Inlägg av Exim

Inlägg som Exim har skrivit i forumet

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Shakalen:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av k3m:

Så borde de blanda analys och recension om ett spel och kalla det analcension. Då skulle det bli guld värt att hänga på fz.se just nu hänger jag bara här i brist på andra svenska spelsidor.

Jag är försiktigt skeptisk till ordet "analcension". Det låter som en dålig porno version av Inception. Jag vet heller inte hur mycket "objektiva fakta" vi bör ha i en recension men det kanske finns utrymme för det i andra sammanhang.

Antar att det kräver en del tid men skulle de inte vara möjligt att ni kör en benchmark på spel ni recenserar? Ni har väl antaglien datorer med lite olika specs på redaktionen så man kan få en hum över hur bra spelet faktiskt flyter.

Det är en variant, absolut. Ganska tidskrävande och meckigt men skulle det visa sig finnas ett stort intresse för sånt så kommer vi garanterat att överväga det.

(sidenote: sovdags, var snälla mot varandra så länge, så tittar jag till tråden imorgon bitti)

Detta anser jag som något som borde vara självklart de anger specs som minimum och recommended men det är siffror som kanske borde översättas till vad det handlar om i realiteten.

Ganska enkelt det ska inte finnas en Konsol version av det.

Metacritic talar sit tydliga språk ... 5.1 / 10

Får hoppas att han inte är en sellout

så apple påslag på den ? dvs hårdvarukostanad + 75% markup ?

inte konstigt att folk tror att pc är svindyrt med dessa saker på marknaden...

(och om man tittar på bilden så ser det ut some WD green diskar vanligt vis 5400 rpm diskar inte direkt högprestanda på dom.)

Gör dig skälv en tjänst och köp en PC i stället om du redan har en pc spara pengarna och köp ett nytt grafik kort om något år ....

Skrivet av Cliffie:

Känns weird att de skulle ta ner klienten om folk vill spela det, oavsett hur ofärdigt det är. Var inte precis hela poängen med nya UT att communityt skulle få vara med från ruta ett?

Så länge som de är tydliga med att det fortfarande mer eller mindre är i prototyp stadiet så känns det inte som att det borde vara ett problem. Feedback så tidigt som möjligt kan ju aldrig vara ett problem. Samt, om folk VILL spela en prototyp av nästa UT så måste väll ändå det vara ett tecken på att de är på väg i rätt riktning?

den var inte "officiel"

Nästa Tomb Raider är bara tidsexklusivt till Xbox

undrar vad pyttemjuk betala för detta.
Jag har svårt att se det ha någon egentlig anledning att vara bra eller dåligt för den aktuella plattformen.

mer konsol anpaasad skit nej tack bioware is dead...

tids exlusivitet för failbox tror jag skippar det helt då det lär lida av konsol sjukdommar som valigt när ea är inblandat

Kan dom inte fixa så att man kör 128tick rate som man gör på bra CSgo servrar ?

Försök till existens berättigande för Origen ?

Altså om man behöver "telegraphs" för att förstå att "Standing in fire is bad" Så vet jag inte om jag kan kalla dom för hardcore...

"Hardcore" brukade handla om logisik i wow i vanilla. Grinda 40 Earth protection potions annars kan du inte vara med och köra progress på C'Thun, Eller grinda 200+ fire resistance för att kunna klara bossar i BWL.

För att inte tala om det faktum att du behövde 40 eller så Onyxia scale cloaks i din raid för att kunna döda Nefarion och anat smått och gott som Flasks som krävde black lotus som var riktigt javliga att få tag på.

Suck raids i dag är ett skämt.

Jag hoppas mer på activision i kk en ett nytt jävla ska ut ett nytt spel varje höst lagom till jul rushen.

synd så mycket potential.

Skrivet av Phaeton:

Jag har allvarliga funderingar på att gå dit redan nu, tälta utanför, hamna i riksmedia, bli utnämnd till årets byfåne och börja hänga på Stureplan som c-kändis.

Så hysteriskt coolt tycker jag att det här är.

D more like it ...

Skrivet av Svenskalkoholkultur:

G-krafter i rymden?...

Så fort du har acceleration i någon riktning har du gkrafter på ett eller annat sätt. Spelar ingen roll att det är i rymden.

Intressant om dom har "inertial dampners" eller vad de nu kommer kalla det för att hindra att att man inte svimmar lika lätt av gkrafter.

Skrivet av azynkron:
Skrivet av Draug:

Jag snackade med en utvecklare på Reddit som påstår att H1Z1 karta kan bli 20 gånger större än Chernarus. Jag tror det när jag ser det.

Chernarus har 225Kvadratkiloter.
H1Z1 påstådda potentiella är 4096 kvadratkilometer.
/

Skrivet av TheConsul:
Skrivet av Draug:

Jag snackade med en utvecklare på Reddit som påstår att H1Z1 karta kan bli 20 gånger större än Chernarus. Jag tror det när jag ser det.

Chernarus har 225Kvadratkiloter.
H1Z1 påstådda potentiella är 4096 kvadratkilometer.

Här är tråden om ngn vill läsa:
http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/22s9k2/answering_questi...

Jag hoppas den blir så stor till slut i alla fall.. 225 km2 är 1,5x1,5 mil. 4025 är ca 6,3x6,3 mil, jag gissar på att de minst matchar dayZ vid launch.

I call hyped bull på det där.. Det är inte storleken som räknas, som flickan sa..
Med en karta i Chernarus storlek behöver du inte stöta på någon om du inte vill så det handlar snarare om hur de taktiskt skapar banan.
Kartan kan faktiskt bli för stor också. Arma 3 Altis är alldeles för stor om man inte har fordon t ex.

Det finns inte för stora kartor, och fordon är inte ett måste.

Skrivet av Kleptoman:

Varför slösar dom tid på att göra snygg grafik som ungefär 5% kan köra på och ha över 15 fps när de skulle kunna lägga in annat material till 95% av spelarna?

För att deras mål grupp i första hand inte är den grå massan.

Skrivet av Rakoon:

Man lär väl inte se fullt optimerade spel till PS4 och XB1 förens om 2-3 år skulle jag tro.

Jag planerar iaf på att bygga superdator till hösten för att klara av witcher 3. Hade lite otur med 2an, trodde jag skulle kunna klara det på max men blev medium/high inställningar.
Såg dock jävligt nice ut då också.

Om nu rykterna skulle stämma, fyfan vilken besvikelse. Man hade ju hoppats på att de nya konsolerna skulle hänga med i utvecklingen, men verkar ju vara en bromsbox åter igen.

Du med vetten om att det är en pc underskalet i dom där va x86-64 arkitektur och Grafik kretsar från AMD som är likvärdiga ett hd7870 eller 7850 tror jag det var så det är en low / midend pc med fancy klisterlappar och lite annorlunda minnes hanterings möjligheter.