Inlägg av SVartstol

Inlägg som SVartstol har skrivit i forumet

Skrivet av Notumforce:
Skrivet av NympH:

Så länge det inte finns dedikerade servrar så kommer jag aldrig spela det.

Det ska komma det har dom själva sagt men inte exakt när, jag hoppas på så snart som möjligt och ja det skulle varit med från början vet inte varför det inte blev så.

Det har dom sagt sedan MW2.

Skrivet av Soulless:
Skrivet av SVartstol:

Sluta vara så jävla gnälliga. Tror inte det finns en ända här inne på FZ som skulle tackat nej till ett sådant erbjudande om tillfälle gav sig. Det är lätt för besvikna fans att sitta och tycka en massa och påstå att de själva inte hade sålt, men när MS står där med checken på 18 MILJARDER får du antingen vara rik sedan tidigare eller tappad vid födseln för att inte ta detta erbjudande.

Nu var väl "Notch" rik sedan tidigare så det finns kanske något att argumentera i allt detta.
Men tycker ingen kan klandra honom för valet, vi vet ju inte heller hur eller vart dessa miljarder hamnar.

Markus har gjort något fantastiskt och det så tidigt i sitt liv, man får bara hoppas att han nu inte "lägger av" helt och hållet.

Jo men visst var han det. Jag insåg rätt snabbt att jag överreagerade lite när jag skrev. Skyller på Måndag efter jobb.

Sluta vara så jävla gnälliga. Tror inte det finns en ända här inne på FZ som skulle tackat nej till ett sådant erbjudande om tillfälle gav sig. Det är lätt för besvikna fans att sitta och tycka en massa och påstå att de själva inte hade sålt, men när MS står där med checken på 18 MILJARDER får du antingen vara rik sedan tidigare eller tappad vid födseln för att inte ta detta erbjudande.

Hade varit kul med WW1 eller WW2. Striderna hade kanske fått göras om, men jag tror att det hade kunnat bli roligt ändå! Tänk CoH2 fast med en worldmap och byggnads system/recruitment som i TW serien.

Skrivet av zanexlol:

Varför endast fokusera på det negativa när han har så många "bro's" där ute som stöttar och ställer upp för honom?

Min 11årige lillebror är en av dessa. Han har sett varenda video, kan varenda "catchphrase" och kör pewdie's vidriga bebisröst.
Låt folk som honom åtminstone bibehålla illusionen av att du finns där, och att du lyssnar.

Personligen så är jag 26 och ogillar pewdiepie, ganska hårt. Jag kan förstå the attraction pewdiepie har, hur folk skulle uppskatta honom rolig.
Han bringar glädje till så många iom det han sysslar med, så låt snubben köra sitt.

Att vilja/försöka förstöra något som gynnar majoriteten/en stor grupp människor (utan att någon kommer till skada etc) är något att ta vara på.
Hatar du det, så vill jag göra dig illa.

Väldigt fint skrivit faktiskt. Jag kan inte göra annat än att hålla med fullt ut.

Skrivet av Salami:
Skrivet av SgtBlack:
Skrivet av StrongBad:
Skrivet av Allexz:
Skrivet av StrongBad:

Har inte stött på en enda bugg än. 60 timmar spelade.

Jag har inte fått AIDS än, 60 timmar sex.

Alltså finns inte AIDS.

Nu försöker du framstå som mer korkad än du egentligen behöver. Jag svarade på frågan som FZ ställde i artikeln:

"- Har du stött på buggar eller andra bekymmer med Watch Dogs?"

Svårare än så är det inte.

Kan inte annat än hålla med, grymt onödigt och osmakligt inlägg.

Håller absolut inte med.

Även om jag upplever många spel som buggfria så kommer jag alltid att vara på samma sida som dom som har problem med ett spel oavsett.

Att inte göra så är helt emot principen för gamers imo och ger bara ännu mer fördel till snikna dåliga utvecklare.

