Inlägg av Westrr

Inlägg som Westrr har skrivit i forumet

Ps+ spelen för juni månad:

https://blog.playstation.com/2021/05/26/playstation-plus-game...

Skrivet av tetrisGOAT:

Nästan rätt. Under Wrath, inte efter, rent objektivt.

Kan bara hålla med. Tycker det blev sämre när Blizzard slog ihop sig med Activision, vilket var samma år som Wrath släpptes. Men precis i början var det inte så märkbart, men sedan i mitten eller slutet av WotLK när dom lade till shoppen och började sälja store mounts och annat skit, ja då började det gå utför.

Började bli tunnhårig tidigt, redan vid 20-årsåldern. Då kändes det skit, speciellt eftersom farsan aldrig blev tunnhårig och trodde därför inte heller att jag skulle drabbas. Sedan var jag ensam bland vännerna att drabbas så tidigt och försökte då dölja det. Men nu rakar jag av allt.

Undrar ibland vad som ligger bakom att man tappar hår och blir tunnhårig. Om det enbart handlar om gener, att man drog "nitlott" på gen-lotteriet eller om det faktiskt är något som man kan påverka och på så sätt förhindra att drabbas av.

Tycker att det finns dåligt med forskning kring detta, känns som att det inte är så högt prioriterat eftersom det till största del enbart är män som drabbas av detta. Sedan passar ju vissa att vara skalliga medans vissa andra inte gör det och mår psykiskt dåligt när dom förlorar sitt hår. Och kanske särskilt om dom är ensamma i familjen eller bland sina vänner att drabbas.

Funderar på hur stor påverkan vitaminer och mineraler faktiskt har, och ifall olika brister kan orsaka det. Om det nu är så att man har brist på olika saker under en lång tid. Har läst några studier från USA där dom bland annat kollar på vikten av d-vitamin och just d-vitaminbrist och håravfall, där dom tycktes se en koppling. Men det var enbart mindre studier som behöver betydligt mer forskning.

6/10 Korrekta svar!
"Inte magiskt, men inte heller tragiskt." Det får duga

8/10 Korrekta svar!

Gillar att Våfflan var med som ett alternativ på självaste Våffeldagen!

Skrivet av Molotov:

Jag såg inte det så mycket på VHS och när man väl gjorde det tyckte jag det var så dåligt för rösterna var annorlunda ich sämre än det som gick på TV3 vill jag minnas.

Ah, det som gick på TV3 och det som fanns på VHS var med olika dubbningar.
Själv kollade jag istället mer på VHS så det blev den man minns mest.

Finns några jämförelser med dom två olika dubbningarna här:
https://www.youtube.com/watch?v=2700L7beKiE
https://www.youtube.com/watch?v=wUZPgyS2hAA

Skrivet av Molotov:

Fast för oss som var barn när det begav sig så var det Hero Turtles och inte Ninja Turtles.
Det ändrades för det var Europeska varianten man såg här. En annan notis var att Nunchuck var bannlyst

Förutom för oss som hade Turtles på VHS, för då var det Ninja Turtles.

Har för mig att det var TV3 som visade serien på tvn när det begav sig? Men där stämmer det att det var Hero Turtles som gällde.

9/10!

Trodde nästan att jag skulle ha alla rätt efter att ha spelat samtliga men bommade på fråga 9.. aja

Och ett GTA VI borde väl ändå komma snart?? Rockstar pls.
Hoppas åtminstone att det blir utannonserat detta år och en release innan 2023.

Dom borde göra en remake av Dino Crisis istället.

Tycker att Vicarious Visions lyckades riktigt bra med både remaken av Crash Bandicoot trilogin och även Tony Hawk 1+2, så detta kan nog bli bra!

Remake på Dino Crisis 1 och 2 hade varit kalas.

Killer Klowns from Outer Space hade nog kunnat funka som spel

Skrivet av Kloker:

Alla GTA spel som har släppts på konsol har lidit av stora prestanda problem, ofta under 20fps. RDR2 är smockat med frustrerande buggar, en hel del som inte påverkar spelglädjen men oacceptabelt många som gör att uppdrag misslyckas, man dör eller att man måste ladda om spelet.

Rockstar är ett av de absolut sämsta på att optimera spel, oavsett om det är konsol eller PC.

