Inlägg av Ufosxm

Inlägg som Ufosxm har skrivit i forumet

1

Kommer lätt sitta ikväll och levla upp tiersen och se hur ett gratis-battlepass skulle funka. Jag är inte riktigt redo att prenumerera på deras battlepass. Jag körde rätt mycket i betan och gillar hur de gjort om karaktärerna och att det är 5vs5. Det gjorde mer skillnad än vad man skulle tro.

Skrivet av Alexraptor:

Måsta säga att retro spel med ray-tracing är sjukt mysiga. Gillade skarp Quake II RTX

Håller med! Det blir en ny fin känsla i det bara av realtidsljuset och reflektioner. Q2 är så jävla värt att ta upp igen om man vill köra med lite snyggare grafik. Ser fram emot Portal RTX också även om spelet bara är 3-4 timmar långt och jag kört igenom det 100 ggr.

Skrivet av Spanska Loppan:

Ser ut som ett spel där ytan väger mer än innehållet.

Så jäkla tråkigt när spel ser likadana ut och man vet exakt hur gameplayet är bara av att se ett klipp från spelet eller till och med en stillbild. Jag önskar mer spel där det är riktig coop. Inte bara att man skjuter i arenor på samma monster. Till och med Farming Simulator har mer coop där man måste skörda och samla upp skörden ihop för att göra det smidigt.

Filmproducenter har ju kontaktat och besökt Mojang flera ggr tidigare. De vill prata om att göra film på spelet, men inget är ju bestämt. Så här har Carl Manneh sagt:

"– Vi har blivit kontaktade av många personer ifrån Hollywood, allt ifrån producenter till agenter och regissörer. Än så länge finns det inga konkreta planer på att göra en film, även om jag personligen tycker det skulle vara roligt."

Det som Notch skriver på Twitter verkar vara menat som sarkasm mot det faktum att folk genast tror att en film ska göras på spelet bara för att det har läckts ut att filmproducenter har besökt studion.

Jag har scrollat igenom några videos och tycker att du gör bra och sköna commentaries
Jag lade upp ett schemalagt inlägg om din youtubekanal på vår Facebooksida med över 1000 likes, så jag hoppas det kan göra nån skillnad. Inlägget kommer upp efter typ 22:20 ikväll. Lycka till med din youtube-karriär!

De kontaktade mig på Facebook med skitdålig svenska, troligtvis google translate. Det är för att jag tillsammans med en kompis driver en youtubekanal med spelvideos i komedistuket och har över en miljon videovisningar. De ville ge oss ett par cdnycklar att ge ut till våra tittare som pris i en tävling som vi kunde ordna. Efter att ha gått in på deras sida och sett google translate-texten, och sedan läst om g2play och att de är i hong kong och egentligen bara köper billiga retailversioner och säljer nycklarna från kartongen så beslutade jag mig för att det inte var en vettig och seriös samarbetspartner. Men jag vet inte.... det kan lika gärna vara stulna koder för jag läste om folk som fått sina koder bannade från Steam när de lägger in dem. De har inte svarat på mitt meddelande tillbaka, vilket tyder ännu mer på att det är nån ickesvensk med translate som försöker fixa reklam hos många youtubers och bloggar.

Det finns nått som heter Game Dev Tycoon. Är det samma spel som ni snackar om?
http://www.greenheartgames.com/
Finns ett demo på hemsidan där.

Skrivet av figgehn:

OnTopic: Det enda som stör mig, det är Thumbnailsen, hade varit trevligt med iaf en text i dom

Håller med! En svensk flagga med en gremlin säger inte mycket om vilken video det är.

Skrivet av figgehn:
Skrivet av Ufosxm:

Ser bra ut och låter bra också.
Många youtubers skiter oftast i produktionskvalitén. Jag gillar det som fan! Fortsätt gärna så får vi se hur det utvecklas. Inte lätt att få många tittare på youtube utan hjälp så jag ska posta dig på våran Facebooksida och hoppas att du får lite mer tittare.

Sådana som dig tihi!

You lie! Jag lägger ner min själ i filmerna.

Skrivet av Dave Lister:
Skrivet av Ufosxm:

Håller med. Och det unika i HL och HL2 är ju HUR storyn berättas. Så filmen skulle kunna berättas ur t.ex Barneys perspektiv, och att Gordon är med då och då.

Half-Life: Blue Shift?

Precis. Det skulle ju funka för då har man en huvudkaraktär som iaf kan ha dialoger med de andra vetenskapsmännen.

Skrivet av StrongBad:

I så fall ser jag helst en Portal-film. Half-life har tyvärr inte lika bra och unik story, det känns som om dystopiska filmer om aliens som förslavar befolkningen har gjorts så många gånger redan.

Håller med. Och det unika i HL och HL2 är ju HUR storyn berättas. Så filmen skulle kunna berättas ur t.ex Barneys perspektiv, och att Gordon är med då och då. Jag tror att det skulle bli en ganska cool film, framförallt i scifi-genren, med ett lab fyllt med konstig alienteknologi. Typ de där ormarna med näbb och konstiga forskningstationer med utomjordingstema.

Valve och Abrams: "Vi vill göra Portal eller Half-Life-film"

Jag pissade nyss ner mig av lycka.

Det är så fina titelbilder du får, Thomas
Ritar du dem själv?

Ser bra ut och låter bra också.
Många youtubers skiter oftast i produktionskvalitén. Jag gillar det som fan! Fortsätt gärna så får vi se hur det utvecklas. Inte lätt att få många tittare på youtube utan hjälp så jag ska posta dig på våran Facebooksida och hoppas att du får lite mer tittare.

Skrivet av figgehn:

Fick en sponsrad länk på Facebook idag... Turok AB, så jag och ett par vänner hjälper dom att få upp sin aktivitet på sin FB-sida:

https://www.facebook.com/pages/Turok-AB/125475924186919

Om du också vill hjälpa finns det lite inspiration här:

https://www.google.se/search?q=Turok&hl=en&tbo=d&...

Alla måste titta!

Klart man vill ha en knapp med Street Fajter.

Mats Nylund är den bästa bilen.

Det skulle rädda tjurarna en del i tjurfäktning. Istället för att de hugger av bollarna på tjuren (så att den ska bli arg) så kan de tejpa fast en Virtual Boy som lyser rött i hela ansiktet. Då springer den som aldrig förr!

Och det blir dessutom roligare för åskådarna, för tjuren lär ju springa in i väggen hela tiden. Slapstick is the shit.

1