Inlägg av soderkvist

Inlägg som soderkvist har skrivit i forumet

Jag har spelat 7an på dator men har för mig att det kraschade på ett ställe så jag kom inte vidare. FF Adventure på Game boy har jag kört. Det är väl i princip det så 3 rätt är väl rimligt att kunna gissa sig till

Skrivet av Devan:

Har svårt att hitta strumpor i hög kvalitet som håller länge, de två senaste gångerna jag köpt strumpor så har de gått sönder efter 3 gångers use.

Var kan ni rekommendera att jag handlar? (Behöver herr 46-48)

Du har ju rätt stora fötter men jag tror dessa kan funka. Har själv EU46, UK11.5, US12 i skostorlek på herrskor så också ganska stora fötter och dessa funkar för mig.

Jag kör själv på skolyx ribbade ullstrumpor, föredrar Over The Calf så de håller sig uppe och därmed sitter snyggt och inte säckar ovanför skon Men det finns ”vanlig” längd också. De må vara ull men det är inga ”skidstrumpor” utan de är tunna och jag använder mina året runt. Med det sagt finns de i bomull också.

Det fina med strumpor i ylle är att de behöver inte tvättas ofta. Det bygger inte upp dålig lukt som i bomull. Jag använder mina en dag åt gången sedan får de vila medan jag roterar med andra par. På det sättet kan det gå långt mellan tvättarna och det är en nyckel till att de också håller länge.

När det väl är läge för tvätt (troligen för att du kliver i exempelvis en kattspya hemma) så är det låg temp som gäller, tror det var 30 grader. Efteråt kan man dra lite i den så de behåller längden innan de hängs upp på tork. Inga torkskåp/tumlare.

Lycka till

Battlefield 1. Köpte på Black friday och är helt såld. Fattar inte att jag väntade så länge på att testa det. Jag har spelat fyran fram tills i höst. Spelsläppen kommer tydligen för tätt för mig.

Skrivet av Proximately:

Jag sitter med ett 1050 Ti.

Jag hade ett 1060 6 gb och det gick att köra 1080p low med fps på ungefär 60 förutsatt att resten av systemet inte sinkar. Så där är nog minsta möjliga om det inte fullständigt ska slakta upplevelsen.

Bytte sedan till ett 3070 vilket var ju ett fantastiskt lyft men Ray Tracing orkade det inte med

Jag köpte ett 3070 i höstas och det jag har lärt mig är att det i princip kunde ha varit utan Ray Tracing för det är ändå inte snabbt nog. Frågan är om det klarar Portal med rimlig frame rate 😄

Jag spelade ettan och tvåan massor på dator. Det var kul men konkurrensen om vad man ska spela har ju hårdnat en del sedan dess. För mig har det inte blivit mycket GTA från 3an och framåt men spelen har alltid varit imponerande.

Pc-spel. Har köpt på GOG, Steam, EA origin och Epic. Det stör mig inte nämnvärt att vara utspridd men GOG är favoriten. Steam är största biblioteket.

Jag minns att jag dräglade över Tribes 1 och 2 men tror vi fortfarande hade uppringd uppkoppling i föräldrahemmet då.
Tribes Ascend har jag lagt en del timmar i och hade väldigt roligt med farten på skidåkningen och utmaningen att överhuvudtaget träffa en fiende med disc launchern. Duktigt adrenalinpåslag när man tog flaggan i hög hastighet Jag hade bara som avsikt att spela lite casual så att det fanns balansproblem är inte något jag direkt märkte av. Spelet funkade bra som jag minns det. Minns inte varför jag slutade spela det.

Edit: spinfuser heter ju bössan, inte disc launcher:)

STALKER är det som lockar men nog kniper jag säkert något av spelen på listan i någon utförsäljning i framtiden.

Skrivet av Sarkofag:

Fortsätter nostalgi-kriga i bf4

Samma här Började tidigare i veckan. Tror det var 3-4 år sedan sist. Hade ingen direkt koll på att det hade kommit en drös uppföljare heller och inte verkar det spela någon roll heller för det fanns ju servrar. Det duger åt mig

Fast internet som då kom i form av ADSL 0,5 mbit var revolution. Uppringt internet var som riktigt dög för spelande i realtid även om man försökte ändå. Annars har det väl rullat på genom åren

Skrivet av Zidious G:

Total War Rome 2. Det var i det närmaste ett bedrägeri.

Jag köpte Total War Rome 2 Emperor Edition som mitt första Total war-spel 2015 och har tydligen spelat 103 minuter enligt Steam. Har funderat på att prova igen men kanske man ska prova ett annat Total War då, har du något tips eller tycker du det är värt att köra Rome 2 om man har det?

Skrivet av Ghan:

Ge mig bara ett vanligt Fallout fast med co-op... är det så svårt?
Allt måste inte vara PvP.

Precis. Isometriskt och turbaserat

Jag trodde bara det fanns tre spel i serien. Får testa det här nya som bara heter Thief

Köpte Mankind divided men hinner inte spela det förens nästa år

Ska ge tvåan en chans till och fungerar inte det så känns det inte som någon idé att titta åt trean. Tycker Fallout Tactics är bättre än Wasteland 2.

Skrivet av PerAstra:

Star Trek: Armada är nog inte så bra med dagens mått mät, men back in the day var det ett jävligt bra spel! Håller det fortfarande bland mina toppspelupplevelser!

Både ettan och tvåan är bra spel tycker jag. Både sp och mp är roligt.

Hittar ingen UBI30-flik. Verkar inte finnas något gratis Rayman längre.

Hittade efter lite sökande att man skulle gå in på 30years.ubi.com

Det var fint med vanliga CS där det endast handlade om själva spelet. Inga skräp som skins, knivar och lådor.

Skrivet av Eltu:
Skrivet av Slashgibber:
Skrivet av soderkvist:

I Deus Ex eller Invisible War finns inga civila "mechs" så antar att de utrotade alla.

Joho, det finns det ju visst! Bartendern i Hell's Kitchen t.ex.

Hon var dock ex-UNATCO

Bra ni har koll Får spela om det för att se hur det ligger till nu efter man har sett den moderna trailern. Leta efter mechs. De kan ju vara så att de har stött ifrån sig implantaten och dött av det också.