Inlägg av Wiz

Inlägg som Wiz har skrivit i forumet

1

Jag förstår inte varför alla klagar och dissar COD serien. Själv är jag en riktigt gammal uv i gamervärlden. Efter att ha bildat familj och barn så är 360 konsolen min räddning. Jag slöspelar när jag har tid för det, vilket blir allt för sällan. Att spela på PC är uteslutet, jag har inte tid att hålla datorn uppdaterad med senaste drivrutiner och ny hårdvara varannan månad. 360 ger mig en lagom skön upplevelse på 46" HD tvn utan krångel. Snabbt och lätt färdigtbrett...COD serien är min favorit, dels genom snabb lättbegriplig action och dels genom en hyfsat genomtänkt singelplayer del. Efter 1-2 timmar så har speltarmen fått sitt. Behöver jag nämna att Zombie läget skänkt mig många timmars coop underhållning i soffan? Mer COD åt folket!

För en gammal hardcore gamer, som lirat PC spel sedan tidigt 90tal, var bland pionjärerna med nätverkslirande med koaxialnät, så är 360:n grym, nu när man sitter med villa vovve, volvo, fru och två barn. Den lilla tid som finns över för att gamea så erbjuder 360:n en klockren upplevelse. Inga konfig problem, inga drivrutiner som ska uppdateras osv. Bara i med disken och kriga på 46" HD-LCD:n
Att sen de gamla gamerpolarna dyker upp på live titt som tätt är ju ett plus. Att kunna ladda ner demon, eller arcade spel till ungarna är ju toppen. LIVE är för MIG en grymt bra tjänst som jag gärna pröjsar för.
Jag hyr till och med film där.

Do you want som cheese with that whine?

Jag fattar ärligt talat inte vad ni gnäller om. Jag har lirat det mesta som erbjudits sedan 1985. Allt från amiga, C64, NES, SNES, N64, Dreamcast, PS1,2&3, xbox, xbox360 samt PC. En gammal gamer alltså. Eftersom jag numera sällan lirar något annat än strategi på pc.kan jag inte uttala mig om pc upplagan vad gäller mw2. Vad gäller FPS på konsol så kan jag inte förstå ert agg mot MW2. Har lirat det online sedan släppdatum och trotts att jag är 70-talist och därmed har passerat 30 strecket för ett par år sedan, så tycker jag det skitkul att lira. Jag har till och med prestigat 4 ggr trotts mina sengångar reaktioner. Vad är det som ni inte gillar?

Vad som gör mig betydlig med förbryllad är att BC2 är hyllat till skyarna. Jag hoppades verkligen på detta spelet, eftersom jag var en fanatisk anhängare av BF1942, och dess efterträdare. Nu känns det segt, oprecist, rörigt och klumpigt.

1