Inlägg av Tehkilla

Inlägg som Tehkilla har skrivit i forumet

HT's är bra mot MMM, mot nästan alla Zerg units.

Du kan feedbacka Medivacs, Overseers, Thors, Banshees, Ravens, Ghosts osv osv.

Du kan göra dom till Archons.

HT's är bra mot många saker, och jag föredrar för det mesta HT's istället för Colossi, speciellt mot Terran eftersom att Terran brukar ju skaffa Reactor Starport för Medivacs ändå, och då kan dom lätt byta till Vikings och bara döda dina Colossi.

Rank 11 Diamond i min division om nån bryr sig om sånt.

Skrivet av markus:

Det jag syftar på vad ska man göra med en morsa/farsa som abryter mitt i spelet hela tiden? typ

Varför sa du inte det då?, och säg åt dina föräldrar att dom får vänta ;D

Jag fattar inte vad det är du pratar om...prata svenska plz

Skrivet av Apkatt:

Mjo, brukar inte ha tid att scouta runt

Gör tid för det, du måste verkligen scouta hela tiden, så att du vet precis vad din motståndare gör! scout scout scout!

Har addat dig på MSN ;D

Om det är nån som vill ha ett guest pass så PMa mig så ger jag gärna bort det.

Du borde dra till Media Markt och köpa spelet, kostar bara 300kr där tror jag

gott

Nån som har lust att ge mig en Guest Pass Key om jag tigger riktigt snällt? ^^

Skrivet av Tybalt:
Skrivet av psydonymous:

Spela ett par hundra matcher i multiplayer och kom sen tillbaka hit, läs din tråd och skratta åt dig själv.

Vem köper SC2 endast för singleplayer egentligen?

Jag skulle gissa att fler spelar SP än MP.

Öh, nej.

Skrivet av Kaiser_Johan:

Roach/hydra ZvT är att be om en förlust. Inte en chans mot mech, några få tanks är allt som behövs.

Spling/muta -> snabb broods+hydras är det som gör att jag kan vinna ZvT, förutsatt att T inte scoutat g.spire i tid för att producera vikings.

Muta harrass tills han har thors eller många rines.

Vikings >>>>>>>> broods, det är löjligt vad bra AA vikings är. Corruptors är sämst i jämförelse. Du får hela tiden hålla koll på hans spire och lair och i tid med vikings så är det hur lugnt som helst.

Förresten; ett gäng thors gör ändå bra skada mot broods som råkar klumpa ihop sig lite. Oftast skaffar inte Z flying armor, medans du som T skaffar mech weapon, så broods armor gör inte så mkt i slutet -> thors gör bra skada, avsluta med vikings. Tanks dödar all ground.

Jag kanske bara har mött riktigt dåliga spelare då, jag har faktiskt vunnit ett antal matcher såhär, men det där är ruskigt bra faktiskt.

Kan ta ett tag om du inte levlar som nån hardcore kines, tog mig bara ungefär 7 dagars playtime tills jag kom till lvl 80, för jag är så bäst

(tips, dungeon finder är ett bra sätt att få mycket EXP)

Att fuska förstör syftet att spela totalt, förstår inte poängen med det, själv hackar jag inte ens min rank för jag tycker att det känns belönande när jag äntligen kommer till lvl 70.

Varför spela ett spel alls om du fuskar?, om du har ett aimbot så spelar ju en bot åt dig ändå, förstår verkligen inte det.

<---------- Mitt fina namn

Skälet till att många hatar Nåbtuben, inkluderat mig själv, är att den är så himla lätt att använda och väldigt orättvis, den kräver knappt att man siktar, du behöver bara sikta nånstans nära killen du vill döda, eller om du har danger close, behöver du inte ens sikta nära honom, du kan typ skjuta 10 meter bort och döda honom, och det kan vara ganska frustrerande, men jag gnäller aldrig om det i chatten dock, för det är lite omoget.

Stormreaver - Danzo 80 Troll Mage

Alla som vill ha lite hjälp att få en World of Warcraft: Cataclysm beta invite, så har jag hittat ett sätt att göra det på, ganska fiffigt, inge konto stjälande här! det har inget med att ge dina konto uppgifter till nån eller nåt.

Du kan alltid kolla på HDStarcraft och Huskystarcraft, man kan lära sig ruskigt mycket där, eller så kan du kolla Day9's Daily om du föredrar det!

Skrivet av jonne_man:

Battlecruisers äger hydras kostnadsmässigt. Ända man kan göra som Z om T skaffar ett antal BCs är att skaffa corrupters.

Vikings är också sjukt bra mot broodlords.

Som terran vill du helst döda Z innan han får hive tech och får full användning av sina 3 eller i vissa fall 4 baser. En bra attack runt 120-150 food med bra unit sammansättning är riktigt svårt för Z att klara. Se till att macroa bra bara så har du en bra chans.

TvZ är nog enda matchuppen jag tycker är lite obalanserad just nu. Mech är bara så svårt för Z att stoppa.

Jo, Terran mech kan vara riktigt svårt att stoppa, men det är inte omöjligt att vinna mot det, du kan skaffa dig mutalisks mot tanksen, och sen drar du bara massa roach, hydra för att ta hand om resten, sen om det är lite bio i mixen där så kan du alltid fixa banelings och undersöka speed upgraden, eller så kan du lasta upp lite banelings i några Overlords, banelings i overlords är också jättebra på att förstöra en contain, om du tar dina overlords och droppar dina banelings på Tanksen.

Finns ju säkert många sätt att stoppa det, men jag brukar göra det såhär.

Nån som har lust att ge mig ett guest pass?