Spelarnas storlek och tyngd ska påverka spelet i högre utsträckning – spana in video-demonstrationen!

I tidigare NHL-lir påverkade inte spelarnas storlek och tyngd närspelet i särskilt hög grad. Detta blir det ändring på i och med #NHL 12, där mindre spelare garanterat får det tuffare att hålla balansen i närkamp med en bjässe med 10-15 kilo extra nedanför hjärnkontoret.

Den senaste trailern visar upp skillnaderna som skett mellan NHL 11 och NHL 12.

[video=9360]

NHL 12 släpps den åttonde september till Xbox 360 och Playstation 3. Fjolårsliret gav oss bra vibrationer, så vi hoppas på nåt liknande i år igen. Spana in samlingssidan för mängder av filmer och inte så mycket annat, så se detta som en bonus.

I NHL96 spelade det ganska stor roll om spelaren som var närkamp eller tacklade en motståndare var biffig eller inte. FYI. 06/08 Oftast så hör det ihop.. =P Inte så att jag går och slänger mina pengar på ett cricket eller curling spel. Men vara svensk och inte gilla hockey är ju näst intill olagligt. 05/08 Nej det är väll så att man måste ha ett visst hockey eller hockeyspel intresse för att gilla spelen. 05/08 Nu tycker jag att du har en tråkig attityd :) Det enda hockeyspel som har kunnat underhålla mig längre än 5 minuter har nämligen varit det till gamla nintendo, sen ska det tilläggas att det var väldigt länge sedan jag spelade något hockeyspel alls...... 05/08 Håller inte en sekund nuförtiden. 3on3 NHL arcade (vad det nu heter) är roligare än NES Ice Hockey. Finns inte en jävla chans att ha något party där majoriteten föredrar gamla utgåvor utöver dom nyare. Jag är uppvuxen på hockey sedan första NHL spelet,... 05/08 Ja, smaken är som baken, antar jag :) Det enda sportspel jag tyckt om har varit ett äldre fotbollsspel från '99, tror jag, som är hästlängder bättre än de få, nyare, fotbollsspel jag spelat. Även det klassiska hockeyspelet till gamla nintendo, som jag... 04/08 Själv har jag levt i illutionen av att det alltid har spelat roll, från ice hockey (nintendo...) 04/08 varför kan dom inte bara patcha gamla spel istället för det här? 04/08 Härligt! Jag brukar i regel spela någon slags Mats Sundin-kopia, så det ska bli trevligt att styrkan och storleken äntligen kommer till sin rätt. 04/08 Precis vad jag tycker om FPS :P 04/08
Skicka en rättelse