Inlägg av Sgt. Stinger

Inlägg som Sgt. Stinger har skrivit i forumet

1

Om detta stämmer kan nVidia behöva stå upp emot hård konkurrens.

Från Motorstorm-utvecklaren – Drive Club till PS4

Jag gillar tanken, men jag tyckte att den lilla bilkörning man såg kändes allt för arkadig.

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av bavver:

ehm, håller mig till tangentbord och mus tror ja

Använder fler knappar än den där har att erbjuda när jag spelar MMOs. Att tillägga att jag också har en razer naga.

Så för min del blir det nog tangentbord och mus för den där är nog mer för casual gamers.

Det du missar är att du har tre olika shiftstates som du kan aktivera med t.ex. styrkorset vid tummen. Dessa gör att du kan gånga antalet tangenter på tangentbordet med tre.

För övrigt tror jag inte att joysticken/styrkorset är tänkt att användas istället för wasd, utan snarare för shiftstates, vapenval osv.

Räknade lite på detta och det verkar som att mojäng har dragit in ca 1,79 MILJARDER kronor brutto på minecraft år 2012. Det är rätt häftigt.

jag tycker annars att Valve borde kunna köpa ett par av de här utvecklarna. Det hade nog varit det bästa alternativet.

Skrivet av joary639:
Skrivet av Segas:

Jag är en av många som blev av med tjänsten som pedagog på ett dagis, just för att föräldrar tyckte det var äckligt med en man som jobbade med barn - så jag vet precis vad jag snackar om, och det händer bokstavligen inte ett skit på den fronten..

Riktigt tråkigt att höra.
Men trots detta, kollar man på jobbannonser i branschen så står det alltid att de vill ha manliga sökanden (kanske inte där du bor?)
Men då vet du hur det kan vara att bli diskriminerad på grund av sitt kön på arbetet. Och det är det det handlar om.

Detta är något som ofta skrivs i jobbannonser för att det är ett billigt sätt att få folk att tro att företaget är jämställt trots att det inte är det. Bara för att det står så i en jobbannons, och hälften av sökanden är män, betyder det inte att en man kommer få jobbet.

För övrigt är det skrämmande hur många i kommentarsfältet som skriver att det inte är nåt problem för att rakt efter komma med en alldeles egen sexistisk kommentar.

Artikeln var inte särskiljt bra skriven. Där är inte ett enda slutfört argument i hela artikeln, och det enda författaren visar är sin egen okunskap. Sen är kanske spelet skit ändå, det vet jag inte eftersom jag inte är intresserad av att spela det.

Det ska nog bli bra, förutsatt att Hardy kan göra en bra amerikansk dialekt.

Skrivet av drownman:
Skrivet av Sgt. Stinger:

Jag vill bara påpeka att Han Solo är den enda som skjuter över huvud taget i versionen som gick på bio när filmen kom.

Va?

Jag svarar med ett citat ur recensionen:

Skrivet av FZ:

men som samtidigt överraskar dem med egna små detaljer som bryter sig loss från de händelser vi upplevt tiotals gånger. Som att Obi-Wan Kenobi råkar spränga baren i Mos Eisley och att Bird Solo faktiskt skjuter först.

Detta får det att låta som att Han solo inte skjuter först i filmen. Det författaren har missförstått med hela "Han Solo shot first"-memen är att Greedo aldrig avfyrar sitt vapen i bio-versionen, men däremot gör han det i diverse "special editions" och så vidare.

Jag tror att det som upprör folk mest var den (uppfattade) nedsättande tonen mot de som faktiskt gillar spelet. Recensionen kan utan tvekan tolkas som att den dryper av förakt för genren i allmänhet. Själv har jag spelat lite grand av spelet, och jag vet ärligt talat inte hur mycket mer jag kommer spela, men jag tror det blir nån gång till när man orkar släpa fram ratten.

Man skall också ta i beaktning att spelet endast kostar €25, i princip hälften av vad en "trippel a"-titel kostar vid release. Visst, spelet har sina brister men jag tyckte att recensionen var onödigt hård. Det är även uppenbart att recensenten inte inser att vissa GILLAR när det inte händer så mycket i ett spel.

Jag vill bara påpeka att Han Solo är den enda som skjuter över huvud taget i versionen som gick på bio när filmen kom.

Skrivet av ohem:

5 omlanserade spel med allt (med undantag för 3an) som släppts sen tidigare för 1300 är inte fy skam. Känns som ett realistiskt pris.

Helt klart! om samma erbjudande kommer till pc kanske jag nappar...

Det där var PS3-versionen. PC-versionen lär se mycket fräsigare ut!

Med tanke på att redlynx har sitt ursprung på internet-spelscenen tycker jag det är en stor skam att de inte släppte Trials HD till PC från början. De såg alla deras fans på PC och vände dem ryggen. Jävligt kass stil. Jag vet inte ens om jag är intresserad av att köpa det här spelet längre.

1