Inlägg av sturish

Inlägg som sturish har skrivit i forumet

Fick exakt samma problem, satt nog 10H i streck utan att komma på vad fasen problemet var, Var nog säker på att det var Gkortet,Modekortet,HDD, till och med ramen var det fel på en stund, men vad som löste problemet klockrent var en Ominstallation av windows så sken den som aldrig förr.
Hann att ta några kort på mobilen när jag under dom få sekunderna hade bild på skärmen vid uppstart, Sen slocknade allt och man hör det där ljudet när man kopplar ur en sladd från datorn, Dudung. Sen slocknar allt och skärmarna tappar signaler, sen hänger sig övriga, mus tangentbord..

Men på kortet jag tog stod det att "det gick inte att starta bildskärmsdrivrutin" som meddelande ifrån windows.

Första ominstallationen efter köpet utav datorn som var i slutet på 2015.

här kommer en till teori, Kan ha varit för mycket korrupta filer så windows fick sig ett spel..

Hoppas det löser sig!

Mvh

Kan nästan tycka att spelet Scum ligger lite före, fast ändå inte i och med att det är såpass nytt och är i UE som inte riktigt är optimerat fullt ut ännu. Tuggar duktigt med prestanda men satan vad genomtänkt det spelet är för vad det är atm.
Tycker man ändå får uppskatta vad DayZ ger, var väl en utav de "första" eller vad man ska säga, som i sin tur gav nya idéer till spelutvecklare.

En av de värsta buggarna nu ingame är assignments IMO, ca 70% av gångerna jag ska in och kika vad man har för uppdrag, så får man den där gråa bilden, Är som att spelet fastnar mellan laddningsrutan från att du ändrar klass till att du skall spawna men Det går inte att göra något annat än att vänta ut matchen för att få sina poäng, Vill minnas att detta hände ibörjan på bf1 också.
Alt-F4 och hitta en ny server och börja om.

Letade runt som en tok sista timmen efter en Logitech eller Thrustmaster ratt till datorn utan framgång.
Får hålla tummarna när Black Friday är här.
Någon här som haft lyxen att ratta G29 och även en Thrustmaster modell som kan ge sig an en kortfattad review?
Tänker främst ge mig på Sim spel och racing så har ingen direkta krav på något, förutom ForceFeedbacken som redan finns i G29 & T300/TX RW, Det är väl främst någon av de jag är i sikte på men vet inte vad som kommer att avgöra, antagligen prislappen på BlackFriday men kan ändå vara skönt att få en annan uppfattning också.

Har haft hur kul som helst, I mp läget. Fan vad bra det känns. BR Delen låter jag vara tills det är fixat, Går knappt att spela med vänner och det är det ända jag gör för tillfället. Vi är 4-6 st varje gång och vinner 80% av våra MP matcher och det känns bättre än en CS match när man kommer igång med att ha rätt classer i matchen m.m.

Får hoppas det kommer en seriösare sida på MP så man kan köra lite turneringar framöver,
BR har man fått sjukt mycket Connection lost/host något, Mid game men värst är innan man kommer in i en lobby vilket är trist.

Saknar helt klart MP läget i denna betan, BR är kul med vänner ibland, men känner bara mer meh över BR i dagsläget. Tror starkt att cod br blir en hit för dom flesta, men jag kommer nog hålla mig i MP läget då det kändes roligast

Betan lockade absolut inte mig något alls, kändes mer eller mindre som en hittepå patch till ett bf spel som varit ute några år. Kändes inte som ett nytt spel helt enkelt, Små detaljer visst, men är det allt..?
Tror tyvärr att skinmarknaden tagit över såpass hårt idag att det är svårt för utvecklare att göra det de egentligen hade tänkt.

Skrivet av Lukan:

Jag som såg fram emot detta, men musiken i videon gjorde så jag avbokade.. Synd

haha Vad i helv...?

