Inlägg av Achron88

Inlägg som Achron88 har skrivit i forumet

Får hoppas att dom är klokare än Ark Survival Evolved utvecklarna, och inte släpper expansioner medans spelet är i early access.

Väldigt intressant läsning! Jag har Quiet's theme i en spellista, tycker den är riktigt bra så blir spännande o höra mer ifrån henne.

Valde The Thing, body horror och oförklarligt grymma varelser är min grej.

Amerikanska remaken av första The Grudge är även en favorit. Den är inte perfekt men det kvinnliga spöket skärrade mig i typ 15 år, och det är vad en bra skräckfilm ska göra.

Rackarns. Var så självsäker på den här quizzen men ni hade några luringar, bra gjort!

Skrivet av Thane:

Testat Hearts Of Iron 4 efter 1945?

Har faktiskt aldrig provat det, har kännt till serien men det har aldrig talat till mig.
Gillar lite sci-fi eller fantasy i mina strategi spel

Om du vill stress testa datorn så är Total War Warhammer Mortal Empires ett av dem mer krävande att köra på max grafik, speciellt under stora strider.
Säger Mortal Empires då den kartan som innehåller alla raser kan vara väldigt krävande på din dator bara den.

Shadowrun (snes versionen)
Det mesta som Shiny gjorde (Giants Citizen Kabuto, Sacrifice, mm.)
Hade sagt Symphony of the Night men nu har vi ju Bloodstained som är minst lika bra (kanske inte grafiskt).

Skrivet av BlackBozze:

Xcom - mycket bra 😄👍
I Total War gillar jag mest själva det strategiska i kartan, medan striderna är lite jobbiga och kaosartade för mig 😆 Men jag förstår absolut tjusningen för de som fixar det.

Jo det blir snabbt kaos i striderna, men man kan sitta och trycka på paus knappen och spela det som ett "tur baserat" spel som typ Baldurs Gate, där striden är i realtid men du kontrollerar när saker börjar röra sig. Jag trycker den knappen varannan sekund i strider

Har en hel del vänner i samma sits som du, som jag har rekommenderat spel till och dem flesta har fastnat hårt för Total War Warhammer (vilket lutar mer åt rollspels hållet än dem andra total war spelen) och Mount & Blade Bannerlord.

Du kan spela dem spelen i din egna takt då dem inte är i real tid, förutom i strider, så du kan enkelt gå ifrån datorn när som helst.

Tur baserade spel som X-com och Phoenix Point är också populära bland unga pappor.

Den var svår!

Rackarns God of War hade jag fel på, har aldrig spelat dem.

Snubblade bara över "hur många år efter..." frågan

Bra quiz, mycket jag inte visste!

11/11 på första försöket!
Konstigt nog så har jag aldrig varit särskilt intresserad av tidsresande.

Blir o pröva det igen då.... 71gb?! nope jag har annat...

Ser ju häftigt ut, de enda som oroar mig är väl att det nog inte kommer finnas mycket annat att göra än och lösa fall, inget "replay value". Dessutom kommer det nog finnas dlc för tusen spänn en månad efter release.
Men om spelet säljer bra och blir populärt så kanske vi får se lite mer kända skådisar i senare dlcn Charlie sheen som misstänkt för en hit and run eller nåt?

De e faktiskt väldigt värt de här spelet kan jag säga, köpte de här omdagen och blev sittandes i flera timmar, väldigt beroende framkallande.. e du som jag och har för mycket tid o slösa så rekommenderar jag de här, de går o klara av om du spelar solo men multiplayer e nog roligare... försök få en polare eller 2 o köpa de också dock, för o spela online med folk man inte känner funkar inte alls, iaf inte för mig.. blev aldeles för hetsigt

väldigt välprogrammerat spel skulle jag vilja säga, har en ganska kass dator, kunde knappt lira metro 2033 på den, singularity flyter på utmärkt dock, och de ser väldigt bra ut.. har lagt märke till hur dom gjort att de flyter på så bra dock, när man vänder sig om så förlorar allting bakom en sina mer detaljerade texturer, vänder man på sig snabbt så kan man se hur texturerna blixtsnabbt laddas in igen, kanske bara e på min dator dock?