ändå förstå att det är 99% chans att det kommer nästa år till datorn.

tkr det värkar väldigt stelt :/, dock så gillar jag fifa spelen mkt mer pga managerläget är imponerande. Tråkigt nog så lyckas dom inte med att spelarna gör bra löpningar osv i fifa 08. Det känns nästan som alla står still, dom möter inte bollen osv. Håller med SlokMustasch med att markeringarna är väldigt dåliga i dom flesta fotbollsspelen.

y@y!

Skrivet av Kresko:

kommer det typ funka som boiling point eller?

Boiling Point är den sämsta skiten som släppts...

Nu är inte jag någon Star Trek fan, men det här ser riktigt skoj ut

Fan att man bara har fifa 08 annars hade det varit skitkul =D Säg till om du skulle skaffa fifa 08 och vilja spela då är jag mer än gärna spela med dig ^_^

Jag och ett par polare spelade det på ett nattgibb å vi underhöll oss riktigt bra med det förstår inte heller varför fler folk inte spelar det. Fast ändå ^^ kan juh inte mätas med q3

Dunka på Master of Puppets plattan av Metallica! Krossar allt!

Njah, att halo har fått sån stor uppmärksamhet tkr jag är helt ofattbart. Det är stel gameplay, storyn e dock helt OK och grafiken är juh inget att hylla över (sen är inte grafik allt). Spelet är lika överskattat som Ronaldinho i fotboll.

penis att det bara kommer till ps3 :/

Jag tror nästan att det blir ett köp av rock band ist, med tanke på att dom har flest metallica låtar. ^^

Skrivet av cHILL:

omöjligt... orka spela final fantasy på ett ruttet xbox! :S typ 10 dvd skivor? lål

Haha moget sagt, väx upp istället och skriv vettiga kommentarer. Har inte fz sagt till många gånger om att dom är trötta på alla fanboy kommentarer?

Dom nya versionerna är det inget problem på (den som du tänkte införskaffa). Jag har sj Elite versionen vilket funkar skit bra. Min kompis har versionen du tänkte köpa och har funkat helt problemfritt. Ett tips är att köpa på Siba då deras garanti är så att om den skulle paja av någon anledning så lämnar du in den och får ett nytt 360 direkt.
Spelmässigt så är det riktigt skoj att ha 360, ist för att sitta i datorstolen och gråta över att ha ont i arslet så kan man sitta i soffan och njuta. Det finns dessutom VÄLDIGT många bra spel till Xboxen. Du kommer nog bli väldigt nöjd.

Får hålla mig till q3 då Gillar det skarpt.