Inlägg av Sanazin

Inlägg som Sanazin har skrivit i forumet

Jävla trams. Uppkopplade spel tillåter sällan moddning av något slag.

Nej.

Jag vill ha en nyckel! Ja kamelåså.

Ni som har spelat, är det live-service / mikrotransaktions-modellen som förstör spelet eller vad är orsaken?

Skrivet av Mirror_Hime:

Yay! Äntligen är sjukan över och en härlig afton med GoW väntar. Är SJUKT taggad - vi ses! 👋🎊🎉🥳

Satfläsk vad sjukt!

Instämmer med ovan. Det var fantastiskt att lira igenom det en gång och miljöerna samt grafiken är makalöst. Men det tar slut lite för fort och det finns väldigt lite (ingenting) att göra när man är klar, vilket är otroligt synd!

Vem var det?
Vem var det som skulle släppa GTA 6?!

Skrivet av kingzla:

Återigen, det är ett icke-problem. Men idén att man har sitt dataspel om 20 år är en fantasikonstruktion i det här sammanhanget.

Det här var det dummaste jag har hört på länge. Att det är en icke-problem får stå för dig

Sådana här typer av spel är lite komiska.. Det första jag gör är att installera en trainer med godmode och sedan så är det bara att njuta

Jag har ingen som helst behov av att utmanas i spel utan det överlåter jag till arbetslivet istället. #easylife

Sitter i valet och kvalet mellan en 75" Q80T eller en 75" XH90. Båda ser lysande ut och MediaMarkt Barkaby har de på display. Hdmi 2.1 skall det finnas stöd för och man har t.o.m lyckats aktivera GSync på Q80T:n då den stödjer någon form av VRR. Sony har ännu inte släppt firmware för att ta nytta av hdmi 2.1:s funktioner men det bör rimligtvis komma lagom till PS5-lanseringen.

OLED är det utan tvekan LG CX som gäller där 65" modellen inte kostar skjortan, men då jag vill gå upp till 75" och slippa överhuvudtaget tänka på inbränning (oavsett hur bra pixel shift är) så blir CX aningen för dyr / inaktuell, tyvärr =/

Skrivet av Belgaar:

Fyfan va tråkigt och lättkränkt liv. Går runt och grinar och fråga ut Ubisoft anställda om dom har en kränkande människosyn på hjältinnorna i sina spel.

Hade personligen bett han dra åt helvete om jag jobbade på Ubi och inte lägga sig i det spelet som görs. Denna man har absolut ingen anledning att lägga sig i Ubisofts verksamhet.

Företags yttrandefrihet matters lika mycket som våran eller journalisters. Annars fungerar inte yttrandefriheten på riktigt.

Ubisoft ska ha rätt att göra precis vad dom vill i sina spel utan att alla andra ska förstöra deras produkter.

Det var VÄLDIGT länge sedan jag valde att skriva något på FZ men är du helt borta eller? HUR är det något negativt att uppgifter gällande sexism och sexuella trakasserier kommer fram, oavsett företag? Jag får intrycket av att du aldrig någonsin har jobbat på en arbetsplats eller rentav är alldeles för ung för att överhuvudtaget kommer i närheten av ett arbetsliv.
Om du har det så blir jag väldigt orolig för dina värderingar och moral. Det här har överhuvudtaget inget att göra med yttrandefriheten människa, herregud.

Det här var då verkligen inte min typ av spel. Höll i 4-5 minuter...

Neeeeeeeej.
Nenenenenenenej. Ne-ne-ne-ne-ne-nej-nej.
Sjung med mig.

Ne-ne-ne-ne-ne-nej-nej nej nej nej nej nej.
Punkt.

Bomshakalaka.

Jag mår lite illa nu.

De nya drivrutinerna medförde ett problem som inte avhjälps av den nya betadrivrutinen. Mitt GPU1 låser sig på 980MHz i load istället för 1228MHz, tills dess att jag stänger av bildskärm #2 och startar om datorn med den avstängd. Därefter fungerar allt som vanligt, även om man slår igång bildskärm #2, tills nästa omstart. Då brakar det loss igen. Suck >.< Första gången på åratal jag faktiskt stöter på drivrutinsproblem.

Jag äter inte julskinka =(

Skrivet av Nocturnal77:

Det har ju redan skjutits på...och ett spel som Hitman vill man ju inte (iaf inte jag) spela i episoder och vänta veckor/månader på nästa bana...

Jag får nog vänta tills allt finns ute och köpa det då...suck.

Ja, så får man göra.

Läser inte folk nyheten? Du kan fortfarande köpa alla episoder (dvs. hela spelet) för $60, redan på förhand.
Vill du däremot kanske testa en episod och se om det här är något för dig, så behöver du inte köpa hela spelet utan du betalar endast $15.
Kort och gott innebär detta att spelet i sin helhet har skjutits upp, men hur ofta händer inte det egentligen att ett spels lanseringsdatum skjuts upp?

30 FPS...