Kan det fjärde God of War bli ett episkt co-op-äventyr med Kratos och hans bror Deimos i helvetets eldar? Och kan det släppas redan i september?

God of War IV kommer att bli ett äventyr med co-op-möjligheter för Kratos och hans bror Deimos, som ska fly från döden och Hades underjordiska helvete. Ja, i alla fall om vi ska tro ett rykte från brittiska magasinet, PSM3. De hävdar också att spelet kommer att släppas förr än vi anar.

Ta dock det hela med en nypa salt då spelet inte ens är officiellt bekräftat. Värt att nämna är dock att PSM3 redan förra året påstod att God of War IV kommer att släppas i september 2012 och att vi i fjol berättade att teamet bakom serien sökte en online-programmerare.

Vill ni att co-op-ryktet stämmer?

Mario mjölkar nog i bästa fall bara Peachs titties. ;) Nintendo, förmodar jag att du menar, men absolut! Får de bara in CO-OP så att det storymässigt inte fallerar. Måste ju förklaras varför han inte är med i trean. För jag antar att det här utspelar... 03/01 Mjölkas hit och dit.. när ska det få ett slut! 02/01 Och ni tycker inte Super Mario mjölkar skiten ur sina spel då? CooP i GoW kan säkert bli bra om dom gör det på rätt sätt 02/01 Step 1) Revive and remake old games and make sequels and put co-op and online in them regardless whether that fits or not Step 2) ??? Step 3) Profit *underpants gnome låten gnolar i bakgrunden* 02/01 Om vi ska vara realistiska så är det nog Asarna som whoopar Kratos. Mjölner... rakt i pannan! 02/01 Åh nej, ska de förstöra GOW-serien med Co-op precis som de gjorde med Ratchet & Clank... För f*n Sony, ta och skärp er nu! Alla spel passar inte som Co-op! 02/01 Om det nu kommer ett God of War 4 vill jag att det antingen är en annan karaktär än kratos eller att det iallafall utspelar sig efter 3an. För mig är historien slut och jag har ingen lust att spela där slutet i 3an inte har skett än. 02/01 Kratos kan börja whoopa lite Asar istället. ;) 02/01 Jag skulle nog sätta "spolier varning" på det där. Men håller helt med dig. Treans slut kändes bra och borde stanna där. Dock var trean något av det bästa jag spelat så en del inom mig vill verkligen ha en fyra ... fast ändå inte :) 02/01 Om dom inte gör ännu en prequel då förstås, Nej men ja håller me dig, dom kan ju fortsätta med god of war som varumärke, men det ksk e dags att lämna Kratos bakom sig... 02/01
Skicka en rättelse