Vem fan är du som delar ut moral kakor och varför håller du talan åt alla gamers och deras 'principer'?
Det som ger fördelar åt "snikna dåliga utvecklare" är att du och alla andra köpte skiten fastän att ni vet hur mycket strul och elände det blir med Ubisofts titlar.

-

Skrivet av Javas:

Skumt, Occulus Rift känns som en pryl som kommer sälja väldigt bra, aktierna borde väl gå upp i så fall?

Har väl inte så mycket med Occulus Rift som sådant att göra utan mer om att aktieägarna inte litar nog på att Facebook faktiskt kommer göra något med detta som ger vinst i slutändan. 2 Miljarder dollar är en rätt saftig investering oavsett värdet på köparen.

Hoppas dom gör detta rätt, inget jävla actionpackat skit utan atmosfäriskt och taktfullt som orginalet.

Skrivet av Rockartisten:

Jag hade tänkt läsa hennes bok, men eftersom jag har spelat GTA V, så känner jag att jag redan kan hennes historia. Not!

Jag tror inte att hon har räknat med att vinna, hon försöker bara få lite PR inför sitt boksläpp.

Detta stämmer nog rätt bra. Hoppas bara att ingen köper reality ludrets bok.

Efter alt no. 5-6 är detta en välkommen service. Har svårt att se det som fusk då jag åtminstone gjort skiten 10ggr innan.

Skrivet av totte1015:
Skrivet av Dizzz:

Alltid tyckt att dessa "skjut i motorblocket på X så exploderar det" är något som är hemskt fjantigt. Bara för att man skjuter en kula genom bränsletanken så betyder det inte att skiten exploderar.

1. Bränsletanken sitter inte i motorblocket
2. Om du skjuter en kula in i en bränsletank i verkligheten så är det extremt stor risk att åtminstone en gnista bildas och då är det kört.

http://www.discovery.com/tv-shows/mythbusters/mythbusters-dat... Du kan hitta avsnittet på Youtube.

Skrivet av walter_iego:

Jag spelade SoF, speciellt SoF2 för att det var svårt. Fienden och Ai:n var grymma på den tiden. Idag kan man spela det med ett halvt öga öppet. Jag spelade inte det för den avancerade skademodellen.

Tuffing.

Fantastisk bild!

Vilken meningslös trailer:P

Skrivet av SaraLivblad:
Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av SaraLivblad:
Skrivet av Harry Coma:

Eller öronskabb, eller brutet ben, eller urinstens DLC..
Med en gråtande ägare som ser alla pengar försvinna till veterinären..

Därför skaffar man en kattförsäkring på www.agria.se för 200kr per år, det tar 5 minuter.

Hjälper föga mot exempelvis tandproblem. Fick glatt punga ut 5000 på min katt, som dessutom vält min ena JAMO-högtalare, låter som fan på nätterna, alltid lyckas träffa testiklarna med baktassarna när han ska ligga i knäet och som hårar ner allt. Rätt go katt iofs.

Katter är köttätare, de ska äta kött. Sluta ge den torrfoder som inte kattens tänder är designade att äta med. Så slipper katten tandproblem. Men du kan inte endast ge katten rått kött, de måste ha hjärta också, annars blir katten blind. Läs på om "BARF" mat til katter. Kycklinghjärta, ägg, köttfärs, etc. Men undvik fisk, för det innehåller för mycket mineraler och salter, vilket kan ge urinsten. Katter är skapade till köttätare, inte fiskätare.

http://www.youtube.com/watch?v=GkMvKeX7erI

Skrivet av Olidion:
Skrivet av Zerp:

Kan du nämna någon utgivare som "skrotat" ett spel och bett stuidion börja om från början med 2 års försening för att det var buggigt en månad före release????

Blizzards Project Titan fick reboot efter 6 års utveckling. Har blizzard råd har EA, båda är jättar.

De skrotade också Starcraft Ghost. Ghost var ändå i slutskedet men de var inte nöjda och la ner skiten.

Skrivet av Loltron:

hade helst sett en cgi film av blizz.

