Inlägg av Mosfet

Inlägg som Mosfet har skrivit i forumet

Behöver man kläder för gaming?

Single-player
Press start to play
...What a horrible night to have a curse.
Bokat.

XP boosts etc. är ju enligt mig p2w. Skins kan vara det om det inte går att få genom vanligt spelande om man nu bryr sig om sånt. Är lite slippery slope då att få nytt innehåll lite då och då är ju inte fel, men nuförtiden får man ju få betala samma för smulor vad man fick en hel expansion för förr i tiden.

Witcher 3

PC är kung, allt bör komma till PC. Allt konsoller kan göra kan PC göra bättre.

Eddie Hall? Coolt...

Ja trodde aldrig att tidningen som kom i min brevlåda skulle bli den sista, kommer bli inramad på väggen.

Blir nog bra, bara dom gör klart min Merchantman snart.

Grattis antar jag, sen om jag tycker dom förtjänar att vinna nåt? njaaa tveksam men så är jag knappast kvalificerad för att sitta i bafta juryn .

Det här känns som ett fall av: PC exklusivt i ett år och sen släpp på konsoll.

Jag har följt utvecklingen av det här spelet sedan 2014 eller 13....jag vet inte längre. Kastat alldeles för mycket pengar på och det är kul att spela.
However..... dom behöver inte simulera allt, jag vill inte, nu säger det här här ur mitt perspektiv men jag vill inte ha en simulation av allt, "Hey,ska vi gå och raida den här basen på den planeten? Nej, jag kan inte för jag måste käka lunch och gå och skita." Nu vet jag inte hur viktigt toalett besök är men folk klagar när det inte finns en på vissa skepp så tydligen måste man gå konstant, varför?

Spelet har pontential att bli riktigt bra men fokusera på det som är kul och GÖR KLART DET NÅN GÅNG! Iofs går jag i pension om 20-30 år så då hinner jag spela massor...

Aldrig haft ett jobb med en bonus, klapp på axeln är väl det bästa man fått om det gått bra.

Klart man spelar på datorn. Varför spela på Nintendo?

Ni kan nog se fram emot kraftfulla och modiga avsnitt som får er att bölen till mamsen. Jag har mina aningar om vilka som är skurkar och vilka som är fantastiska orädda hjältar.

Hata eller älska Epic spelar ingen roll, att företag vill tjäna pengar är A och O. Exclusivitet i detta fall är garanterade pengar vilket är vad alla företag i världen strävar efter, spelar ingen roll om det är kalsongfabriken i Lurvistan eller en spelutvecklare i Sverige. Om man tänker lite naivt att skapare av spel vill att så många som möjligt skall kunna ha tillgång och uppleva vad dom har skapat så ja, då skulle exclusivitet vara en hemsk och avskyvärd tanke. I världen vi lever i är det pengar som styr om vi överlever eller inte och kan försörja vår familj, då är i detta fall exclusivitet=garanterade $$$$$$ , inte något annat dolt motiv som att "vi måste få jätten Steam på fall". Money talks and bullshit walks.

Batman död? Nänänänänää... gör om gör rätt.

Köper aldrig nånting på Epic men tar gärna emot alla gratis spel

Kassandra var en perfect psycho ond syster i Odyssey!

Arrgh, släng in Bruce Cambell så är filmen klar.... behöver inte nå Oscars vinnare etc.

Hade dom inte fulat med Muso TNT så kanske...