Inlägg av salle94

Inlägg som salle94 har skrivit i forumet

Och hans namn är Flann Sinna DU DUDU DUU!

Lite ledsen att King of Fighters 14 inte kom med men aja. Gör inte mig speciellt mycket. Trevlig lista ändå.

Ahhhh riktigt coolt! Sånt här får mig att önska att jag kunde spela FPS spel med mer entusiasm. Aldrig lyckats fastna någon längre stund i denna genre men jag blir lite taggad av klipp som detta .

Har ändå adblock. Youtube börjar bli lite väl löjliga med sin mesighet på senaste tycker jag.

Titan Quest Co-op, kanske inte vad du letar efter men tycker det är ett riktigt trevligt spel.

When is melee?

@Kvarn: Om det var rome 2 du menade så hade jag samma problem. Brydde mig inte om det på länge men haft riktigt kul med det på senaste tiden. Rekommenderar att testa om du har Total war feber. Känner att jag har mycket fler valmöjligheter i hur jag spelar i de senare historiska TW spelen över warhammer (gillar det mycket ändå). Det var just Rome 2 jag började känna det i. Kust strider/landstigningar är det bästa som hänt TW på länge.

Efter kollat lite på det Yugi oh maraton som sänts på twitch måste jag gissa på att kammaren innehåller millenium föremålen

@Lippen: Det vore grymt! Särskilt med rome 2/attilas kust strider! Skicka ut landstignings båtar medan slagskeppen bombarderar stranden <3

Wintermaul wars.

Perfekt! Tänkte införskaffa Forza Horizon 3 till helgen Hoppas det får rea! Killer Instinct rea vore inte heller fel!

S M A S H !

Grymt! Tror detta är första gången jag vinner något här Tackar FZ

Blir det bra online tjänst så låter det ok. Är rätt less på att klicka på en knapp i smash bros och rörelsen händer 2 sekunder senare. Ville jag kolla på en powerpoint av spelet skulle jag göra det. Antar att dessa online problem inte är exklusiva för smash?

Marvel vs Capcom: Infinite ser rätt intressant ut i alla fall. Hoppas alltid på ett bra spiderman spel också men har inga höga förhoppningar längre.

Jag är lite saltig att fighting spelare tjänar så mycket mindre än tier 1 esporter. Heartstone hade knappt varit på listan om inte blizzard hade pushat för att göra det esport. (Inget hate, är ett roligt spel)

Jag spelar ungefär varje dag. Brukar bara bli på väg till ställen dock för att hålla uppe dagliga bonusen. Väntar på PvP och bytes systemet!

Sååå vill ha WC3 HD editon eller WC4 nu. Sen så kan nintendo gärna fixa Melee HD nu också medan remasters är på på tapeten!

Grymt! Synd att smash inte har större pris summor dock. Armada är ett monster å vinner nästan allt. Hade varit trevligt att se nintendo stötta scenen eller hur nu dota gör.