Alla? GTA1 och London fungerade fint på PS1. GTA3, Vice City och San andreas även dom bra på PS2.
GTA5 låg på runt 20-25fps på PS3/Xbox360 ja, men utöver det så var det inte någon buggfest eller en massa problem som orsakade att spelet crashade. Cyberpunk går ju ibland ner till 10-15fps på PS4/XboxOne vilket är under all kritik.

Skrivet av grollo_92:

Crytek borde verkligen gå tillbaka till rötterna och fundera på vad som gjorde Far Cry och Crysis så bra. I mitt tycke har det inte hänt så mycket bra där sedan de spelen. Crysis blev sämre med varje uppföljare och The Climb och Robinson har aldrig riktigt hamnat på min radar så ska inte uttala mig där. The Hunt var småhäftigt men var rätt nöjd efter betan tyvärr så blev inte ett köp.

Grym fysik, svinbra grafik och en massa coola explosioner?

Men håller med. Känns dock väldigt tveksamt att dom någonsin kommer släppa ett spel som var lika snyggt och imponerande som Crysis när det kom.

Skrivet av Snabeltorsk:

Det fattas alldeles för mycket i spelet för en 4:a. Max en 3:a skulle jag ge detta. Massor av innehåll som inte finns med, som är med i alla miljoner videor dom släppt under alla åren spelet utvecklats. Trist att så många ger detta så högt betyg, ger utvecklare motiv att släppa ofärdiga och buggiga spel.

Trodde nästan att du skulle ge det full pott efter dina tidigare kommentarer i trådarna innan.

Tänker på kommentarer som "Klockrent spel. gillart." samt "flyter hur bra som helst för mig. tvär nöjd."
för det låter ju i alla fall väldigt bra.

Skrivet av Fearnox:

Nja, det handlade mer om att Rockstar ville dubbel/trippel dippa.
De släppte först PS3 versionen(som flöt på rätt kasst) 2 månader innan PS4 launch, sedan PS4 versionen ett år efter PS4 lanserades(den versionen tror jag flöt på ok, såg nu att PS4 körde 1080P/30FPS :/) och sedan PC versionen ett halvår efter det.
Varje del i stegen gav köpsug, tror inte ens PC versionen var 100% bekräftad först och det var nog många som köpte det på 360/PS3 för att dem inte orkade vänta på PC och One/PS4.
Det fanns nog en hel del som köpte på alla "generationerna" också, jag köpte i alla fall på 360 och sedan PC, väldigt stor skillnad på flytet och grafiken.

Blir väl 4:e dippen för GTA 5 nu i och med PS5/Series versionerna

Måste ju ändå säga att GTA 5 till Ps3 och Xbox 360 flöt på bra mycket bättre än vad Cyberpunk gör till Ps4 och Xbox One. FPS:en gick ner till runt 20-23 som lägst på GTA 5, medans den går betydligt lägre och så lågt som 10-12 i Cyberpunk.

När dom uttalande sig så där bara några veckor innan releasen så är det ju inte speciellt lustigt att folk blir förbannade.

Skrivet av Bojkott:

Visa mig vart det står att CDPR garanterar en felfri spelupplevelse. Du har aldrig några garantier för hur bra ett spel är eller hur bra det flyter. Du köpte grisen i säcken, och i stället för att medge att du har begått ett misstag så försöker du skylla ifrån dig. Sluta förhandsboka spel så slipper du bli besviken. Det är knappast någon nyhet att CDPR släpper trasiga spel, så varför tyckte du att det var en bra idé att förboka detta, med alla problem som de haft under utvecklingens gång?

Du kan väl ändå inte försvara detta?

Vet inte om detta redan postats? hittade ingenting om det.
Men tydligen har personerna bakom manus och regi för Days Gone slutat på Bend Studio:

https://twitter.com/JakeRocket/status/1333919214868987906

https://twitter.com/John_Garvin/status/1333917987255054339

Skrivet av loerk:

Både bestbuy och Amazon i USA skickade ut collectors edition för tidigt. Lite därför CDPR gick ut med en vädjan om att man inte ska streama spelet före den 9onde december 00:00.

Vad du kan tänka dig är inte direkt relevant när folk har fått hem sina samlarutgåvor.

Har man fått hem samlarutgåvorna även i Sverige? Såg bara att du skrev USA.

Det är väl relevant eftersom jag svarade på varför Elgiganten redan skickat ut fakturan (vilket dom annars brukar göra först när spelet blivit skickat) och det verkar det inte ha blivit därifrån ännu. Så troligtvis har Elgiganten skickat ut fakturan redan i samband med att dom reserverat de förbokade spelen.