Techland registrerar varumärket Dead World och vi hoppas att en större del av världen går åt helsike än sist.

När spel blir succéer som polska #Techlands zombieactionrollspel #Dead Island är det inte oväntat om såväl utvecklare, utgivare som gamers blir sugna på en uppföljare. Då Techland nu registrerat varumärket Dead World är det säkert många som gör förväntansfulla kullerbyttor och spekulerandet börjar snabbare än snabbast.

Vad tror du att Techland kommer förändra, och hur skulle du vilja att de implementerade sitt zombiekoncept i en större värld?

Förhoppningsvis får vi smaka på en minst lika episkt ljuvlig trailer som förra gången.

[video=7251]

Skulle inte ha något emot en uppföljare men då ska den lanseras i bättre skick än Dead Island gjorde. 05/11 Jag kom på några saker till jag gärna ser i uppföljaren: 1: inte lika stor fokus på Co-op. Jag förstår att man som utvecklare gärna har det som ideal om man nu tycker att det är det roligaste sättet att spela spelet på men det blir rätt trist när man... 04/11 Hoppas på mer balanserat spel och att levelscalingen görs om helt o hållet. Så jäkla trött på så fattig design av spel. Meningslöst att gå upp i level om alla zombies går u pp i level med en. Bättre att skita i det helt o hållet då. Dead Islande hade... 03/11 Va? :P 03/11 såg det nu och ska ändra snarast, jag menade att de redan levande karaktärerna skulle kännas mer levande istället för att bara stå på ett ställe, ge ut quests och prata i "oneliners" exempel en snubbe i staden som upprepar meningen "I worried about him"... 03/11 Det blev ju 800 grader. 03/11 Största grin-Olle-tråden jag någonsin sett. I en uppföljare ser jag gärna intressantare karaktärer att spela som, en mer medryckande handling och bättre röstskådespelare. Sedan så får spelet gärna ha färre transportsträckor också. 03/11 Synd bara att Dead Island var så jävla stelt och tråkigt. Såg verkligen fram emot spelet men blev grymt besviken på det... 03/11 COOP är ju ändå bäst med folk du känner. Gällande serverlista och låta folk hoppa in, det är okej till FPS. Men COOP känns mer personligt och då bör du hellre spela med folk du faktiskt känner någorlunda. IMO that is. 03/11 "..vi hoppas att en större del av världen går åt helsike än sist." Och att de gör helsike mycket bättre! Ettan var seeeeg, gäsp och godnatt, inga mardrömmar här inte :| 03/11
Skicka en rättelse