Musikvalet må vara dåligt, men att det har en sån avgörande faktor var det sjukaste.

info om beta som är i September

https://www.callofduty.com/blackops4/beta

@NiC: Tackar för infon, Det var ju smidigt

@NiC: En som har lite mindre koll på det här med mythic, Vad sjutton är det? Tycker jag gjort det mesta som går att göra dungeons/HC, Men var fasen hittar ni mythic? Är det något man låser upp och isåfall hur? Väldigt lost angående just det. Återkommande spelare sen tbc. Mycket nytt..

Skrivet av Lukan:

Har spelet Alphan en hel del

Grafiken, ljudet och förstörelsen är top notch! 10/10

Vapen ljudet och känslan är en helt annan nivå jämfört med tidigare battlefield (spelat alla)

Att man dör snabbare och att man måste verkligen använda sig till sin squad och teammates för ammo, health, etc gör att man verkligen inte känns som en enmans arme längre utan att samarbete belönas och uppmuntras starkt. (Inga campers uppe på en kulle hela rundan längre, inclusive tanks etc)

Det negativa jag själv upplever är väl att det är för mycket på skärmen, snö, bländande ljus, och det känns som det är något filter över allt för att få fram snygg bild, så hade velat få en mer "clean" och tydlig bild för att inte tappa bort folk man siktar på etc.

Och även lite klumpigt när man dör känns som det tar långtid innan man är inne i fighten igen. (Man ligger på marken och hoppas att någon snäll medic lr squad ska hjälpa en upp)

Tror detta kan bli en av dom bästa battlefield. Och nytänk kring andra världskriget känns faktiskt uppfriskande, det är inte ett tidigt 00-tal ww2 shooter re-make utan detta känns helt nytt och eget. Tankar?

+1
Jag trodde det var fel på mina ögon först, Men då är jag inte ensam om att det känns som man kollar på en Bild istället för en "levande värld" eller vad man ska säga. Sjukt lurigt att sikta iallafall
Gillar tempot i spelet enormt, Här är det snabba beslut som gäller!

Skulle vilja påstå att det har potential men optimering osv behövs och sånt tar ju tid. Just nu är squad 1 år före på alla fronter förutom flygplans delen men har för mig att det är på ingång också? Hur som helst 2 underbara spel.

Ljudet i post scriptum är verkligen inte dåligt, Ljudet från en bombräd från ett plan är sjuuuuuukt fett! Man HÖR ingenting annat

Det var en smartare lösning

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Quake 3 eller?

Nu skrev jag jättefel Och skäms. Sorry.

Halo: Reach - Halo 2 - Halo 3 samt 4 och 5.
Han var proffs i ca 7 år.

Som en inbiten gamer man är vet man ju självklart vem detta är, Quake gud i tidig ålder och sen rullat på, World Rank 1 i iallafall En säsong minst i h1z1 när spelet var som mest populärt..
Lite väl mycket casuals här fan vad trist..

Vet ni inget om Ninja sedan tidigare tycker jag ni ska hålla kakburken stängd Han är EX Pro spelare i en rad spel å fan värd det han gör imo! Riktig grinder

@joary639: Händer i många många spel, inte bara pubG. Kan ha att göra med att dom sätter serverna på 60 thick och sen att du och den du har duell emot har 2 jätteolika ping mot servern, Lite sånt som spelar in men tycker verkligen inte om att spel som te.x pubg bf1 osv väljer 60 thick, hela upplevelsen blir halvt som halvt "husslad" om du förstår vad jag menar.

Inte alls konstigt enligt mig. Sakta men säkert lämnar folk PUBG för de inser hur rötten optimeringen är och hur efter dem ligger

toern jag tänkte bannemig skriva samma sak, men du var innerligen snabbare <3! Ja håller helt med och det räcker väl att man söker på detta spel för att se vart fokusen har varit sen realese, har inte hört ett smack om något annat än dessa mikro transaktioner och dess problem. trist.