Instämmer. En 2-3h cgi film i klass med deras cinematics hade varit ögonporr. Den hade säkert kommit ut lite snabbare också. Jag menar dom har pratat om denna förbaskade film sedan 2007 typ.

Jasså? Hur vet du att det blir F2P? Personligen hoppas jag att det blir en månadskostnad på Blizzards nästa mmo, det håller de flesta ungarna och annat löst folk borta.

Skrivet av Acriax:
Skrivet av Svenskalkoholkultur:
Skrivet av Aero:
Skrivet av Petrik:
Skrivet av absimilard:

He he gud vad köpta Varför skulle det bli sämre av free to play? Varför skulle de behöva ändra någonting alls, för att få till free to play. Det är ju bara att stänga av prenumerationen och låta folk spela.

Det de -menar- är, vi har inget bra sätt att sluta med prenumerationsmodellen och samtidigt forsätta tjäna pengar.

Jag har heller inget emot att betala för ett spel, även om jag tycker att det faktiskt går att göra andra modeller som fungerar bra utan att det blir pay to win. Det är en gammal sanning som lever kvar att free to play automatiskt är dåligt och det är så sorgligt så det blir komiskt att folk säger att ett spel skulle bli sämre av free to play. Möjligen är det sämre spel som är free to play från start, men ett spel som wow skulle ju inte ändras av att de slopade prenumeration.... De bygger ju inte om spelet.

Det som skulle göra det sämre vore om de fixade någon form av pay to win. Betala så får du Epics. Jag tycker kanske inte att de spelar så stor roll, eftersom jag hellre ser spel där inte gear=win, men det är ju personligt, men där skulle det radikalt ändra hur wow fungerar och det förstår jag om man inte vill, om man är inne i spelet och gillar den modell det har.

du menar helt seriöst att hundratals personer ska börja jobba gratis? Det måste du ju ändå förstå att det dom menar är att med kvalitet och flöde på uppdateringar inte funkar med free to play, tror knappast inkomsten från pets täcker löner och server kostnader. Att tro dom bara kan slopa månads avgiften och låta allt som det är är ju helt absurt.

Guild Wars 2 verkar klara sig bra betala endast för spelet sen spela hur mycket du vill. Inga in game shop som ger en fördelar etc så varför skulle inte det funka med wow? O ja jag betalar för att lira wow efter många år med crackade servrar så tröttnade på att dem var kvar I wotlk stadiet

Hur mycket content har GW2 levereat sedan Augusti förra aret jämfört med WoW?
I princip ingenting. Vi pröjsar varje manad för att fa kontinuerliga uppdateringar utav spelet.

Tror inte att uppdateringar av spelet + serverkostnader + övriga utgifter uppgår i de 613 miljoner kronor de tjänar i månaden (sept 2013). Visst, företaget ska gå i vinst, och visst, jag hade inte heller sänkt kostnaden om jag styrde Blizzard. Alla som fortfarande spelar WoW är såpass lojala nu då de har vigt så mycket tid åt sina karaktärer och guilds att Blizzard skulle kunna dra upp kostnaden med 50% och de flesta skulle nog ändå stanna kvar efter att shitstormen på forumen hade lagt sig. Men att tro att de BEHÖVER ta så mycket som de tar i månadskostnad för att pusha ut uppdateringar är att lura sig själv. De skulle kunna klara sig bra på en tiondel av vad de får in nu.

Fast det vet inte du och inte jag heller vad det kostar att driva ett sånt enormt företag som blizzard. Så att du säger att de skulle klara sig på en tiondel av det de får in av subs är bara löjligt. Om du tänker till lite så inser du nog också att dom inte hade klarat att underhålla servers kundtjänst osv för 7miljoner spelare på typ 100miljoner i månaden, tänk bara elräkningen i en serverpark. Till det ska underhåll av dessa betalas, löner till de som arbetar med servrarna osvosv. Deras kundtjänst lär inte heller vara billig när den är utspridd över hela världen.

Sub kostnaden går till så mycket mer än bara ny content. Det är allt vid sidan om också, och det har vi absolut ingen aning om vad det kostar.