Smart ledtråd eller internettroll deluxe? Kryptisk haiku-dikt får oss att hoppas på den tredje episoden...

I ett lite udda drag har #Valves starke man Gabe Newell valt att haiku-dikta fram nytt hopp om att vi ska få spela #Half-Life 2: Episode Three innan det börjar växa mossa ur öronen på oss. I ett svar på ett brev från ett Half-Life-fan som undrade när nästa Half-Life-spel kommer så trollade han fram följande:

"Do you like haikus?
I like to write them sometimes...
Episode 3 soon?

Haikus are neato
They have a rigid structure
Episode 3 ships in"

Vad tror du att Gabe Newell vill ha sagt med detta?

Kanske tyder det på att ett Episode Three-avslöjande snart är på väg, eller vill han ge sig in på en ny karriär som internettroll?

Den läckta Dota 2-klienten innehöll ju som bekant filer som skvallrade om ett visst tredje kapitel...

2 år senare fortfarande inget hopp så långt ögat kan nå... Verkar som det är enorma kompliserade arbeten med den där source 2 motorn. 28/12 Hehe, det är lugnt ^^ 20/10 haha hade ingen aning, vet inte varför den dykte upp på förstasidan 20/10 Är du seriös som svarar på en två år gammal tråd? :| 20/10 Dota 2 = gratis ? 20/10 Tycker att Valve har ett rätt trist fokus just nu. Först Portal 2, som enligt mig inte är något man "plockar" upp igen, jag tappade intresset för det spelet ca. 4 timmar in. Portal 1 var något nytt, men Portal 2 är inget nytt. Sedan Dota 2. Var Valve... 26/09 Inte för att vara tråkig eller nå', men någon ny motor kommer det inte på ett bra tag. Dessutom så skulle en ny motor bara betyda extra jobb, och inte att spelet blir det vackraste i världen - det mesta hänger på grafikerna, och vad de kan göra med den... 25/09 fuck ep3. efter denna väntan så förväntar jag mig världens fetaste grafikmotor, galet innovativt gameplay... och en titel som heter Half Life 3 24/09 Ja, kvasiintellektuella inlägg indeed walter ;) Sen det här med tyst huvudroll. Tycker det funkar ganska bra i HL, Gordon behåller liksom sin mystik på det sättet. Det bidrar till den klaustrofobiska känslan i storyn också, som exempelvis när man tycks... 24/09 Ja, lika överskattad som Zelda, Final Fantasy, Metal Gear, Castlevania, Monkey Island, Grim Fandango, Baldur's Gate, Full Throttle, Deus Ex och Knights of the old Republic. Eller vänta, visst var det en trolltävling vi skulle ha här eller? Har jag missf... 24/09
Skicka en rättelse